- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
-
- Konu Sahibi antisiyete
Düzgün okur musunuz orda bahsedilen kişi ben değilim konunun en başında isa as rivayet edildiği yazıyor.5. size ait bir dua ve sevabının açıklaması için size izin verilmemiş mi
kendinizi mesih falan mı sanıyorsunuz anlayamadım
Dur dur onu bende yanlış anladım Eyvaaaah konu baya karıştı5. size ait bir dua ve sevabının açıklaması için size izin verilmemiş mi
5. bana ait bir dua sevabını açıklamama izin verilmedi demişsinizDüzgün okur musunuz orda bahsedilen kişi ben değilim konunun en başında isa as rivayet edildiği yazıyor.
ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ KONUYU AKTARSIN DUA BÖLÜMÜNE MUNE5. size ait bir dua ve sevabının açıklaması için size izin verilmemiş mi?
yanlış mı okudum diye tekrar tekrar okudum bana ait bir dua sevabını açıklamama izin verilmedi yazıyor gerçekten
Huzur içinde paylaşım yapıp uyuyacaktım. AğlayacağımDur dur onu bende yanlış anladım Eyvaaaah konu baya karıştı
Bu kadar sert olmayın benim amacım iyilikti. eğer yanlış olan birşey varsa bence usluptur. Yanlışlar düzeltilir
aynı konuyu daha önce doğru yere açmışsınız aslındaALLAH RIZASI İÇİN BİRİ KONUYU AKTARSIN DUA BÖLÜMÜNE MUNEMune
Sonra baktım orada sadece dua isteyenler yazıyordu. Benim amacım dua istemek değilki tamda sıkıntı içindeki inançlı insanlara fayda sağlamaktı.aynı konuyu daha önce doğru yere açmışsınız aslında
Bence sondaki cümleyi hemen imha et Yarın ben gibi anlayanlar konuya saldıracakA
Huzur içinde paylaşım yapıp uyuyacaktım. Ağlayacağımumarım doğru anlayanlara vardır
kıyamam ya :)Sonra baktım orada sadece dua isteyenler yazıyordu. Benim amacım dua istemek değilki tamda sıkıntı içindeki inançlı insanlara fayda sağlamaktı.
Hadis büyüklerin sözleri veli alim bu konularda eksik aktarım yapmak doğrı değil ki. . yanlış okuyan bence uykusuzluğun azizliğine uğrayanlar ya da üstünkörü okuyanlarBence sondaki cümleyi hemen imha et Yarın ben gibi anlayanlar konuya saldıracak
ay allah aşkına bana ait bir dua diyorsunuz yahuHadis büyüklerin sözleri veli alim bu konularda eksik aktarım yapmak doğrı değil ki. . yanlış okuyan bence uykusuzluğun azizliğine uğrayanlar ya da üstünkörü okuyanlarHay Allah
İlmi paylaşım yapanların sitesinden alıntı yaptım oradakiler niye sen Allah mısın isa mısın mesih misin demiyor demekki herkes düzgün okuyor tekrar okur musunuz yanlış olarak gördüğünüz yerdeay allah aşkına bana ait bir dua diyorsunuz yahubana ait ne demek
kaç yıllık müslümanım hayatımda hiç kimseye bana ait bir dua demedim enteresan bir cümle o ... herkes mi yanlış anladı ? hiç ben mi yanlış ifade ettim acaba demiyorsunuz ısrarla
Lütfen cümleyi baştan okuyun.ay allah aşkına bana ait bir dua diyorsunuz yahubana ait ne demek
kaç yıllık müslümanım hayatımda hiç kimseye bana ait bir dua demedim enteresan bir cümle o ... herkes mi yanlış anladı ? hiç ben mi yanlış ifade ettim acaba demiyorsunuz ısrarla
Bence sondaki cümleyi hemen imha et Yarın ben gibi anlayanlar konuya saldıracak
Üslup güzel şey evet ama uslup nedir bilemeyeceğim şimdiUslup sen ne güzel şeysin
ayş tamam bizler yanlış okuyoruz siz haklısınız.İlmi paylaşım yapanların sitesinden alıntı yaptım oradakiler niye sen Allah mısın isa mısın mesih misin demiyor demekki herkes düzgün okuyor tekrar okur musunuz yanlış olarak gördüğünüz yerde
Lütfen cümleyi baştan okuyun.
Havariler Hz. İsa’ya (a.s.):ayş tamam bizler yanlış okuyoruz siz haklısınız.