• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim büyük

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar derdim büyük biliyorum yardım edemezsiniz ama buraya yazım belki rahatlarım dedim arkadaşlar evlenmeme 2 ay kaldı sabah uyandım lavaboaya girdim af edersiniz bir iki damla kan geldi nerden geldigini anlmadım adet olmama 4gün vardı dedim adet oluyorum tedpirimi alıp işe geldim herzamanki adet dönemi degildi agrı yoktu lavaboya girdim adet olmamıştım bu kan nerden gelmiş olabilir kızlıgımmı bozuldu anlamadım kafayı yiyecegim kızlar yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler

Herhangi birşey girmediyse zaten bozulmaz. O öyle kolay bozulabilecek birşey değil. Merak etme vajinal kanamadır. Arada olur öyle.

kızlar derdim büyük biliyorum yardım edemezsiniz ama buraya yazım belki rahatlarım dedim arkadaşlar evlenmeme 2 ay kaldı sabah uyandım lavaboaya girdim af edersiniz bir iki damla kan geldi nerden geldigini anlmadım adet olmama 4gün vardı dedim adet oluyorum tedpirimi alıp işe geldim herzamanki adet dönemi degildi agrı yoktu lavaboya girdim adet olmamıştım bu kan nerden gelmiş olabilir kızlıgımmı bozuldu anlamadım kafayı yiyecegim kızlar yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler

Canım öncelikle bir sakin.
Durduk yere neden kızlığın bozulsun?
Muhtemelen adetin gelmek üzeredir bu da öncü habercidir.
Olur öyle arada mevsim dönümlerinde ya da sıkıntılı durumlarda.
ya da belki idrarınla gelmiştir o kan, idrar yollarında bir problem vardır.

Bence dr a git ve sebebini öğren.
Sağlık şakaya gelmez...

Uykun ne kadar ağır bilemem ama kızlık o kadar kolay bozulcak birşey değil belki kaşımşsındır öyle kan gelmiştir çünkü bana bikere oldu aynayla inceledim şükür yaraymış :52:

ara kanama yasamıssındır adet ortasın da olabiliyor koyu bı renkte ama bı doktorla görüş derim

Son düzenleme:
canımmm, kızlık bozulması hariç herşey olabilir:) sakin ol
doktora gitmelisin bu kadar:)
hayırlı günler

Back