Derdim Doğumdan sonraki vücudum bana bir yol gösterin

Anladim.tesekkur ediyrm ben evde spor yapmaya calistim lesie degil tabi baska videolar okadar karmasik ki ve malesef benim vucudum.cok idmansiz agrilarim oldu nerden nasil baslayacagimi bilemedim leslie.de bakinca karisik geldi ondan sormak istedim. Kilo sorunum yok 1.70 e 63 kiloyum ama sıki degilim özelliklede karin:mad:
Karın çok zor. Mekik çekeceksin yılmadan, usanmadan. Bide mutlaka kople kalori yaktıran bir şeyler yapmalısın. Bknz; canım Leslie. 3-4 aya ancak tamam oluyor karın. Çok düzenli bi çalışma lazım. Oda bi başına zor ama imkansız değil.

ilgili bölümde kimsecikler görmedi di mi?
sonra vay efendim neden buraya yazıyorsunuz?
konuya geleyim, ben de o durumdayım eski kiloma döndüm ama çatlaklar dolu ve göbekte sarkma var. hiç de hareket etmiyorum. bi kendime gelmem lazım

Merhaba biraz önce ilgili alanda derdimi paylaştım ancak hiç geridönüş alamayınca buraya yöneldim. 6 ay önce sezeryan oldum ve karnım çok kötü vücudum çok gevşek göğüslerim sarktı karnım ve altı çatlaklarla dolu siyasi haritalar gibi oldu karnım ve bacaklarım ben nasıl sıkılaşabilirim ailelerden farklı bir şehirde yaşadığımız için bebeği bırakıp spora gidemiyorum evde neler yapabilirim nasıl iradeli olabilirim bir gün başlayıp ertesi günü bırakıyorum hep bana yardımcı olun lütfen kendime aynada bakmaktan çekinir oldum
Emzirme döneminiz bittikten sonra eger sizi cok rahatsiz ediyorsa karin germe yaptirabilirsiniz. Bu forumda bunu la ilgili bir topik ve bir sürü oncesi sonrasi foto var . Malesef o catlaklar ne kilo vermenizle ne sikilasmanizla gitmeyecek. Benim arkadasim sizin gibiydi belki daha kötüydü çünkü ben gorunce soka girmistim. O yuzden iki hamilelegimi de 9 kg ile tamamladim. Mekik cekin bol bol. Biraz mucadele edin sikilasmak icin. Olmazsa dedigimi bir araştırın

ilgili bölümde kimsecikler görmedi di mi?
sonra vay efendim neden buraya yazıyorsunuz?
konuya geleyim, ben de o durumdayım eski kiloma döndüm ama çatlaklar dolu ve göbekte sarkma var. hiç de hareket etmiyorum. bi kendime gelmem lazım
Ben buraya konu açtıktan sonra bir kişi yorum yazmış ama burada faydalı bilgiler edindim burası aktif çünkü

Sorunum da bu işte başlıyorum Leslie e sonra sıkılıp bırakıyorum of of şu üşengeç halimden kurtulmam gerek
Ben de üşenmekten başlayamadım:) Yeni yılda başlayacağım diye kendime hedef koydum artık bakalım nasip :) aynen bende de göbek kaldı bide böyle yumuş yumuş nasıl sıkılaşır bilemiyorum. Alışveriş yapasım gelmiyor sanki hiçbir şey yakışmıyor gibi .

Kızlar peki bu göbek olayı ve yumuşama kilo alımı ile alakalı mı? Şu sıralar ben de bunu merak ediyorum. Şu an bebeğim 2 kiloya yakın ve ben de toplamda 5 kilo aldım. Doğumdan ne kadar sonra toparlanırım merak ediyorum açıkçası.
Evet canım kiloyla alakalı. Çok kılo alınca çok göbek kalıyor, hatta sezeryan olunca o kalan göbek asagı doğru sarkıyor çok kötü bir görüntü çıkıyor ortaya. Normal doğumda o kadar cok olmuyor ama.

Evet canım kiloyla alakalı. Çok kılo alınca çok göbek kalıyor, hatta sezeryan olunca o kalan göbek asagı doğru sarkıyor çok kötü bir görüntü çıkıyor ortaya. Normal doğumda o kadar cok olmuyor ama.
PEki sezeryan karnı toparlanabiliyor mu zamanla? Ben normal doğum istiyorum tabii ama kısmet bu işler, e ülkemizde de malum sinek uçsa sezeryana alıyorlar direk.

Suan bebegım dort aylık altı aylık olmasını bekliyorum ve altıncı ayın sonunda diyetisyene gıdıcem simdi gidemiyorum emzırdıgım ıcın benimde halim berbat göbek ayrı, catlaklar ayrı ama ıkı ayım kaldı Insallah diyet sporla gidecek kılolar gerci dogumdan dort kilim kaldi ama kilolu hamile kalmaıstım ben ve emzırdıgım iz ıcın tatlı ıstegı cok oluyo bende oyle elimden buskuvı cıkolata kurabiye dusmuyor ne yazıkkı ama az kaldı Insallah gidecek hepsi. Tanıdığım bı abla var ucunu cocugunu dogurdu ama kendısı baya bı kıloluydu kadın cok azimli bu soguk havada bile yuruyor. Her hafta diyetisyene gıdıyor paket almıs ve 15 kilo vermıs gobek falan gıtmıs Masallah ama onun daha var kılosu ama cok azimli Kendısı

Ya o alt karın benimde sorunum
Bugun hatta konu acmak istedim ama bdv konusu olmayabilir belki ,ban yemeyeyim diye düşündüm
Bundan önce mekik cekiyodum günlük ama belki garip gelecek göbek hiç erimedi tam tersi taş gibi göbegim oldu

bu konuyla ilgili epey araştırma yaptım ve ayşe tolga nın bi yazısına ulaştım. Mekik, gebelikte ayrılan kaslarımızı daha da ayırır ve daha kötü olmasına sebep olurmuş. Bu yüzden pelvis kas grubunu toparlamalıymışız öncelik olarak. 3 ay gibi bi sürede düzenli egzersizle kaslar eski haline geliyor ve sonra klasik karın eritme egzersizleri yapılabiliyor.

https://www.aysetolga.com/murat-bur-ile-dogum-sonrasi-karin-sikilastirici-egzersiz

Sizin için yazıyı buraya bıraktım. Tüm detaylar ve egzersizler burda. Hepimiz yaza fit gireriz inşallahhhh..

PEki sezeryan karnı toparlanabiliyor mu zamanla? Ben normal doğum istiyorum tabii ama kısmet bu işler, e ülkemizde de malum sinek uçsa sezeryana alıyorlar direk.
Yok canım maalesef kolay kolay toplanmıyor. Ben spor yaptım kılo verdım hala da yapıyorum 4 kilo fazlam kaldı,göbek eskisi gibi değil toplandı bıraz ama tam olarak düzelmedi. Çevremde sezeryan olan çoğu arkadasımın da hala göbeği toplanmadı. Sanırım bir iki sene daha düzelmezse estetik olacağım. İnsallah normal doğum yaparsın , normal yapanların 1 seneye gecıyor göbeği.

bu konuyla ilgili epey araştırma yaptım ve ayşe tolga nın bi yazısına ulaştım. Mekik, gebelikte ayrılan kaslarımızı daha da ayırır ve daha kötü olmasına sebep olurmuş. Bu yüzden pelvis kas grubunu toparlamalıymışız öncelik olarak. 3 ay gibi bi sürede düzenli egzersizle kaslar eski haline geliyor ve sonra klasik karın eritme egzersizleri yapılabiliyor.

https://www.aysetolga.com/murat-bur-ile-dogum-sonrasi-karin-sikilastirici-egzersiz

Sizin için yazıyı buraya bıraktım. Tüm detaylar ve egzersizler burda. Hepimiz yaza fit gireriz inşallahhhh..
Dedigim dogruymuş demekki
Herkese mekik bana yaramadı deyince kimse inanmıyodu

Kilonuza bagli. Ben 9 kilo aldım. Dogumdan bir ay sonra eski halimdeydim. Iki sezaryenim var ne göbeğim ne catlagim yok.
Karin toplanmasi fazlalik yoksa 1 ay

Bu dogru degil bu tezi curuttum :)) ben ilk 2 gebelikte 25 kilo aldim dogumlar normal ve insan 6 ay sonra tas gibiydim her anlamda:) 3. De yarisi kilo aldim ve vucudum degisti resmen:) kiloyla dogru orantida degil gobek kslmasi vucut yumusamasi vs. Birde benimki sundanda olmus olabilir: 40 im ciktiginda ben coktan eski kilomdaydim ve bi kac ay icinde eski kilomunda altina dustum.

Keske bundada 30 kilo alsaydim vucudun daha fit olurdu belki. Yiyemiyordum hic birsey bulantim son gune kadar devam etti.

Karın çok zor. Mekik çekeceksin yılmadan, usanmadan. Bide mutlaka kople kalori yaktıran bir şeyler yapmalısın. Bknz; canım Leslie. 3-4 aya ancak tamam oluyor karın. Çok düzenli bi çalışma lazım. Oda bi başına zor ama imkansız değil.
Ben leslie 15 dk yapiyorum isinmak icin yoksa cok fazla uzun suruyo diger hareketlerle vs.

Buarada dogru mekik hangisidir? Link var mi?

Bu dogru degil bu tezi curuttum :)) ben ilk 2 gebelikte 25 kilo aldim dogumlar normal ve insan 6 ay sonra tas gibiydim her anlamda:) 3. De yarisi kilo aldim ve vucudum degisti resmen:) kiloyla dogru orantida degil gobek kslmasi vucut yumusamasi vs. Birde benimki sundanda olmus olabilir: 40 im ciktiginda ben coktan eski kilomdaydim ve bi kac ay icinde eski kilomunda altina dustum.

Keske bundada 30 kilo alsaydim vucudun daha fit olurdu belki. Yiyemiyordum hic birsey bulantim son gune kadar devam etti.
Canım normal doğum yapmıssın normal eskı halıne dönmen. Benim doğumdan bir ay sonra eskı kılosuna düşen tanıdığım da var aöa bunşlar istisna . Ben sezeryandan bahsediyorum. Dikişlerin olduğu yer hissizleşiyor taş gibi bişey oluyor o bölge ve üst göbek onun üzerine sarkıyor . Kilo veriyorsun ama o göbek gitmiyor işte . Brn spor salonuna da gittim uzunca sure, kılo verdım ama göbek aynı. Sanırım tek care estetık yaptırmak.

Canım normal doğum yapmıssın normal eskı halıne dönmen. Benim doğumdan bir ay sonra eskı kılosuna düşrn tanıdığım da var . Brn sezeryandan bahsediyorum. Dikişlerin olduğu yer hissizleşiyor taş gibi bişey oluyor o bölge ve üst göbek onun ğzerine sarkıyor . Kilo veriyorsun ama o göbek gitmiyor işte . Brn spor salonuna da gittim uzunca sure, kılo verdım ama göbek aynı. Sanırım tek care estetık yaptırmak.
Yok bende kiloyla orantili degil demek istedim.. hepsi normal dogum ama ikisinde daha cok kilo olmasina ragmen eskisinden farksuzdim .. kizimda normal dogum ama vucut degisti kiloyu az almama ragmen. Onu demek istedim. Sezeryan baska birsey zaten tecrubem yok bisey diyemem

Back
X