- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Tek kreme verir miyim o parayı vermemMilyarlık kremi kullanana kadar botoks daha mantıklı geliyor şu anhatta kremlere versiğim paraları topladm bırakıyorum ben bu işi
istanbulda iyi bi üniydiHangi üni
Tek kreme verir miyim o parayı vermemGüya tutumluluk yapıcam dediğin gibi toplam kremlere verdiğim paralarla ölene kadar botoks
Ama yaşım genç diye rahatlıyorum kendimi çünkü çok korkuyorum acıtıyo mudur
Çocuk var mı çocuk. Bende var o yüzden 35'e kalmaz benim 2 yıla çıkar kaz ayaklarıAcıtmıyodur da 35 benim eşiğim. 35ten sonra hafiften uğraşıcam
garnier dene bide. morlu olandan. :)Benm sorunumda bu rimeli temizleme konusu dagiliyor goz altima iniyor temizlerken siz nasl temizliyorsunuz loreal kulaniyorum bu arada
ayy inşallah:) çok sağolun:)))) mutluluğunuz daim olsunÜniversiteye kapağını at hele! Sen de bu azim varken herşey olur.
Bende bu hırs 17 imde vardı, 18 de istediğim bölüme girdim, 30 yaşındayım, hayalimdeki birçok şeye sahip oldum, çok şükür. Ekonomik özgürlük harika. Öyle ki, artık Canım birşey almak dahi istemiyor. Doygunluk oluyor, istedigin şeyi alabileceğini bilip, almama hissi farklı.
İnsanlık dışı çalışarak, ter dökerek, emek vererek yaptım herşeyi.
Yeter ki iste, emek ver, yolunu çiz.
Herşey olur!
ne güzel yazmışsın. tekrar denemez misin?Bundan 4 yıl önce tıpkı sizin gibi düşünüyordum. Sevmediğim bir bölüm okudum. Sonra baktım bu işi yapamayacağım yeniden sınavlara girdim.
Ama iki denemede de olmadı. Çünkü o özveriyi ben gösteremedim. Planlı olamadım. Deli gibi istiyordum hayalimi gerçekleştirmeyi. Ama yeterli çabayı hiçbir zaman veremedim. Kendime hala kızgınım. Motivasyonum ve arzum o kadar çoktu ki. Nasıl ve nerede kaybettim bilmiyorum. Yeterince istememişsin dediler. Değil.. Değildi.. Her gece dua ederken ağlardım ben..
Şimdi bambaşka kapılar açıldı karşıma. İstediğim bölümün bana kazandıracağı paranın katlarını kazanıyorum. Cebim tok ama ruhum aç.. Yürekten diliyorum sen başarırsın inşallah.. Ama sana vereceğim tek tavsiye şu, lütfen yarınları bırak. İlk hedefine odaklan sadece. Yolunu bu kadar Çizme bu hiç iyi olmaz senin için... Onların da zamanı gelecek. Sen şimdilik kazanmaya bak..
Benm sorunumda bu rimeli temizleme konusu dagiliyor goz altima iniyor temizlerken siz nasl temizliyorsunuz loreal kulaniyorum bu arada
ne güzel yazmışsın. tekrar denemez misin?
gelll margammm sen deOooooo muhabbet bakiyorum bb cc aa zz kremlerine kadar gelmishadi geyikten devam..
şu mübarek gün inşallah tez vakitte gelir kısmet ayağına..Allah yolunuzu acik etsin.
Ben de is ariyorum.
yakınmış yaşlarımız. ben de bıktım kitap defter görmekten ama hevesimden ölücem.Açık olacağım, ben yapamıyorum. 25 yaşındayım. Geç değil belki evet ama okumaktan yoruldum. Sınavlardan yoruldum. Kitaplardan teorilerden yoruldum. Bu da beni hayalimden alı koydu. Tembelleştim sanırım. Ya da kolay pes ettim...
Ama tabi hiç belli olmaz. Belki birgün.. İnşallah..
Geyik yapacak havamda degilim mango acayip boyun ve karin agrim var =) size keyifli sohbetler..gelll margammm sen de
Geyik yapacak havamda degilim mango acayip boyun ve karin agrim var =) size keyifli sohbetler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?