derdim ikiyüzlü insanlar. .

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar size bir sorum var. Diyelim ki calistiginiz yerde bi bayan var adi ayse. Ayse size karsi cooook guler yuzlu surekli canim cicim bebegim diye konusuyor. Ama sizin en yakin arkadaşım dediginiz insana da gidip sizin icin ; onunla neden arkadaslik yapiyorsun , o soyle kotu boyle kötü diye sizi karaliyor. Ama ayse sadece size degil tum insanlara karsi boyle. Yani onun huyu bu. Mesela karsidan biri geliyo ayyy Ne aptal fln ama o kisi yanina gelince onun boynuna atliyor resmen.
Neyse asil konuya geleyim. Sizin bi yakin arkadaşım dediginiz fatma diye biri var. Bu aysede fatma nin arkasından da konusmus. Fatmanin kocasinin onu aldattigini fln herkese anlatmis. Fatmayi hic tanimayanlar bile onun hayati hakkinda baya bi bilgili. Ve fatma da bunu biliyor.
Neyse son durum şu ; ben ayse yle ayni ortamda olmaktan inanilmaz rahatsizlik duyuyorum. Yuzume gulmesi beni cok huzursuz ediyor. Oturamiyorum bile ayni masada. Icimden bi ses kalk kalk levanessa diyor sanki ve kaçıyorum. Arkamdan konuştuğunu yuzune de vuramiyorum cunku soyleyen arkadaşımla aram bozulacak bu sefer. O beni sadece uyardi sonucta.
Neyse fatma ile ayse super anlasiyor. Fatma aysenin kendisi hakkinda konuştuğunu bildiği halde sanki hic bisey yokmus gibi ona gayet iyi davraniyor. Ikisi birlikte takiliyor ben gitmiyorum yanlarina. Yalniz kalmayi yegliyorum.
Siz olsaydiniz bu durumda napardiniz. Sizde amaaan vakit gecsin amac diye herseyi onlar gibi gormezdrn gelebilir miydiniz? Fatma da arkadaşım oldugu halde bu hareketiyle guvenimi sarsti acikcasi. Politik bir insan asla olamadim hayatimda... cikarlarima gore asla davranamadim.. Ve bu yuzden de hep yalniz kaliyorum.

Arkandan sacma salak konuşan insanada ne zamana kadar güleryüz göstericenki...
hep bırak yalnız kal ya... arkandan dedikodunu yapmıcak saglam bi dost bulursun elbet.
uzat dur :ssz:

Arkandan sacma salak konuşan insanada ne zamana kadar güleryüz göstericenki...
hep bırak yalnız kal ya... arkandan dedikodunu yapmıcak saglam bi dost bulursun elbet.
uzat dur :ssz:

Biraktim zaten canim ama arkadaşım olan fatma da ayseyle otururken hep beni cagiriyor gel gel diye. Bende gidemiyorum oturamiyorum .
Onlar kanka oldu cikti nasi is anlamadim ya

Böyle insanlarla vakit geçireceğine yalnız kal daha iyi. Emin ol ki o ikisi günün birinde kanlı bıçaklı olacaklar, sen kendi işine bak hiç bulaşma canım

İşte geldik gidiyoruz, hoşçakal kardeşim deniz...

benim bir önce ki çalıştığım kurumda bu bahsi geçen ayşenin birebir aynısı vardıı...
sinir olurdum idarecinin arkasından `+nefret ediyorum bu kadından deyip,yüzüne canım cicim herşeyim derdi ve diğer iş arkadaşlarınada...

ben bu iki yüzlülüğünü,dedikoduculuğunu görünce abla deyip SAYGI duyduğum insandan uzaklaştım,elimi eteğimi çektim çünkü bu tip insanların çok tehlikeli olup neler neler yaptıklarına şahit oldum.... sizde benim gibi yalnızlığı seçin,ne başınız ağrısın,ne de kalbiniz...

Biraktim zaten canim ama arkadaşım olan fatma da ayseyle otururken hep beni cagiriyor gel gel diye. Bende gidemiyorum oturamiyorum .
Onlar kanka oldu cikti nasi is anlamadim ya

Akıl sırrı ermez. Boşver takma kafana
Fatma dedigin kişi ayşenin ne oldugunu bildigi halde samimiyse. demekki oda saglam karakterli degil:ssz:
Cagırdıklarında arada ugra. gül nasılsınız vs. de bişileri bahane edip tekrar kalk yanlarından.

Akıl sırrı ermez. Boşver takma kafana
Fatma dedigin kişi ayşenin ne oldugunu bildigi halde samimiyse. demekki oda saglam karakterli degil:ssz:
Cagırdıklarında arada ugra. gül nasılsınız vs. de bişileri bahane edip tekrar kalk yanlarından.

Ya bende ona hayret ediyorum demekki herkes boyle...
Çevremdeki herkes ayse nin ne kadar dedikoducu fln oldugunu konuştuğunu goruyorum Ama herkes onunla hahaha hihihi ... kakara kikiri...
Ya benim neslim tükendi yada bende sorun var . Tek rahatsız olan benim çünkü.

Kizlar size bir sorum var. Diyelim ki calistiginiz yerde bi bayan var adi ayse. Ayse size karsi cooook guler yuzlu surekli canim cicim bebegim diye konusuyor. Ama sizin en yakin arkadaşım dediginiz insana da gidip sizin icin ; onunla neden arkadaslik yapiyorsun , o soyle kotu boyle kötü diye sizi karaliyor. Ama ayse sadece size degil tum insanlara karsi boyle. Yani onun huyu bu. Mesela karsidan biri geliyo ayyy Ne aptal fln ama o kisi yanina gelince onun boynuna atliyor resmen.
Neyse asil konuya geleyim. Sizin bi yakin arkadaşım dediginiz fatma diye biri var. Bu aysede fatma nin arkasından da konusmus. Fatmanin kocasinin onu aldattigini fln herkese anlatmis. Fatmayi hic tanimayanlar bile onun hayati hakkinda baya bi bilgili. Ve fatma da bunu biliyor.
Neyse son durum şu ; ben ayse yle ayni ortamda olmaktan inanilmaz rahatsizlik duyuyorum. Yuzume gulmesi beni cok huzursuz ediyor. Oturamiyorum bile ayni masada. Icimden bi ses kalk kalk levanessa diyor sanki ve kaçıyorum. Arkamdan konuştuğunu yuzune de vuramiyorum cunku soyleyen arkadaşımla aram bozulacak bu sefer. O beni sadece uyardi sonucta.
Neyse fatma ile ayse super anlasiyor. Fatma aysenin kendisi hakkinda konuştuğunu bildiği halde sanki hic bisey yokmus gibi ona gayet iyi davraniyor. Ikisi birlikte takiliyor ben gitmiyorum yanlarina. Yalniz kalmayi yegliyorum.
Siz olsaydiniz bu durumda napardiniz. Sizde amaaan vakit gecsin amac diye herseyi onlar gibi gormezdrn gelebilir miydiniz? Fatma da arkadaşım oldugu halde bu hareketiyle guvenimi sarsti acikcasi. Politik bir insan asla olamadim hayatimda... cikarlarima gore asla davranamadim.. Ve bu yuzden de hep yalniz kaliyorum.

Ben de aynen sizin gibiyimdir. Görmezden gelin ve öyle bir ortama girerek kendinizi küçültmeyin, aynen devam diyorum:40:

ayşe de fatma da dengesiz anlaşılan
ayşe gibi iki yüzlü olmak zaten yanından kaçmaya yeter
fatma gibi bile bile lades tutuşmak da saflığın önde gideni
ne çok saf insanlardan nede ikiyüzlülerden hoşlanmam
:45:
ayşe de fatma da selam selam o kadar
:19:

ayşe de fatma da dengesiz anlaşılan
ayşe gibi iki yüzlü olmak zaten yanından kaçmaya yeter
fatma gibi bile bile lades tutuşmak da saflığın önde gideni
ne çok saf insanlardan nede ikiyüzlülerden hoşlanmam
:45:
ayşe de fatma da selam selam o kadar
:19:

Fatma saf degil ki canim cooook akilli
Yalniz kalmamak icin yapiyor iste

Ben Ayşeye sorardım.
Neden Fatma hakkında konuşuyorsun?
O senin bunları söylediğini duysa ne kadar üzülürdü, ayrıca o senin hakkında hiç birşey söylemiyor seni dostu sanıyor derdim.

Back
X