Benim yolum çok uzakcanım üşenmeyeceğin bir spor bulursun sen de, İstanbuldasın, bir sürü seçeneğin var.
kadın spor salonları benim favorim, dedikodu yaparken zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorsun, KKdaki kadın popülasyonunu düşün, hepsi karşında. estetik yaptırmak isteyenler, kocasına haddini bildirmek için zayıflamaya gelenler, genç öğrenci arkadaşlar, hamile pilatesi niyetine gelip oturanlar :))))
onun dışında tenis, yüzme kursları da bireysel gelişim olarak düşünülebilir.
2. bebek için herkesin fikri farklı, bence araları çok fazla olmasın, çok da az olmasın :)
bak benimki optimumu (ne kadar da mükemmel bir anneysem demek), 2,5 yaşında hamilelik başlangıcı, 3 yaş 3 ay tam yaş farkı olacak kısmetse.
Benim bir arkadaşımda Karatay la kilo verdi. Hiç kitabını okumadım ama biraz duydum.aklım almadı pek.ben sanki daha çok yeniyor gibi algıladım onu.tereyağ filan ne biliyim..şaka bir yana konu sahibi sana Canan Karatay tavsiye ederim,ama popüler videolarını değil de kitabını alıp okursan daha sağlıklı bilgi edinirsin.
çünkü kopuk kopuk videolarda direk kendisine saldırı amaçlı sorulan sorular insanın dikkatini dağıtıyor.
kitabında güzelce insanların doymasına rağmen aç hissetmesinin nedenini açıklıyor. bunu engellemek için önerileri veriyor.
bu şekilde çok ciddi kilo veren kişiler var, bloglarında yazıyorlar.
Tek yolu var insülin direncini kıracaksın. Başka yolu yok bunun.Kızlar dert mi değil mi bilemedim ama yazmak istediğim . Sorun benim bitmek tükenmeyen iştahım . Karnım tok olsa bile yiyorum , midem bulansa da karnım şişse de yiyorum . Az önce tok hissetmeme rağmen bir sürü şey yedim . Boyum 158 kilom 56 . Doğum yaptım 2 yıl önce verdim aldıklarımı . Ama daha fazlam var . Tamam yemeyeceğim diyorum hop marketten abur cubur alıp dönüyorum . İştahım Nasıl azalır acaba ? Çok özeniyorum tabağında lokması kalıp doydum deyip kalkanlara. Ben de illa bitireceğim tabağı boşver evde bile kalmayacak
1,69 - 58 kg
Doğumdan önce 54 tüm
Tek yolu var insülin direncini kıracaksın. Başka yolu yok bunun.
kış başından beri ben de öyleyim, haftaiçi tutuyorum kendimi ama haftasonu pisliğini çıkarıyorum, yine de 4 kilo aldım
Boy kilo kaç senin
Gıcık oldum ya 9 ay o bebeği poşette mi taşıyorsunuz arkadaş doğum göbeği bi beni mi bulduEki Görüntüle 1801771 Eki Görüntüle 1801772
Bende de emzirirken şöyleydi
8 ay emzirdim
Sonrasında da az da olsa kilo aldım, böyle oldu
17 kilo aldım ben doğumda, battal boydur o çöp poşetiyse bileGıcık oldum ya 9 ay o bebeği poşette mi taşıyorsunuz arkadaş doğum göbeği bi beni mi buldubenimki iki yaşına gelecek nerdeyse 13 ay da emzirdim ama hala kg larım duruyo o kadar da dikkat ediyorum
Kızlar dert mi değil mi bilemedim ama yazmak istediğim . Sorun benim bitmek tükenmeyen iştahım . Karnım tok olsa bile yiyorum , midem bulansa da karnım şişse de yiyorum . Az önce tok hissetmeme rağmen bir sürü şey yedim . Boyum 158 kilom 56 . Doğum yaptım 2 yıl önce verdim aldıklarımı . Ama daha fazlam var . Tamam yemeyeceğim diyorum hop marketten abur cubur alıp dönüyorum . İştahım Nasıl azalır acaba ? Çok özeniyorum tabağında lokması kalıp doydum deyip kalkanlara. Ben de illa bitireceğim tabağı boşver evde bile kalmayacak
Hepsine baktırdım herşey normal tüm değerlerin iyi sadece D vitaminim biraz eksik ki onun için de ampul kullanıyorum ama yok ya bünye işi bu hakkaten. Bu arada senin 17 ya benimki seninkinin tam iki katı kilom vardı doğuma giderken17 kilo aldım ben doğumda, battal boydur o çöp poşetiyse bile
Tiroidine filan baktır, gerçi bende de vardı tiroid gebelikten sonra geçti sayılır. Yavaş çalışıyosa kilo yaparmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?