Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

iyim nesutayi canım sen nasılsın kaç gündür canım sıkıldı ne kadar gezersen gez dolaş burası gibi sizler gibi yok

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniZ???

Zeppcim günler yaklasiyor cicim, nasilsin canim?? Umarim hersey yolundadir a.s.

gnay18pf7.jpg

w632.png

arkadaşlar selam ,nasılsınız görüşmeyeli ,inşallah hepiniz süpersinizdir ,hepinizi kocaman öpüyorum ,k.k. da azıcık fink atayım ,kimler var kimler yok ,kızlar öptüm hepinizi sonra görüşürüz ....

kız berfinsena sen fink atmayı birak hemen benim güzel yiğenlerime bak onları hemen iyileştir.ben senin yerine kkda fink atarım.kim var kim yok haberdarda ederim.oldumu canom bak büyük sözü dinle eylülsenamı ve mekselinamı hiç boş bırakma.tombiş elmalı şekerim benim.

zeppcim geri sayım başladı demek.hadi hayırlısı.koncan gitti vede döndü haa anacım zaman dediğin su gibi akıp geçiyor valla hadi gözün aydın canom.

zeppcim geri sayım başladı demek.hadi hayırlısı.koncan gitti vede döndü haa anacım zaman dediğin su gibi akıp geçiyor valla hadi gözün aydın canom.

evet canim ...:asigim:
Ama bu haftasonu esim tekrar gidecek bu kez antalya'ya ...
Bizide goturecekti ama 7 .aydan sonra ucaga almiyor yaa gidemiyorum :çok üzgünüm:yine yalnizim 1 hafta :çok üzgünüm:

aman canım benim dikkat son günlerin artık çok dikkat etmen gerek.sık dişini bari biraz daha .üzme kendini allah işin yokluğunu vermesin.bu sıralar millet ya maaaş alamıyor yada işten çıkarılıyor.çok şükür yine ayrıda kalsanız tekrar birleşebiliyorsunuz.hemde bak bizler varız yanlız koymamaya çalışız seni hem üzülmen bebek içinde iyi değil tamammı canım.allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın sevginiz hergün birazdaha katlanarak büyüsün inş.

zepp keşke gelebilseydin ama sakıncalı seninle görüşebilmek için antalyaya gelirdim buraya çok yakın hemde babamlar antalyada şansa bak canım benim ya inşallah dogumdan sonra tekrar böyle fırsat geçerse görüşebiliriz ben havalimanıda elimde bir pankart zepp yazmışım düşünsene ne güzel sende kırkızı gül takmışsın filan çokmu hayalperest oldu olsun sizleri düşünmek sizler gibi arkadaşlarım oldugunu bilmek bile bana güç veriyor mutlu oluyorum

CADILARIM İYİ GECELER NASILSINIZ
ZEPP KIYAMAM SANA NEYSE KISA SÜRELİ AYRILIKLAR GÜZEL OLUR
UMUTFURKAN ÇOK TATLISIN CANIM ÇOK HOŞ BİR HAYAL KEŞKE BÖYLE ŞEYLER OLSA BİR ŞEKİLDE KARŞILAŞABİLSEK

kimbilir belki birgün olur

kız umutfurkan o dediğin anca filimlerde olur emme sende yaparsan neden olmasın.şimdi ben duydum burdan hava limanına gidicemsende pankartını hazırla bende çelenk yaptırim.zati sen beni hemencecik tanırsın.çünkü eminim uçaktanda depüşerek inerim.

Nesutayi çok tatlisin canim tüm depişenleri kk dan sayacağiz artik

X