- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.033
- 163
1,69 - 58 kgBoy kilo kaç?
Doğumdan önce 54 tüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,69 - 58 kgBoy kilo kaç?
Ben bi menü sipariş ederim, efkarlanınca alkol alırlar yaAy aynı ben..birde ben moralim bozuk olunca daha da çok iştahlı olurum.millet yemeden içmeden kesilir ben hem ağlar hem yerim.
Hahahaha ayyyy lokmalarimi mi saydın deseydin..terbiyesiz kadına bak ya ne ayip)güldüm kusura bakma.o anki masum halin gözümün önüne geldi aniden. .)Belki daha önce yazmışımdır
'Yeni gelin'ken kayınvalideme kalabalık misafirler gelecekti
Bende Cumartesi iş çıkışı gittim eşimle..
Kadınlar bi masada toplanmıştı, bende son sandalyeye oturdum
Konuşuyolar sohbet muhabbet
Bende pek tanımıyorum ve işten gelmişim tabağımla meşgulüm
Kadınlardan biri dedi ki ' Bir-Dost hiç göründüğün gibi değilmişsin ' afalladım, karakter olarak söylüyo sandım
Nasıl yani dedim şaşkın şaşkın ?
İştahlısın maşallah dedi güldü
Bi baktım herkesin tabakları olduğu gibi duruyo, benim elimdeki son hamur işi. Nasıl yerin dibine girdim anlatamam O son hamur işini de yemekle yememk arası mini mini ısırmaya çalıştım
Açgöz dedi resmen ama ben şaşırsam bile demem birine öyle toplumda, ayıp ya
Sende bendensin)Ben bi menü sipariş ederim, efkarlanınca alkol alırlar ya
Ben hamburger menü yer kendime gelirim
Bi hamburger cekkkkkk!!Ben bi menü sipariş ederim, efkarlanınca alkol alırlar ya
Ben hamburger menü yer kendime gelirim
Gül ya bende güldüm kendimeHahahaha ayyyy lokmalarimi mi saydın deseydin..terbiyesiz kadına bak ya ne ayip)güldüm kusura bakma.o anki masum halin gözümün önüne geldi aniden. .)
Aynı benBende çok pis boğazım ya
Bildim bileli böyle
Yemek yer üstüne bi de abur cubur partisi yaparım
Niye bilmem
Tokum derim eşimden çok yerim
İyi ki kilo almıyorum, yoksa ayvayı yemiştim
Konunu takip edeyim
Büyük boy olsunBi hamburger cekkkkkk!!
Yok tabi..metabolizma yerinde sayarken almasinlar bakalimay rahatladım valla..burdan laf sokmak iyi geldiyiyip yiyip kilo almayanlar sizi 30dan sonra görelim yok öyle bir dünya
1 sene kalmışyiyip yiyip kilo almayanlar sizi 30dan sonra görelim yok öyle bir dünya
Aman ilk yıllar hepimiz biraz saftik. .vur kafasına al lokmayı ağzından misali..Gül ya bende güldüm kendime
4 yıl geçmiş hala unutmam işte
Eşime de dedim, X abla çok patavatsız rezil etti beni diye
O an ne bileyim saf bi gelindim kimseyi de tanımıyordum gözlerim büyüdü öylece kaldım şaşkınlıktan
Tabi 4 yıl sonrasında alıştım, şak diye cevap verebilirim de pek görüşülen biri değil Allah'tan
Ama baya kalabalıklardı ya nasıl utandırdı beni, münasebetsizAman ilk yıllar hepimiz biraz saftik. .vur kafasına al lokmayı ağzından misali..
Ay iyiki almamışlar lokmayı sahi..o an ağlardım.
1 sene kalmış
Bende merak ediyorum ilerleyen yaşlarda sorun olur bence de
Ama baya kalabalıklardı ya nasıl utandırdı beni, münasebetsiz
Sağlık için de lazım zaten şu abur cuburu kesmek en azındanyani artık sen de bizden sayılırsın cicim :)
yediklerine dikkat edip sporunu aksatmayacaksın.
yoksa kilolar çok sinsi, birer birer geliyorlar, sen ay şu yüzden yok bu yüzden derken bir bakmışsın yerleşmişler en güzel yerlere.
ben bu kış ay diyetisyene mi gitsem, ay Karatay yeni kitap çıkarmış alsam mı derken aldım kiloları, tam vereyim diye spora başladım, hamilelik geldi, dedim hamilelik de neymiş, ben yaparım sporumu, hop kanamalı ilk ay ve sonrasında minimum fiziksel aktivite ile geçirilen 3 ayın akabinde, aldığım kiloları hamilelik kılıfı ile belki bir müddet saklayabilirim etraftan, ama kendime yalan diyemem, bunlar benim öz kilolarım, hepsiciğini kendim aldım.
İşin açığı ben hep öyleyimya bi gitsinler, sen işten çıkmışsın, onların ara öğünü, bir mi.
hem onlar belki 2 günde bir ev yapımı hamur işi yerken, sen kv nin güne denk geleceksin de yiyeceksin.
ben de acımam ev yapımı gördüm mü.
ama günlerde bir servis tabağını her gün insanlar nasıl yiyor diye düşünmeden de edemiyorum, orası ayrı.
Sağlık için de lazım zaten şu abur cuburu kesmek en azından
Spor benim gibiler için maalesef lüks ( çok üşengeçim )
Geçmiş olsun çok, olsun sen 2.çocuğu da yapıp kurtulacaksın inşallah. Biz daha birinci de isyan bayrağı çektik