derdim çikolata

Hayatta yapamiycam sey varsa o da bu sekilde yemek cikolatayi.. sutlu cikolata seviyorum cok:) bitter aci kahve yaninda:) kocaman paketi alip hatir hutur yiycen tadi ole cikiyo :)
Ay bende hiç ısıramıyorum ya. Biri ısırınca da şok oluyorum. İhanet gibi geliyor. Yavrumun tadı anlaşılmadan hop mideye gidiyor. :) hiç denedin mi ama emerek yemeyi? Ay hele bide yanında bergamotlu çay olsun, daha ne isterim :KK70:

Ay bende hiç ısıramıyorum ya. Biri ısırınca da şok oluyorum. İhanet gibi geliyor. Yavrumun tadı anlaşılmadan hop mideye gidiyor. :) hiç denedin mi ama emerek yemeyi? Ay hele bide yanında bergamotlu çay olsun, daha ne isterim :KK70:
Yaw onu emerek yiyecek sabir yokki bende:) maalesef her isim oyle :)) en iyisini sen yapiyosun ama.. tadini cikararak.. bense bi kutu acarim 5 dk dolmadan hop bitti hepsi:)

Yaw onu emerek yiyecek sabir yokki bende:) maalesef her isim oyle :)) en iyisini sen yapiyosun ama.. tadini cikararak.. bense bi kutu acarim 5 dk dolmadan hop bitti hepsi:)
At ağzına bi parça evde, işte uğraşırken em onu bir yandan. Mis gibi enerji, mutluluk. Canım çikolata :)

At ağzına bi parça evde, işte uğraşırken em onu bir yandan. Mis gibi enerji, mutluluk. Canım çikolata :)
Ama onu yapmiom:) firsat bulursam bebelerden oglen vakti cay iciyosam mesela ya da kahve bin yilda bir paketi kocaman yanima alirim:)) yani cikolata yemek ole birseylerin yaninda yapilcak birsey degil benim icin:) oturup yedigim birsey:) buarada bi ara gece kalkip yiyodum cikolata.. bu da zamanla aliskanlik halini aliyo ki dislere mideye herseye zarar.

Oncelikle saglikli onerimi yapayim yulaf ezmesi, badem sutu, muz, gun kurusu, cig badem, 1 kasik kakao karistirin firina verin 10dk tatli isteginizi buyuk oranda kiran bir kurabiye elde edersiniz. Ya da tencerede 1 adet muz, 1 su bardagi badem sutu ve 1 tatli kasigi kakao karistirin uzerine chia tohumu ekleyin 2 yemek kasigi size chia puding yapar o da baya kesiyor cikolata ihtiyacini :)

Sagliksiz onerim de Pelit' ten madlen cikolata alin. Tadlari cok yogun ve 1 adetinde cok az seker var cikolata istegi geldiginde agziniza 1 adet atin iyi gelir :)

Ama onu yapmiom:) firsat bulursam bebelerden oglen vakti cay iciyosam mesela ya da kahve bin yilda bir paketi kocaman yanima alirim:)) yani cikolata yemek ole birseylerin yaninda yapilcak birsey degil benim icin:) oturup yedigim birsey:) buarada bi ara gece kalkip yiyodum cikolata.. bu da zamanla aliskanlik halini aliyo ki dislere mideye herseye zarar.
Ay yataktan kalkılır mı ya çikolata için? Çocuklardan önceymiştir diye düşünüyorum. :)

Konu sahibine çikolatasızlığı önereceğimize baya iştah kabarttık :) Ama tavsiyem işe yarıyor bence. Ben 2 küp yiyorum tontriko 1 koca paket :)

Bitter ye canım,ya da gri paketli,tade..nin şekersiz çikolatası var ondan tüket,,diyet yaptığım zamanlarda bunları tüketiyordum ben..yada hurma,incir falan da olabilir
1 haftadır hurma incire dadandım ama kesmiyor bugün çıldıracağım, niye bu kadar iradesizim:(

Hey gidi hey o şekerler çikolatalar bi kesilse kaslar meydana çıkacak. Bittere kesin dönüş yap. Ya birde ben emerek yerim, ısırarak yemem. 2 küp çikolata yiyene kadar ağzım yoruluyor, 3.ye girişemiyorum. Ve tadını tam anlamıyla almış oluyorum. Buda bi seçenek bence. Böyle azaltabilirsin :KK48:

Sormayın ya o kadar kas yap yağ içine gömülsün :D Bu yöntemi bir arkadaş da dedi, ama ben bildiğiniz canavar gibi saldırıyorum :( Kibar narin olmalıyım :D

gunde bi paket mi??? o ne ki?ben otursam bi poset yerdim o derece yani.herkes biraksada ben hayatta birakmam derdim.3 kilo fazlaligim vardi.diyete basladim cikolatayi tamamen kestim.ben dahil herkes sokta:KK66: canim istediginde ufak bi cilek yiyorum yada su iciyorum.gunde 3 litre su iciyorum.karnim o kadar suyla dolu ki aklima yemek gelmiyor.2 haftada 4 kilo verdim.

İradenize hayranım :(

Ay yataktan kalkılır mı ya çikolata için? Çocuklardan önceymiştir diye düşünüyorum. :)

Konu sahibine çikolatasızlığı önereceğimize baya iştah kabarttık :) Ama tavsiyem işe yarıyor bence. Ben 2 küp yiyorum tontriko 1 koca paket :)
Yok yok ucude dogmustu :) hatra kohusalikta gorme yataktan kalkip yemek yiyodum:))

Bence bu his geldiğinde bir küçük parça bitter çikolata ve nescafe tüket iştahını kesicektir kahve metabolizma hızlandırıyor enerji veriyor daha dirençli oluyorsun ben yıllardır yediğime dikkat ediyorum çok kolay kilo alıyorum kilo takıntım var almamak için aç hissedince bunu yapıyorum tavsiye ederim afiyet olsun

Bence bu his geldiğinde bir küçük parça bitter çikolata ve nescafe tüket iştahını kesicektir kahve metabolizma hızlandırıyor enerji veriyor daha dirençli oluyorsun ben yıllardır yediğime dikkat ediyorum çok kolay kilo alıyorum kilo takıntım var almamak için aç hissedince bunu yapıyorum tavsiye ederim afiyet olsun

Kahveyi zaten deli gibi içiyorum artık , geçenki his inanılmazdı ya meğersem şeker bağımlılığı uyuşturucudan falan farkı yokmuş o derece yani , eve girmemle masada gördüğüm 3 kurabiyeye saldırmam bir oldu :(

Nasıl başardınız peki?
surekli abur cubur yemekten ve hareketsizlikten baya gobegim cikmisti.boyum 172 kilom 67 yani asiri kilom yoktu ama gobegim sanki 7 aylik hamile gibi olmustu.baktim boyle olmuyor.once yuruyus ve su icmeye basladim.gunde 3 litreye yakin su ictim.su icince karnim doluyodu ve yeme istegim cok az oluyordu.hic evde oturmamaya dikkat ettim.cunku evde bos oturdugum anda aklima ilk gelen sey abur cuburdu.bi hafta boyunca surekli disarda biseyler yaptim.bi haftanin sonunda bide baktim cikolata istegim azalmis.iki haftadir abur cubur yemiyorum.tabi seker ihtiyaci icin gunde kucuk bi parca yiyorum ama cok kucuk.simdiden 4 kilo vermisim.gobegimde pek bi degisim yok ama zamanla olur umarim.

surekli abur cubur yemekten ve hareketsizlikten baya gobegim cikmisti.boyum 172 kilom 67 yani asiri kilom yoktu ama gobegim sanki 7 aylik hamile gibi olmustu.baktim boyle olmuyor.once yuruyus ve su icmeye basladim.gunde 3 litreye yakin su ictim.su icince karnim doluyodu ve yeme istegim cok az oluyordu.hic evde oturmamaya dikkat ettim.cunku evde bos oturdugum anda aklima ilk gelen sey abur cuburdu.bi hafta boyunca surekli disarda biseyler yaptim.bi haftanin sonunda bide baktim cikolata istegim azalmis.iki haftadir abur cubur yemiyorum.tabi seker ihtiyaci icin gunde kucuk bi parca yiyorum ama cok kucuk.simdiden 4 kilo vermisim.gobegimde pek bi degisim yok ama zamanla olur umarim.

Anladım...Ben masabaşı çalışıyorum ve bu çok büyük bir sıkıntı, gün içinde kalkamıyorum bile çoğu zaman ve beyinsel olarak çok yorulunca ve saatlerce aç kalınca çikolataya saldırıyorum. Şimdi ara ara hurma incir falan yemeye çalışıyorum aç kalmamaya çalışıyorum ama hareket olarak sadece öğlen biraz yürüyebiliyorum akşamları da pilates..Keşke daha fazla aktif olma şansım olsa...

Back
X