- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
Bunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim