• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim iştah

DÜZELTME
Kendime pisboğazım ben ya demiştim
Dün akşam bi konuda 'mercimek çorbasına kek doğrayan koca' yı okuduktan sonra kendime haksızlık ettiğimi anladım ( :

bacım valla benim de en büyük derdim iştah. iskenderin üstüne bir adet de pizza yemek istiyorum asla doymuyorum. haliyle de kiloluyum. dünyanın o güzel nimetleri dururken kendimi ara öğün için leblebiye mahkum etmek beni kahrediyor!

bacım valla benim de en büyük derdim iştah. iskenderin üstüne bir adet de pizza yemek istiyorum asla doymuyorum. haliyle de kiloluyum. dünyanın o güzel nimetleri dururken kendimi ara öğün için leblebiye mahkum etmek beni kahrediyor!

İyide bitanem o dünyanın en güzel şeyleri senin istediğin gibi giyinememene özgüven eksikliğine neden oluyor sonuçta yediğin şeylerin sonu tuvalet canım birde öyle düşün insülin direncini olcturdunmu belki o vardır doyamadığına göre bakma bunları diyorum ama bende zayıf değilim 2 çocuk annesiyim ve 2.si 10 aylık ondan aldığım kiloları vermeye çalışıyorum şu an 81 kiloyum sen kaç kilosun canm söylemek istersen tabi

Back