siz kendi ailenizden daha büyük beklenti içindesiniz, ben bunu anladım.babanızın diğer kardeşlere yaptıklarını uzun cümlelerle anlatırken, eşinizin ailesinin 3 ev aldığından kısa bir cümleyle bahsedip geçmişsiniz gibi geldi bana. Yalnız eşinizin ailesi baya uyanıkmış, hem kendilerinde olduğu halde oğullarına bir şey koklatmayacaklar, hem kızın ailesinden borç aldıracaklar, hem de kendilerine yakın olacak.Başka bir arzuları var mıymış?
Öyle maalesef, çoğu Türk ailesi için evlenen kız el olmuş oluyor ama oğlana yapılan yatıran kendi yaşlılıkların yatırım sanki.
Onu geçtim de eşinizi böyle alıştırmayın. Madem sizin ihtiyacınızı düşünmekten aciz, siz söylemekten çekinmeyin.
Babanızın verdiği harçlığı kendi özel ihtiyacınıza harcayın.
Vallahi bu dünyada ne anne, ne baba, Allah'tan gayrısından bişey istenmeyeceğini öğrendim.
Herkes plan yapar, eder senin adına ama kimse de sormaz biz plan yaptık ama sizin durum nasıl diye?
Allah'a dua et sadece canım, ona buna minnet etme, illaki karşına çok güzel fırsatlar serecektir.
Bu başlığın düzeltilmiş hali mi??Basılığa bu ne ya demeyin eksik ve de yanlış yazdım konu açılmış oldu
Not:basliğnda düzeltildiğini bilmiyordum
Babanız elinden geldiğince yardım etmiş sormuş siz istememişsiniz bence eşinizde kabahat var. Ailenize yüklenmeyin..
Bu başlığın düzeltilmiş hali mi??
Esiniz ve ailesi babaniza cok guvenmis, hic hos degil. Ben olsam bu durumda babam cikarip parayi verse bile almam, adamcagiz her ay harclik veriyormus hangi baba bunu yapmak zorunda ki? Esinle ailesi de iyi alismis simdi onlar kendi aralarinda diyorlardir versin adamin isi ne diye
Yaklasim cok cok yanlis ayip yahu
Evet her ay o civarda yardım da bulunuyor.teklif etmedi demiyorum ama o zaman kendi borcu vardı alamazdimNeticede babanız size sormuş siz ertelemişsiniz isteseydiniz.
Birde yanlış anlamadıysam babanız size her 300 tl bir yardımda bulunuyor .Daha ne olsun ?
Baban eşin ve ailesine sinir oluyor anladığım kadarıyla. Kimi damat da kayınpederi tavuk gibi yolmak istiyor. Baban Para kaptırmak istemiyor. Ama kendi üstüne bir ev alıp buyrun oturun diyebilir. Senin üzüldüğünü görmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?