derdim çikolata

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.044
9.555
398
Evet arkadaşlar şu an regl olmak üzereyim oturup bir paket çikolata yiyesim var...Resmin agresif ve sinirliyim :D Sağlığım ve fit olmak için de aylardır uğraşıyorum, ama bu çikolata tatlı düşkünlüğü yüzünden hepsi boşa gidiyor. Beni gaza getirin nolur, günde 1,5 saat spor yapıyorum o kadar emeğim boşa gitmesin nolur:)

Evet arkadaşlar şu an regl olmak üzereyim oturup bir paket çikolata yiyesim var...Resmin agresif ve sinirliyim :D Sağlığım ve fit olmak için de aylardır uğraşıyorum, ama bu çikolata tatlı düşkünlüğü yüzünden hepsi boşa gidiyor. Beni gaza getirin nolur, günde 1,5 saat spor yapıyorum o kadar emeğim boşa gitmesin nolur:)
Bitter ye canım,ya da gri paketli,tade..nin şekersiz çikolatası var ondan tüket,,diyet yaptığım zamanlarda bunları tüketiyordum ben..yada hurma,incir falan da olabilir

Ben şeker yeme istediğinin aslında protein ihtiyacından doğduğunu duymuştum ama :110:
Benim bir akrabam söylemişti, doktor arkadaşı demiş ki canın şeker çekince bir parça peynir ye geçer diye
Deneyebilirsiniz bence

Şekersiz yazanlardan uzak dur bence, bol miktarda tatlandırıcı var daha zararlı.
Bitter tüket, internette tarifler var evde kendin yap kakao tozu ile hem daha az şeker yağ eklemiş olursun hem daha sağlıklı.

Bitter ye canım,ya da gri paketli,tade..nin şekersiz çikolatası var ondan tüket,,diyet yaptığım zamanlarda bunları tüketiyordum ben..yada hurma,incir falan da olabilir

Sekersiz cikolata mi? Tatlandiricili mi oluyor

Evet arkadaşlar şu an regl olmak üzereyim oturup bir paket çikolata yiyesim var...Resmin agresif ve sinirliyim :KK70: Sağlığım ve fit olmak için de aylardır uğraşıyorum, ama bu çikolata tatlı düşkünlüğü yüzünden hepsi boşa gidiyor. Beni gaza getirin nolur, günde 1,5 saat spor yapıyorum o kadar emeğim boşa gitmesin nolur:)
Canin istiosa ye, vucudunun ihtiyaci var demekki:) gem cikolata filan yemek lzm arada metabolizmayi hizlandirir

Hey gidi hey o şekerler çikolatalar bi kesilse kaslar meydana çıkacak. Bittere kesin dönüş yap. Ya birde ben emerek yerim, ısırarak yemem. 2 küp çikolata yiyene kadar ağzım yoruluyor, 3.ye girişemiyorum. Ve tadını tam anlamıyla almış oluyorum. Buda bi seçenek bence. Böyle azaltabilirsin :KK48:

gunde bi paket mi??? o ne ki?ben otursam bi poset yerdim o derece yani.herkes biraksada ben hayatta birakmam derdim.3 kilo fazlaligim vardi.diyete basladim cikolatayi tamamen kestim.ben dahil herkes sokta;) canim istediginde ufak bi cilek yiyorum yada su iciyorum.gunde 3 litre su iciyorum.karnim o kadar suyla dolu ki aklima yemek gelmiyor.2 haftada 4 kilo verdim.

Evet tatlım,gri adı tade..ile başlıyor..ben diyetteyken bu mensturasyon zamanların da arada yedim,kalorisi düşük çok,tadı da güzel,denenebilir sanki:KK66:

Canim nasil cekti bir bilsen. :)

Aman ya, epeydir cikolata yemiyorum, ne var bir tane gidip alsam simdi? :)

Regl zamanlarımdan önce benim de canım aşırı et istiyor, böyle az pişmiş tatlıdan ziyade, ki normalde et aramam yapılacak bir şey varsa çözüm olarak takipteyim, tatlıyla regl öncesi sonrası her zaman başım dertte zaten. :olamaz:

Canim nasil cekti bir bilsen. :)

Aman ya, epeydir cikolata yemiyorum, ne var bir tane gidip alsam simdi? :)
Valla ben gaza getirmiş gibi olmayayım,ama 80 kalori falan gibi birşeydi,bende her ay değilde ne bileyim 2-3 ayda bir,incirden,hurmadan bunalınca tükettim yani:))

Valla ben gaza getirmiş gibi olmayayım,ama 80 kalori falan gibi birşeydi,bende her ay değilde ne bileyim 2-3 ayda bir,incirden,hurmadan bunalınca tükettim yani:))

Gidip alayim marketten bir tane. :KK68:

Ben süte bol kakaoo katıyorum. Çok az keçi boynuzunun da zararı olmaz. Ama kakolu süt şekersiz de olsa çikolata ihtiyacını gideriyor

Hey gidi hey o şekerler çikolatalar bi kesilse kaslar meydana çıkacak. Bittere kesin dönüş yap. Ya birde ben emerek yerim, ısırarak yemem. 2 küp çikolata yiyene kadar ağzım yoruluyor, 3.ye girişemiyorum. Ve tadını tam anlamıyla almış oluyorum. Buda bi seçenek bence. Böyle azaltabilirsin :KK48:
Hayatta yapamiycam sey varsa o da bu sekilde yemek cikolatayi.. sutlu cikolata seviyorum cok:) bitter aci kahve yaninda:) kocaman paketi alip hatir hutur yiycen tadi ole cikiyo :)

Evet tatlım,gri adı tade..ile başlıyor..ben diyetteyken bu mensturasyon zamanların da arada yedim,kalorisi düşük çok,tadı da güzel,denenebilir sanki:KK66:
Canim tatlandirici olan seyler daha zararli : ( keske seker koysalar glikoz vs daha zararli oluyo..mesela diyet icecekler vs daha zararli .. icerisinde aspartam diye birsey var.. kansorojen

tatlım uyumaya çalış ama müsait değilsen bunun için sakız gibi çiğneyip kendini bastırabileceğin bişi at ağzına

Bol kakaolu yeni bir çikolata var flava diye. Türkiye'de üretilen çikolatalar arasında en az şekerli olanı. Yanlış hatırlamıyorsam %12si şeker. Onu bulamazsanız Nestle'nin mor %82 sanırım çikolatası var onun da%20sinin şeker olması lazım. Diğer normal çikolatalar genelde %50-60 şeker oluyor. Bu çikolatalardan yiyebilirsiniz. Bitter sevmiyorsanız süt krema vs ile tatlı yapın. Tadını yumuşatırsınız.

Back
X