Derdim Doğumdan sonraki vücudum bana bir yol gösterin

Kizlar leslie nedir cahaletimi mazur gorun googdan baktim ama nasil baslayacagimi anlayamadim nasil bir basalngicla takip edecgm bilen varsa bana yardimci olabilir mi? Nooption Nooption Ccelik Ccelik

Kizlar leslie nedir cahaletimi mazur gorun googdan baktim ama nasil baslayacagimi anlayamadim nasil bir basalngicla takip edecgm bilen varsa bana yardimci olabilir mi? Nooption Nooption Ccelik Ccelik
Leslie evde yürüyüş yapmanızı sağlıyor. Km hesabı ile ilerliyor bütün videoları sanırım. 13 dakikalık bir videosu var diyelim. Karın, kol, bacağı değişik hareketlerle destekleyerek 1/2 yada daha fazla km yaptırıyor size. Yaklaşık 2bin adım 13 dakikalık videosu. Tempolu ve egzersizli olduğu içinde fazla kalori yakıyorsunuz.

Bi sırası var mı bilmiyorum. Ben sabah 10 akşam 10 dakika yapıyorum. Kilomu korumak için yapıyorum. Kilo vermek istediğimde sürelerini arttıracağım. 1 hafta günde 20 dakika, 2. hafta 40 dakika şeklinde ilerleteceğim. Zorluk derecesine görede videoları var zaten. Siz bi youtubeden bakın, her videosunu deneyin 1 kere. Kolaydan zora not edin. Ona göre program çıkarırsınız kendinize.

İlk başlarda çok ağır hareketlere gerek yok bence leslie çok iyi bi alternatif ayrıca youtube da çok iyi videolar var bölgesel yerleri çalıştırmaya yönelik benimde bebeğim var gündüz uyutunca yapıyorum bende bayagı faydasını gördüm tavsiye ederim. Ayrıca beslenmenize de dikkat ederseniz çok rahat toparlarsınız süt olsun diye hamur işlerine veya şekere yüklenmeyin protein ağırlıklı beslenin ve bol bol su için:)

Detaylı bir kan testi, idrar testi yaptırın. Bende felaket üşeniyordum, hiç halim yoktu, kontrolüm yoktu dayanamıyordum falan meğerse gebelikte düşen insülin direncim tavan yapmış yine. Normalde 5 iken değer ilaca başlanıyor benim 15 olmuş. Doktor ilaç verdi 2-3 gün sonra normal insana benzedim :D Tabi durmayan ve uyumayan çocukla spor yapamadım ama neyse.

Leslie canim yaaaa:) cok seviyorum o kadini:))
Kilo sorun degilse bolgeselde calisabilirsin.. deri sarkmasi varsa tek cozum estetik cerrahi uzgunum.

Detaylı bir kan testi, idrar testi yaptırın. Bende felaket üşeniyordum, hiç halim yoktu, kontrolüm yoktu dayanamıyordum falan meğerse gebelikte düşen insülin direncim tavan yapmış yine. Normalde 5 iken değer ilaca başlanıyor benim 15 olmuş. Doktor ilaç verdi 2-3 gün sonra normal insana benzedim :KK70: Tabi durmayan ve uyumayan çocukla spor yapamadım ama neyse.
Ben yaptırmıştım bende enfeksiyon çıkmıştı sadece onda da ilaç kullandım

Kendinize bir defter alın gün içinde yediklerinizi ve ev içinde yaptığınız sıkışlaşma vs için hareketleri yazın her akşam okuyun. O gece neden bunu yedim yarın atıyorum göbek hareketinden 3 tane daha yapacam diceksiniz emin olun. Böyle böyle defterin sonunda artık istediğiniz görünüm sizn olacak

Spor yap yapa bildigin kadar :) ve yeni vücudunla tanis ve onu öyle kabul edio sev :)

Emziriyosanız eğer çok laktik asit salgılatan sporlardan uzak durmanız lazım, laktik asit süte geçiyor malum. O yüzden tel çare yürüyüş, bu karda loşta dışarıda yürüyemeyeceğimiz için evde sıkılsakta kaçış yok Leslie abla. Azıcık Mart’a kadar falan sıkın dişinizi. Bi de şekeri kesmeye çalışın, inanılmaz farkettirecektir.

Leslie evde yürüyüş yapmanızı sağlıyor. Km hesabı ile ilerliyor bütün videoları sanırım. 13 dakikalık bir videosu var diyelim. Karın, kol, bacağı değişik hareketlerle destekleyerek 1/2 yada daha fazla km yaptırıyor size. Yaklaşık 2bin adım 13 dakikalık videosu. Tempolu ve egzersizli olduğu içinde fazla kalori yakıyorsunuz.

Bi sırası var mı bilmiyorum. Ben sabah 10 akşam 10 dakika yapıyorum. Kilomu korumak için yapıyorum. Kilo vermek istediğimde sürelerini arttıracağım. 1 hafta günde 20 dakika, 2. hafta 40 dakika şeklinde ilerleteceğim. Zorluk derecesine görede videoları var zaten. Siz bi youtubeden bakın, her videosunu deneyin 1 kere. Kolaydan zora not edin. Ona göre program çıkarırsınız kendinize.
Anladim.tesekkur ediyrm ben evde spor yapmaya calistim lesie degil tabi baska videolar okadar karmasik ki ve malesef benim vucudum.cok idmansiz agrilarim oldu nerden nasil baslayacagimi bilemedim leslie.de bakinca karisik geldi ondan sormak istedim. Kilo sorunum yok 1.70 e 63 kiloyum ama sıki degilim özelliklede karin:mad:

Aynı zamanlarda doğum yapmışız. Benim 2.doğumum. Alt karnım malumunuz. Bi 8 kilo fazlam var. Emzirirken acayip acıkıyorum. Eşim bile aşkım sen doymaz oldun deyip gülüyor halime. Nasıl tutucam kendimi bilmiyorum. Hele o tatlı krizleri. Önceden 3 5 hurma yerdim veya tarçınlı süt içerdim geçerdi. Şimdi tatlının dibine vurmadan geçmiyor o istek. Valla bende kafama takıyorum bu ara nolcak bu halim :işsiz:
Ya o alt karın benimde sorunum
Bugun hatta konu acmak istedim ama bdv konusu olmayabilir belki ,ban yemeyeyim diye düşündüm
Bundan önce mekik cekiyodum günlük ama belki garip gelecek göbek hiç erimedi tam tersi taş gibi göbegim oldu

Sorunum da bu işte başlıyorum Leslie e sonra sıkılıp bırakıyorum of of şu üşengeç halimden kurtulmam gerek
ben de senin gibiyim iki gun ust uste yapsam ucuncu gun patliyorum.
irade meselesi, kendine hedef koyabilirsin, sallıyorum 36/38 bedene inecegim yada istediğim forma ulaşınca sevdiğim bir yere (farklı bir sehire gezi vs olabilir) gideceğim gibi.
ben doğumdan 3 ay sonra korse kullanmaya basladim karnıma bayağ faydasi oldu.
hayatımdan sekeri, abur cubur u da çıkarabilsem iyi olacak ama zorlanıyorum. 2 hafta sonra ise baslayinca kararliyim

şuan hava çok soğuk ama yazın kangruyla ya da bebek arabasıyla yürüyüş yapabilirsin sezeryansa mekik cekerken dikkat et dikiş yerinde kas ağrısı olabilir ama normal dogumsa bol mekik.emzirirken ve sütten kesince göğüsler sürekli dolup boşaldığı için sarkık oluyo ama sütten kesince kendiliğinden toparlanabiliyor

Bende 14 ay once sezaryen dogum yaptim sezaryenin 2.ayi spora basladim oncesinde spor salonuna gidiyordum ama bebek sebebiyle evde devam etmek durumunda kaldim benim dumbellarim ve halterim var haftanin 6 gunu evde calisiyorum spor programim var spor salonunda alamadigim verimi evde yakaladim desem yalan olmaz karnim kaslandi bacaklarim sıkılasti eskisinden cok daha iyi hissediyorum kendimi..vucudunuzun neye ihtiyaci var kilo vermek istiyorsaniz karbonhidrat alimini en aza indirip protein agirlikli besleneceksiniz egzersiz de tekrar sayilarinizi arttiricaksiniz eger sadece sıkılasmaya yonelikse egzersiz tekrar sayilarinizi az tutun ve mutlaka agirliklarla calisin kendi vucut agirliginizla calisirsaniz kas olusumu icin cok uzun vade gerekir karin egzersizlerinizi hergun aksatmadan yapmalisiniz hemen bir degisim beklemeyin sabredin sonunda mutlaka karsiligini alicaksiniz

Ya o alt karın benimde sorunum
Bugun hatta konu acmak istedim ama bdv konusu olmayabilir belki ,ban yemeyeyim diye düşündüm
Bundan önce mekik cekiyodum günlük ama belki garip gelecek göbek hiç erimedi tam tersi taş gibi göbegim oldu
E hani göbek için mekik en etkili yöntemdi

Kızlar peki bu göbek olayı ve yumuşama kilo alımı ile alakalı mı? Şu sıralar ben de bunu merak ediyorum. Şu an bebeğim 2 kiloya yakın ve ben de toplamda 5 kilo aldım. Doğumdan ne kadar sonra toparlanırım merak ediyorum açıkçası.

Bende 14 ay once sezaryen dogum yaptim sezaryenin 2.ayi spora basladim oncesinde spor salonuna gidiyordum ama bebek sebebiyle evde devam etmek durumunda kaldim benim dumbellarim ve halterim var haftanin 6 gunu evde calisiyorum spor programim var spor salonunda alamadigim verimi evde yakaladim desem yalan olmaz karnim kaslandi bacaklarim sıkılasti eskisinden cok daha iyi hissediyorum kendimi..vucudunuzun neye ihtiyaci var kilo vermek istiyorsaniz karbonhidrat alimini en aza indirip protein agirlikli besleneceksiniz egzersiz de tekrar sayilarinizi arttiricaksiniz eger sadece sıkılasmaya yonelikse egzersiz tekrar sayilarinizi az tutun ve mutlaka agirliklarla calisin kendi vucut agirliginizla calisirsaniz kas olusumu icin cok uzun vade gerekir karin egzersizlerinizi hergun aksatmadan yapmalisiniz hemen bir degisim beklemeyin sabredin sonunda mutlaka karsiligini alicaksiniz
Teşekkür ederim önerilerinizi için

Back
X