Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

cuma26520065cvgk8zm0.jpg

w569.png

Merhaba kizlar ...askim sabaha karsi geldi :asigim:ama 2 gun sonra tekrar gidecek :KK43:
sabah kalktim selim'i okula goturdum sonra tetanoz asim vardi gittim onu yaptirdim sonra alisveris yaptim (sebze+meyve)
daha sonra selim 'i okuldan aldim geldim ;hoffffffffff!!ne yoruldum bee!:bbo:
hepinize hayirli cumalar diliyorum ..a.s.
Selim'i uyutup geliyorum yerimseniben

zeppcim maşallah hiç boş durmamışın aman dikkat et kendine.yorulma fazla.bende daha yeni kalktım sayılır.oğluşumu okula gönderdim.sonrada mutfağı toparladım.evimi düzenledim.şimdide komşuya kahveye gidiyorum.dönünce görüşürüz inş.öpt hepinizi.

hepinizin cuması mübarek olsun ,
huzurlu mutlu günler diliyorum ,
ah bide siteye hemencik girebilsek
eror vermesinden yoruldum
b69660hayc4b1rlc4b1cumasn8.jpg

arkadaşlar beyaz çamaşırları makineye atıcam
a014pp6.gif
renklileri ipe asıcam
a018us2.gif

iş bitmiyor iş-tatlicadiarzu-
eylülsenamın aşısı vardı bugün:emir_bebek:
dün akşamdan beri dişini patlatıyor
onun huysuzluğu var doktoruna sordum
bugün yapılamasa diye,
doktoruda iyi düşündüğümü dişten yeterine şuan
canı yanıyor bide aşının ağırlığını kaldıramaz
pazartesi yaptırırsın dedi
tatlı meleğimi:ecrin_bebek: şimdi uyuttum
bu arada nesutayim canım nasıl oldun doktora gittinmi ?
beni habersiz bırakma :teselli:,
zeppciğim gözün aydın canım yerimseniben
zor zamanlardasın şu an :teselli:ALLAHım güç kuvvet versin tatlım
hayırlısı ile sağsalim yavrunu kucağına almayı nasip etsin
ben kaçar şimdi
eylülüm uyurken iş yapma zamanı
duydum nesutayim duydum
sen işleri bitirdin
inşallah seninde bir bebişin olurda
senide ben görürüm o zaman :roflol:Şeniz

canım benim sağolasın bugün daha iyiyim.hamd olsun.maşallah sende koşturuyorsun bugün.eylülsenam datlum aşımı olacakmış aman canı yanmasın güzeller güzelinin..teyzesi sevsin onu.birde diş çıkarıyormuş artık hediğini yeriz.bende kız evlat istiyorum yaa bende ciciler almak istiyorum kızıma tokalar takmak istiyorum.mini etekler fırfırlı çoraplar giydirmek istiyorum.dua edinde noolur allahım banada versin hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat.

nesutayi masallah canim iyisin degil mi ?atlattin biraz hastaligi
a102.gif

askimla hasret gideriyoruz maruz gorun beni bugun :asigim:
d066.gif

hepiniz yogunsunuz bugün bende günden geldim şimdi antalyadan babamlar gelecek onları bekliyorum banada dua edin benimde kızım olsun yaaa

hanımlar hepinizi de pek bi hamarat gördüm maaşallah sizlere ben bugün sadece gezdim sonra arkadaşa çaya gittim o kadar

teyzeleri eylülsenam elinizi öpmeye geldi
nesutayim tatlım ALLAHım kız isteyen kız evlat erkek isteyene erkek evlat nasip etsin
en önemlisi eli ayağı sağlığı yerinde olsunda kız erkek farketmez
değilmi güzelim
egem hiç sorma bugün yine şöle bir dönüverdim evin her köşesinde
k.k. da hamarat olmayan hatun varmı acaba?
teyzesi kızlarım hayırlısı ile büyüsünler onlar annelerine yardım ederler inşallah
canım ciğerim kanım onlar benim
marmbu1.jpg

oy oy oy ben yerim onları teyzesi kurban olsun onları verene.eylülsenam büyüsünde teyzesiyle annesine kahveler yapsın çaylar ikram etsin inşallah.canım ben zaten hep allahtan hayırlı ve sağlıklı evlat istedim verdide çok şükür.oğluşlarımı çoook seviyorum.allahtan sadece hayırlı ve sağlıklı kız evlatda versin istiyorum.3 yıldır rüyama giren kadın kızım olacağını söylüyordu ben rüya diye pek önemsememiştim.ama en son rüyamda bana buyıl doğurdun doğurdun yoksa birdaha hamile kalamayacağımı yada çok zor olacağını söyledi.eşimde çok istiyor.ne yapim bilmiyorum.
umutfurkancım canım allah sanada evlat isteyen herkesede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

nesutayi masallah canim iyisin degil mi ?atlattin biraz hastaligi
a102.gif

askimla hasret gideriyoruz maruz gorun beni bugun :asigim:
d066.gif

canım sağolasın bugün biraz daha iyiyim.seni mazur görmicezde kimi görücez sen aşkınla ilgilen balım.bol bol hasret giderin.hatta siz susun gözlriniz konuşsun.allah mutluluğunuzu daim etsin.yuvanızı şenlendirsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::nazar:a.s.:1hug:

Merhaba kizlar ...uzun bir aradan(bence bayagi uzun oldu :bbo:) sonra yine beraberiz ...
hadi toplanalim ...:jeyyar:

merhaba kızlaaar ne yaptınız bakalım görmeyeli.
zeppcim koncan gittimi gittiyse allah kavuştursun.
hepinizi bende çok özledim.umutfurkan sen nasılsın canım.

selam cadılarım nasılsınız
şükür kavuşturana

X