Ben de Allahtan kilo almıyorum . Doğum kilolarımı da bişey yapmadan verdim 1 yıl içinde . En fazla 1 kilo iniyor çıkıyor . Ama fazlayım yani yemesem veririmBende çok pis boğazım ya
Bildim bileli böyle
Yemek yer üstüne bi de abur cubur partisi yaparım
Niye bilmem
Tokum derim eşimden çok yerim
İyi ki kilo almıyorum, yoksa ayvayı yemiştim
Konunu takip edeyim
Ben de 18 ay emzirdim . Almadım sanırım fazla sütüm yoktu çok fark etmediTıpkı benim gibisin ya emzirme dönemi bitince de bi anda kilo aldimoysa emzirirken normal kilomun da altina düşmüştüm :.(
Ay en kafamda bitirmem lazımHahaha çok tatlısın :)
Bence bu bünye ve alışkanlık. Kendin biraz abur cuburu bırakma diyeti ile ufak ufak başlayabilirsin. Olmadı doktordan yardım alabilirsin. Ama en önemlisi kendin kafanda karar vermen gerek gerisi boş.
Allah dağına göre kar veriyo işteBen de Allahtan kilo almıyorum . Doğum kilolarımı da bişey yapmadan verdim 1 yıl içinde . En fazla 1 kilo iniyor çıkıyor . Ama fazlayım yani yemesem veririm
Su yiyorum yiyorum Kilo almıyorum diyenlere coookk sinir oluyorum
Evet daha zayıfmışsın . Ama şimdi de iyi görünüyorsun . Boyun da var sanırım . Allah uzun ömür versin kuzunaEki Görüntüle 1801771 Eki Görüntüle 1801772
Bende de emzirirken şöyleydi
8 ay emzirdim
Sonrasında da az da olsa kilo aldım, böyle oldu
Evet çok fark yok, boyum 1,69Evet daha zayıfmışsın . Ama şimdi de iyi görünüyorsun . Boyun da var sanırım . Allah uzun ömür versin kuzuna
Eki Görüntüle 1801771 Eki Görüntüle 1801772
Bende de emzirirken şöyleydi
8 ay emzirdim
Sonrasında da az da olsa kilo aldım, böyle oldu
Yalnız değilsin. .Bende öyle hatta nefret ediyorum o derece)Su yiyorum yiyorum Kilo almıyorum diyenlere coookk sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?