• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim iştah

Belki daha önce yazmışımdır
'Yeni gelin'ken kayınvalideme kalabalık misafirler gelecekti
Bende Cumartesi iş çıkışı gittim eşimle..

Kadınlar bi masada toplanmıştı, bende son sandalyeye oturdum
Konuşuyolar sohbet muhabbet
Bende pek tanımıyorum ve işten gelmişim tabağımla meşgulüm
Kadınlardan biri dedi ki ' Bir-Dost Bir-Dost hiç göründüğün gibi değilmişsin ' afalladım, karakter olarak söylüyo sandım
Nasıl yani dedim şaşkın şaşkın ?
İştahlısın maşallah dedi güldü
Bi baktım herkesin tabakları olduğu gibi duruyo, benim elimdeki son hamur işi. Nasıl yerin dibine girdim anlatamam :KK53: O son hamur işini de yemekle yememk arası mini mini ısırmaya çalıştım
Açgöz dedi resmen :KK53: ama ben şaşırsam bile demem birine öyle toplumda, ayıp ya
Hahahaha ayyyy lokmalarimi mi saydın deseydin..terbiyesiz kadına bak ya ne ayip)güldüm kusura bakma.o anki masum halin gözümün önüne geldi aniden. .)

Hahahaha ayyyy lokmalarimi mi saydın deseydin..terbiyesiz kadına bak ya ne ayip)güldüm kusura bakma.o anki masum halin gözümün önüne geldi aniden. .)
Gül ya bende güldüm kendime :KK53:

4 yıl geçmiş hala unutmam işte
Eşime de dedim, X abla çok patavatsız rezil etti beni diye
O an ne bileyim saf bi gelindim kimseyi de tanımıyordum gözlerim büyüdü öylece kaldım şaşkınlıktan

Tabi 4 yıl sonrasında alıştım, şak diye cevap verebilirim de pek görüşülen biri değil Allah'tan

Gül ya bende güldüm kendime :KK53:

4 yıl geçmiş hala unutmam işte
Eşime de dedim, X abla çok patavatsız rezil etti beni diye
O an ne bileyim saf bi gelindim kimseyi de tanımıyordum gözlerim büyüdü öylece kaldım şaşkınlıktan

Tabi 4 yıl sonrasında alıştım, şak diye cevap verebilirim de pek görüşülen biri değil Allah'tan
Aman ilk yıllar hepimiz biraz saftik. .vur kafasına al lokmayı ağzından misali..
Ay iyiki almamışlar lokmayı sahi..o an ağlardım. :-)

1 sene kalmış
Bende merak ediyorum ilerleyen yaşlarda sorun olur bence de

yani artık sen de bizden sayılırsın cicim :)

yediklerine dikkat edip sporunu aksatmayacaksın.

yoksa kilolar çok sinsi, birer birer geliyorlar, sen ay şu yüzden yok bu yüzden derken bir bakmışsın yerleşmişler en güzel yerlere.

ben bu kış ay diyetisyene mi gitsem, ay Karatay yeni kitap çıkarmış alsam mı derken aldım kiloları, tam vereyim diye spora başladım, hamilelik geldi, dedim hamilelik de neymiş, ben yaparım sporumu, hop kanamalı ilk ay ve sonrasında minimum fiziksel aktivite ile geçirilen 3 ayın akabinde, aldığım kiloları hamilelik kılıfı ile belki bir müddet saklayabilirim etraftan, ama kendime yalan diyemem, bunlar benim öz kilolarım, hepsiciğini kendim aldım.

Ama baya kalabalıklardı ya nasıl utandırdı beni, münasebetsiz

ya bi gitsinler, sen işten çıkmışsın, onların ara öğünü, bir mi.

hem onlar belki 2 günde bir ev yapımı hamur işi yerken, sen kv nin güne denk geleceksin de yiyeceksin.

ben de acımam ev yapımı gördüm mü.

ama günlerde bir servis tabağını her gün insanlar nasıl yiyor diye düşünmeden de edemiyorum, orası ayrı.

yani artık sen de bizden sayılırsın cicim :)

yediklerine dikkat edip sporunu aksatmayacaksın.

yoksa kilolar çok sinsi, birer birer geliyorlar, sen ay şu yüzden yok bu yüzden derken bir bakmışsın yerleşmişler en güzel yerlere.

ben bu kış ay diyetisyene mi gitsem, ay Karatay yeni kitap çıkarmış alsam mı derken aldım kiloları, tam vereyim diye spora başladım, hamilelik geldi, dedim hamilelik de neymiş, ben yaparım sporumu, hop kanamalı ilk ay ve sonrasında minimum fiziksel aktivite ile geçirilen 3 ayın akabinde, aldığım kiloları hamilelik kılıfı ile belki bir müddet saklayabilirim etraftan, ama kendime yalan diyemem, bunlar benim öz kilolarım, hepsiciğini kendim aldım.
Sağlık için de lazım zaten şu abur cuburu kesmek en azından
Spor benim gibiler için maalesef lüks ( çok üşengeçim )
Geçmiş olsun çok, olsun sen 2.çocuğu da yapıp kurtulacaksın inşallah. Biz daha birinci de isyan bayrağı çektik

ya bi gitsinler, sen işten çıkmışsın, onların ara öğünü, bir mi.

hem onlar belki 2 günde bir ev yapımı hamur işi yerken, sen kv nin güne denk geleceksin de yiyeceksin.

ben de acımam ev yapımı gördüm mü.

ama günlerde bir servis tabağını her gün insanlar nasıl yiyor diye düşünmeden de edemiyorum, orası ayrı.
İşin açığı ben hep öyleyim
Evde de yaparım, yapamadığımda simit poğaça alırım da onlar bilmiyodu tabi

Ama eşimde tansiyon çıktı, bu ara yapmıyorum ve sayesinde tuzu da azalttık
Belki bu vesile ile atlatırım derken
Çantama stok yapıp işyerinde o yokken yiyorum maalesef dayanamadım :KK53: ( öğlen beraber yiyoruz, bunları ekstra yiyorum canı çekmesin diye o yokken )

Sağlık için de lazım zaten şu abur cuburu kesmek en azından
Spor benim gibiler için maalesef lüks ( çok üşengeçim )
Geçmiş olsun çok, olsun sen 2.çocuğu da yapıp kurtulacaksın inşallah. Biz daha birinci de isyan bayrağı çektik

canım üşenmeyeceğin bir spor bulursun sen de, İstanbuldasın, bir sürü seçeneğin var.
kadın spor salonları benim favorim, dedikodu yaparken zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorsun, KKdaki kadın popülasyonunu düşün, hepsi karşında. estetik yaptırmak isteyenler, kocasına haddini bildirmek için zayıflamaya gelenler, genç öğrenci arkadaşlar, hamile pilatesi niyetine gelip oturanlar :))))

onun dışında tenis, yüzme kursları da bireysel gelişim olarak düşünülebilir.

2. bebek için herkesin fikri farklı, bence araları çok fazla olmasın, çok da az olmasın :)
bak benimki optimumu (ne kadar da mükemmel bir anneysem demek), 2,5 yaşında hamilelik başlangıcı, 3 yaş 3 ay tam yaş farkı olacak kısmetse.

şaka bir yana konu sahibi sana Canan Karatay tavsiye ederim,ama popüler videolarını değil de kitabını alıp okursan daha sağlıklı bilgi edinirsin.
çünkü kopuk kopuk videolarda direk kendisine saldırı amaçlı sorulan sorular insanın dikkatini dağıtıyor.
kitabında güzelce insanların doymasına rağmen aç hissetmesinin nedenini açıklıyor. bunu engellemek için önerileri veriyor.

bu şekilde çok ciddi kilo veren kişiler var, bloglarında yazıyorlar.

Back