- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Postmodernik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leslie evde yürüyüş yapmanızı sağlıyor. Km hesabı ile ilerliyor bütün videoları sanırım. 13 dakikalık bir videosu var diyelim. Karın, kol, bacağı değişik hareketlerle destekleyerek 1/2 yada daha fazla km yaptırıyor size. Yaklaşık 2bin adım 13 dakikalık videosu. Tempolu ve egzersizli olduğu içinde fazla kalori yakıyorsunuz.
Nasıl yapılır ki o kremBen düzenli yürüyüş yapmaya başladıktan sonra bacaklarım sıkılaşmıştı. Banyoda kabak lifi, sabun kullanmak ve bal mumu kremi çatlakların görünümünü azaltıyor. Bal mumu kremini kendiniz yaparsanız daha iyi olur.
Ben yaptırmıştım bende enfeksiyon çıkmıştı sadece onda da ilaç kullandımDetaylı bir kan testi, idrar testi yaptırın. Bende felaket üşeniyordum, hiç halim yoktu, kontrolüm yoktu dayanamıyordum falan meğerse gebelikte düşen insülin direncim tavan yapmış yine. Normalde 5 iken değer ilaca başlanıyor benim 15 olmuş. Doktor ilaç verdi 2-3 gün sonra normal insana benzedimTabi durmayan ve uyumayan çocukla spor yapamadım ama neyse.
Anladim.tesekkur ediyrm ben evde spor yapmaya calistim lesie degil tabi baska videolar okadar karmasik ki ve malesef benim vucudum.cok idmansiz agrilarim oldu nerden nasil baslayacagimi bilemedim leslie.de bakinca karisik geldi ondan sormak istedim. Kilo sorunum yok 1.70 e 63 kiloyum ama sıki degilim özelliklede karinLeslie evde yürüyüş yapmanızı sağlıyor. Km hesabı ile ilerliyor bütün videoları sanırım. 13 dakikalık bir videosu var diyelim. Karın, kol, bacağı değişik hareketlerle destekleyerek 1/2 yada daha fazla km yaptırıyor size. Yaklaşık 2bin adım 13 dakikalık videosu. Tempolu ve egzersizli olduğu içinde fazla kalori yakıyorsunuz.
Bi sırası var mı bilmiyorum. Ben sabah 10 akşam 10 dakika yapıyorum. Kilomu korumak için yapıyorum. Kilo vermek istediğimde sürelerini arttıracağım. 1 hafta günde 20 dakika, 2. hafta 40 dakika şeklinde ilerleteceğim. Zorluk derecesine görede videoları var zaten. Siz bi youtubeden bakın, her videosunu deneyin 1 kere. Kolaydan zora not edin. Ona göre program çıkarırsınız kendinize.
Ya o alt karın benimde sorunumAynı zamanlarda doğum yapmışız. Benim 2.doğumum. Alt karnım malumunuz. Bi 8 kilo fazlam var. Emzirirken acayip acıkıyorum. Eşim bile aşkım sen doymaz oldun deyip gülüyor halime. Nasıl tutucam kendimi bilmiyorum. Hele o tatlı krizleri. Önceden 3 5 hurma yerdim veya tarçınlı süt içerdim geçerdi. Şimdi tatlının dibine vurmadan geçmiyor o istek. Valla bende kafama takıyorum bu ara nolcak bu halim![]()
ben de senin gibiyim iki gun ust uste yapsam ucuncu gun patliyorum.Sorunum da bu işte başlıyorum Leslie e sonra sıkılıp bırakıyorum of of şu üşengeç halimden kurtulmam gerek
E hani göbek için mekik en etkili yöntemdiYa o alt karın benimde sorunum
Bugun hatta konu acmak istedim ama bdv konusu olmayabilir belki ,ban yemeyeyim diye düşündüm
Bundan önce mekik cekiyodum günlük ama belki garip gelecek göbek hiç erimedi tam tersi taş gibi göbegim oldu
Teşekkür ederim önerilerinizi içinBende 14 ay once sezaryen dogum yaptim sezaryenin 2.ayi spora basladim oncesinde spor salonuna gidiyordum ama bebek sebebiyle evde devam etmek durumunda kaldim benim dumbellarim ve halterim var haftanin 6 gunu evde calisiyorum spor programim var spor salonunda alamadigim verimi evde yakaladim desem yalan olmaz karnim kaslandi bacaklarim sıkılasti eskisinden cok daha iyi hissediyorum kendimi..vucudunuzun neye ihtiyaci var kilo vermek istiyorsaniz karbonhidrat alimini en aza indirip protein agirlikli besleneceksiniz egzersiz de tekrar sayilarinizi arttiricaksiniz eger sadece sıkılasmaya yonelikse egzersiz tekrar sayilarinizi az tutun ve mutlaka agirliklarla calisin kendi vucut agirliginizla calisirsaniz kas olusumu icin cok uzun vade gerekir karin egzersizlerinizi hergun aksatmadan yapmalisiniz hemen bir degisim beklemeyin sabredin sonunda mutlaka karsiligini alicaksiniz