• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim iştah

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
Kızlar dert mi değil mi bilemedim ama yazmak istediğim . Sorun benim bitmek tükenmeyen iştahım . Karnım tok olsa bile yiyorum , midem bulansa da karnım şişse de yiyorum . Az önce tok hissetmeme rağmen bir sürü şey yedim . Boyum 158 kilom 56 . Doğum yaptım 2 yıl önce verdim aldıklarımı . Ama daha fazlam var . Tamam yemeyeceğim diyorum hop marketten abur cubur alıp dönüyorum . İştahım Nasıl azalır acaba ? Çok özeniyorum tabağında lokması kalıp doydum deyip kalkanlara. Ben de illa bitireceğim tabağı boşver evde bile kalmayacak :KK53:

Hahaha çok tatlısın :)

Bence bu bünye ve alışkanlık. Kendin biraz abur cuburu bırakma diyeti ile ufak ufak başlayabilirsin. Olmadı doktordan yardım alabilirsin. Ama en önemlisi kendin kafanda karar vermen gerek gerisi boş.

Bende çok pis boğazım ya
Bildim bileli böyle
Yemek yer üstüne bi de abur cubur partisi yaparım
Niye bilmem
Tokum derim eşimden çok yerim
İyi ki kilo almıyorum, yoksa ayvayı yemiştim
Konunu takip edeyim

Tabaginizdaki yemegi birirmenizde bir sakinca yok. Yemeklerinizi az yagli ve protein agirlikli yaparsaniz daha saglikli olur.
Ben hic abur cubur sevmem hep cok sagliksiz oldugunu dusunur bu sekilde kendimi frenlerim.
Eskiden tatli seviyordum sekerin zararini arastirdim ondanda sogudum.
Beslenme bilinci cok onemli bence.
Sizde yediginiz seylerin size verdigi zarari dusunun.

Tıpkı benim gibisin ya emzirme dönemi bitince de bi anda kilo aldim :( oysa emzirirken normal kilomun da altina düşmüştüm :.(

Buna çağresi olan varsa bende sizdenizz.. Sanki midem yok öğütücüm var gibi ne yesem sanki bişe yememiş gibiyim ne hüzel vermiştim bi ara ama şimdi hoppp geri geldi.. Dünden beri kestim akşam yemekden snra bişe yemeyi gündüzde dikkat etmeye çalışcm yoksa kıyafetlwrim olmayacak :KK43:

Bende çok pis boğazım ya
Bildim bileli böyle
Yemek yer üstüne bi de abur cubur partisi yaparım
Niye bilmem
Tokum derim eşimden çok yerim
İyi ki kilo almıyorum, yoksa ayvayı yemiştim
Konunu takip edeyim
Ben de Allahtan kilo almıyorum . Doğum kilolarımı da bişey yapmadan verdim 1 yıl içinde . En fazla 1 kilo iniyor çıkıyor . Ama fazlayım yani yemesem veririm

Hahaha çok tatlısın :)

Bence bu bünye ve alışkanlık. Kendin biraz abur cuburu bırakma diyeti ile ufak ufak başlayabilirsin. Olmadı doktordan yardım alabilirsin. Ama en önemlisi kendin kafanda karar vermen gerek gerisi boş.
Ay en kafamda bitirmem lazım

Ben de Allahtan kilo almıyorum . Doğum kilolarımı da bişey yapmadan verdim 1 yıl içinde . En fazla 1 kilo iniyor çıkıyor . Ama fazlayım yani yemesem veririm
Allah dağına göre kar veriyo işte
Su içsem yarıyoculardan olsak kapıdan sığmazdık herhalde
Homini gortlak yiyorum, yemekte ilk gören şaşırıyo genelde. Rezil oluyorum :KK53:

Tıpkı benim gibisin ya emzirme dönemi bitince de bi anda kilo aldim :KK43: oysa emzirirken normal kilomun da altina düşmüştüm :.(
11866225_10206272974317810_6990110324628874452_n (1).jpg 12631290_10207243061569385_3964681683581760048_n.jpg
Bende de emzirirken şöyleydi
8 ay emzirdim
Sonrasında da az da olsa kilo aldım, böyle oldu

Evet daha zayıfmışsın . Ama şimdi de iyi görünüyorsun . Boyun da var sanırım . Allah uzun ömür versin kuzuna
Evet çok fark yok, boyum 1,69
Kilodan dolayı zaten sorunum olmadı ama sağlıklı beslenmek adına bırakmak istiyorum abur cuburu, yok olmuyo bağımlı gibiyim adeta
Teşekkür ederim, hepimizin evladına sağlıklı uzun ömürler..

offf offf yarama tuz bastınız..
tam da ne yesem acaba dıye düşünürken konuyu görünce frenledim kendımı..çünkü ben sizin gibi herseyi yiyipte kılo almayan gruba girmiyorum..
ama ne kıskananınız var sizleri bir bilseniz,hemen elinizdekı abur cuburu yere bırakıp koşa koşa kaçardınız yani o derece:)

Ay aynı ben..birde ben moralim bozuk olunca daha da çok iştahlı olurum.millet yemeden içmeden kesilir ben hem ağlar hem yerim.nasıl bir pis boğazsam artık. .
Keske çikolata şeker ıvır zıvır şeyler piyasadan kalksa da kurtulsak.birde üreticiler çok düşüncesiz her şeyin içine bir yığın zararlı madde koyuyorlar.yediğimiz en masum yiyecek bile zararlı olabiliyor bazen..
Ay bak canım çikolata istedi şimdi. .offff konu sahibi hep senin suçun:KK45::mad:

Belki daha önce yazmışımdır
'Yeni gelin'ken kayınvalideme kalabalık misafirler gelecekti
Bende Cumartesi iş çıkışı gittim eşimle..

Kadınlar bi masada toplanmıştı, bende son sandalyeye oturdum
Konuşuyolar sohbet muhabbet
Bende pek tanımıyorum ve işten gelmişim tabağımla meşgulüm
Kadınlardan biri dedi ki ' Bir-Dost Bir-Dost hiç göründüğün gibi değilmişsin ' afalladım, karakter olarak söylüyo sandım
Nasıl yani dedim şaşkın şaşkın ?
İştahlısın maşallah dedi güldü
Bi baktım herkesin tabakları olduğu gibi duruyo, benim elimdeki son hamur işi. Nasıl yerin dibine girdim anlatamam :KK53: O son hamur işini de yemekle yememk arası mini mini ısırmaya çalıştım
Açgöz dedi resmen :KK53: ama ben şaşırsam bile demem birine öyle toplumda, ayıp ya

Back