• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim iştah

canım üşenmeyeceğin bir spor bulursun sen de, İstanbuldasın, bir sürü seçeneğin var.
kadın spor salonları benim favorim, dedikodu yaparken zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorsun, KKdaki kadın popülasyonunu düşün, hepsi karşında. estetik yaptırmak isteyenler, kocasına haddini bildirmek için zayıflamaya gelenler, genç öğrenci arkadaşlar, hamile pilatesi niyetine gelip oturanlar :))))

onun dışında tenis, yüzme kursları da bireysel gelişim olarak düşünülebilir.

2. bebek için herkesin fikri farklı, bence araları çok fazla olmasın, çok da az olmasın :)
bak benimki optimumu (ne kadar da mükemmel bir anneysem demek), 2,5 yaşında hamilelik başlangıcı, 3 yaş 3 ay tam yaş farkı olacak kısmetse.
Benim yolum çok uzak
Eve kızımı da alıp varmam 8 oluyo, spor salonlarına gidemem zaten çok sosyal biri olamam gitsem de tek başıma odun gibi spor yaparım dönerim bence :KK53:

Ama evde bile yemekten sonra hobaa uzanıyorum
Bazen kızımla top mop oynarsam aha spor diyorum, o derece
Ama her gün spor yapanlara ve hep kitap okuyanlara bayılıyorum uzaktan bakınca
Öyle işte

Bence en iyisini yapmışsın
Benim kızım kolikti o yüzden asla diyordum ikinciye ama 3 yaşına gelsin bi o zaman bakalım, kardeşsiz olsun istemiyorum yoksa cidden çok çok zor benim için

şaka bir yana konu sahibi sana Canan Karatay tavsiye ederim,ama popüler videolarını değil de kitabını alıp okursan daha sağlıklı bilgi edinirsin.
çünkü kopuk kopuk videolarda direk kendisine saldırı amaçlı sorulan sorular insanın dikkatini dağıtıyor.
kitabında güzelce insanların doymasına rağmen aç hissetmesinin nedenini açıklıyor. bunu engellemek için önerileri veriyor.

bu şekilde çok ciddi kilo veren kişiler var, bloglarında yazıyorlar.
Benim bir arkadaşımda Karatay la kilo verdi. Hiç kitabını okumadım ama biraz duydum.aklım almadı pek.ben sanki daha çok yeniyor gibi algıladım onu.tereyağ filan ne biliyim..
Belki bir kitabını alıp okusam iyi olacak. .

Su 3-4 aydır bende boyleyim yiyorum hep yiyorum :-D midem bulanıyor karnım sisiyor patlayacak gibi oluyorum ama yinede yemeye devam ediyorum. Böylede gidecek herhalde :(

kış başından beri ben de öyleyim, haftaiçi tutuyorum kendimi ama haftasonu pisliğini çıkarıyorum, yine de 4 kilo aldım :(

Bende içi alamayanlardanım hele ki yemek yedikten sonra
Gerçekten mide de sorun olabilir :) Hani ona yöneleceğiniz zaman kendinize bir uğraş iş çıkartın
Özellikle abur cubura karşı dikkat edin. Elma yiyin meyve yiyin ama poşet gıdalardan uzak durun

Kızlar dert mi değil mi bilemedim ama yazmak istediğim . Sorun benim bitmek tükenmeyen iştahım . Karnım tok olsa bile yiyorum , midem bulansa da karnım şişse de yiyorum . Az önce tok hissetmeme rağmen bir sürü şey yedim . Boyum 158 kilom 56 . Doğum yaptım 2 yıl önce verdim aldıklarımı . Ama daha fazlam var . Tamam yemeyeceğim diyorum hop marketten abur cubur alıp dönüyorum . İştahım Nasıl azalır acaba ? Çok özeniyorum tabağında lokması kalıp doydum deyip kalkanlara. Ben de illa bitireceğim tabağı boşver evde bile kalmayacak :KK53:
Tek yolu var insülin direncini kıracaksın. Başka yolu yok bunun.

Bende senle aynı boydayım kilom 42 ama bana hep az yiyorsun hiç yemiyorsun derler oysaki gün içinde hep elimde bişey olur birinden az diğerinden az yerim bi şeyi çok yiyemem farklı tatlar ararım bende seviyorum bu olayı yani çok şükür kilom çıkmıyor pek 2 3 oynar anca şanslıyız diyim isteğimizi yiyebiliyoruz:KK76:

Abur cubur alışverişi yapmamaya çalışıyorum. Evde olunca yiyorum ben de :KK53: Alma evde olmazsa yemezsin :KK66:
Spora başla bir de. Yesen bile dengede tutarsın en azından.

Gıcık oldum ya 9 ay o bebeği poşette mi taşıyorsunuz arkadaş doğum göbeği bi beni mi buldu :KK70: benimki iki yaşına gelecek nerdeyse 13 ay da emzirdim ama hala kg larım duruyo :KK43: o kadar da dikkat ediyorum :KK43:
17 kilo aldım ben doğumda, battal boydur o çöp poşetiyse bile :KK53:
Tiroidine filan baktır, gerçi bende de vardı tiroid gebelikten sonra geçti sayılır. Yavaş çalışıyosa kilo yaparmış

Kızlar dert mi değil mi bilemedim ama yazmak istediğim . Sorun benim bitmek tükenmeyen iştahım . Karnım tok olsa bile yiyorum , midem bulansa da karnım şişse de yiyorum . Az önce tok hissetmeme rağmen bir sürü şey yedim . Boyum 158 kilom 56 . Doğum yaptım 2 yıl önce verdim aldıklarımı . Ama daha fazlam var . Tamam yemeyeceğim diyorum hop marketten abur cubur alıp dönüyorum . İştahım Nasıl azalır acaba ? Çok özeniyorum tabağında lokması kalıp doydum deyip kalkanlara. Ben de illa bitireceğim tabağı boşver evde bile kalmayacak :KK53:

Canım ilk önce git endokrin uzmanına insülin direncine baktır doymama ve sürekli yeme isteği ondan geliyor olabilir sonra kendine bir hedef belirle ve o hedefi veya istediğin bir kişinin fiziğini buzdolabının üstüne as telefonuna fatsecret indir her yediğinizi yaz böylelikle farkına varırsın

Bu arada insülin direncini kırmak için ilaç veriyolarmis zayiflamada yardimci

tam bununla ilgili bir konu açacaktım ki bu konuyu gördüm.
resmen doymuyor gibiyim. yemekten kalkıyorum bir sonraki öğünümü düşünüyorum. mesela gün içinde gayet dikkatli yiyorum ama gece olunca saçmalıyorum.
böyle yapa yapa 5 kilo aldım :KK17: fenalık geldi içime alıp alıp vermekten. sonra tekrar almaktan... tam bir kısır döngüdeyim. duygusal açlık da var işin içinde üzülünce sıkılınca hemen saldırıyorum.

birbirimize destek olup aşalım bu durumumuzu :KK4::KK42:

İnsülin direncini ve açlık / tokluk şekerini ölçtür bence. Hormonal olabilir.

17 kilo aldım ben doğumda, battal boydur o çöp poşetiyse bile :KK53:
Tiroidine filan baktır, gerçi bende de vardı tiroid gebelikten sonra geçti sayılır. Yavaş çalışıyosa kilo yaparmış
Hepsine baktırdım herşey normal tüm değerlerin iyi sadece D vitaminim biraz eksik ki onun için de ampul kullanıyorum ama yok ya bünye işi bu hakkaten. Bu arada senin 17 ya benimki seninkinin tam iki katı kilom vardı doğuma giderken :D

Back