DEPRESYONU NASIL YENDİM!!

gofreet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
10
4
28
Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Ben depresyonu nasıl atlattım nasıl daha iyiyim neler yaşadım neler yaptım bu süreçte bahsetmek istiyorum. Anlatmak istiyorum ki kendisini çukurda yalnız kötü hissedenlere biraz olsun umut olmak istiyorum. Ben çok araştırdım gerçekten geçiyor mu diye öyle fazla da bir cevap bulamadım. İnsan o an geçeceğine inanmasa bile içinde ki az da olsa kalmış olan umudu araştırmaya itiyor gerçekten ya geçiyorsa diye. Yaranız çok büyük anlıyorum. Size geçecek diyenler olacak ve bu size küfür gibi gelecek belki küfür etseler böyle zorunuza gitmicek öyle birşey yani. Kimisi de depresyondayım diyerek ağzına sakız ediyor depresyon geçiren bir kişinin hissettiğinin yüzde birisini hissetseler yaşamazlar asla depresyon yatağa girip film izleyince geçen birşey değil malesef keşke öyle olsaydı. Depresyon öyle birşey ki sinir krizlerinden ağlama krizlerinden tutun da kendine ve eşyalara zarar vermeye kadar gidiyor boyutu birisi size selam verse eve gidip kendinizi yolmak istiyorsunuz. Vs vs vs bir çok his duygu aynı anda oluşuyor. Ben 5-6 yıldır depresyonla mücadele ediyorum. Son 2 yıldır prof bir doktor tarafından teşhis konuldu ilaçla falan asla fayda etmedi bana. Ekt tedavisi oldum şimdi çok şükür daha iyiyim ev işlerini yapıyorum yemek yapabiliyorum en güzeli banyo yapabiliyorum ya depresyon yüzünden banyo yapmak bir bardak su almak bile işkenceydi gerçekten. Daha detaylı isterseniz anlatırım tabiki 😊 EMİN OLUN GEÇİYOR

Çok geçmiş olsun, bir daha da gelmesin. Siteye uğrarsanız dahasını da okumak isterim. Özellikle ekt'yi kaç seans aldınız ve ne zamandan itibaren değişimleri görmeye başladınız gibi sorularım olacak.

Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Ben depresyonu nasıl atlattım nasıl daha iyiyim neler yaşadım neler yaptım bu süreçte bahsetmek istiyorum. Anlatmak istiyorum ki kendisini çukurda yalnız kötü hissedenlere biraz olsun umut olmak istiyorum. Ben çok araştırdım gerçekten geçiyor mu diye öyle fazla da bir cevap bulamadım. İnsan o an geçeceğine inanmasa bile içinde ki az da olsa kalmış olan umudu araştırmaya itiyor gerçekten ya geçiyorsa diye. Yaranız çok büyük anlıyorum. Size geçecek diyenler olacak ve bu size küfür gibi gelecek belki küfür etseler böyle zorunuza gitmicek öyle birşey yani. Kimisi de depresyondayım diyerek ağzına sakız ediyor depresyon geçiren bir kişinin hissettiğinin yüzde birisini hissetseler yaşamazlar asla depresyon yatağa girip film izleyince geçen birşey değil malesef keşke öyle olsaydı. Depresyon öyle birşey ki sinir krizlerinden ağlama krizlerinden tutun da kendine ve eşyalara zarar vermeye kadar gidiyor boyutu birisi size selam verse eve gidip kendinizi yolmak istiyorsunuz. Vs vs vs bir çok his duygu aynı anda oluşuyor. Ben 5-6 yıldır depresyonla mücadele ediyorum. Son 2 yıldır prof bir doktor tarafından teşhis konuldu ilaçla falan asla fayda etmedi bana. Ekt tedavisi oldum şimdi çok şükür daha iyiyim ev işlerini yapıyorum yemek yapabiliyorum en güzeli banyo yapabiliyorum ya depresyon yüzünden banyo yapmak bir bardak su almak bile işkenceydi gerçekten. Daha detaylı isterseniz anlatırım tabiki 😊 EMİN OLUN GEÇİYOR
Anksiyete var mıydı sizde.

Hemen gitmişsiniz... kac senedir bu sorunla iç icesiniz. Hiç hastaneye yatış falan oldu mu? Biraz daha kalın lütfen... Bende majör depresyon hastasıyım. Çok sıkıştırıyor zaman zaman. Hayatı bir işkenceye çeviriyor olup kurtulmak bi yerlerden atıp son vermek istiyor bu işkenceye insan. Çok zor birsey çeken yaşayan anlar.... şimdi ilaç var mi hayatınızda?

Çok geçmiş olsun, bir daha da gelmesin. Siteye uğrarsanız dahasını da okumak isterim. Özellikle ekt'yi kaç seans aldınız ve ne zamandan itibaren değişimleri görmeye başladınız gibi sorularım olacak.
Merhaba 😊 inşallah tamamen geçer sizlerde de kalmaz umarım 🙏🏻 ben ektyi normalde 7 seans aldım ben 4-5 seanstan sonra etkisini görmeyi başladım bende böyle oldu ama başkasında böyle olacak değil bittikten 1 ay sonra da etkisini görmeye başlayabilirsiniz bu değişir kişiye göre çok şükür şu an daha iyiyim yaşadığımı hissediyorum 😊

Son düzenleme:
Hemen gitmişsiniz... kac senedir bu sorunla iç icesiniz. Hiç hastaneye yatış falan oldu mu? Biraz daha kalın lütfen... Bende majör depresyon hastasıyım. Çok sıkıştırıyor zaman zaman. Hayatı bir işkenceye çeviriyor olup kurtulmak bi yerlerden atıp son vermek istiyor bu işkenceye insan. Çok zor birsey çeken yaşayan anlar.... şimdi ilaç var mi hayatınızda?
Merhaba 😍 ben 2017 den beri bu sorunlarla boğuşuyorum son 2 senedir depresyon teşhisi konuldu artık kendime zarar vermeler sürekli ağlama krizleri saatlerce aynı yerde oturma birşey yapmadan çok ağırlaşmıştım gece uyuyamıyordum kabuslar görüyordum baya baya kötüleştim ve Mersin’deki doktorum sağolsun onunda fikri ile İstanbul’da ekt tedavisini oldum asla anlattıkları gibi kötü bir işlem açtı sızı ağrı hiçbirşey olmuyor tam tersi sizlere kaybettiğiniz hayatı geri veriyor. Sizi öyle iyi anlıyorum ki insan uyandığına pişman oluyor nefes aldığınıza pişman oluyor birisi nasılsın dese küfür etmiş gibi geliyor çok çok çok zor 😞 ilaçlarıma halen devam ediyorum etmekte zorundayım iyiyim diyip asla bırakmayın ilaçlarınızı doktorunuz size uygun zamanı mutlaka söyleyecektir başka sormak istediğiniz birşey olursa rahatlıkla sorabilirsiniz gerçekten bu illeti ben dibine kadar yaşadım Allahım düşmanıma bile vermesin

Merhaba 😊 inşallah tamamen geçer sizlerde de kalmaz umarım 🙏🏻 ben ektyi normalde 7 seans aldım ben 4-5 seanstan sonra etkisini görmeyi başladım bende böyle oldu ama başkasında böyle olacak değil bittikten 1 su sonra da etkisini görmeye başlayabilirsiniz bu değişiyor çok şu an daha iyiyim 😊
Merhaba şimdi nasılsınız... Birde nerede yaptınız bu işlemi kimler yönlendirdi acaba herkese yapılabilir mi ?

Merhaba şimdi nasılsınız... Birde nerede yaptınız bu işlemi kimler yönlendirdi acaba herkese yapılabilir mi ?
Şimdi çok daha iyiyim şükürler olsun gittiğim hastahanede bana gerek gördüler durumunuz artım gerçekten kötüyse doktor mutlaka öneriyor zaten sizde ekt yaptırmak istiyorum dediğiniz zaman o yönde yardımcı oluyorlar. Hamilelere bile yapılıyormuş tamamen zararsız bir işlem. Benim eşim aylardır araştırıyor uzmanı olduk artık bu konuda…

Şimdi çok daha iyiyim şükürler olsun gittiğim hastahanede bana gerek gördüler durumunuz artım gerçekten kötüyse doktor mutlaka öneriyor zaten sizde ekt yaptırmak istiyorum dediğiniz zaman o yönde yardımcı oluyorlar. Hamilelere bile yapılıyormuş tamamen zararsız bir işlem. Benim eşim aylardır araştırıyor uzmanı olduk artık bu konuda…
Evet şimdi bende burayı okuyunca netten baktım bazı bilgiler var İst nerde oldunuz peki ben değil ama çok yakınım ablam gibi sevdiğim birisinin bu tedaviye gerçekten çok ihtiyaci var 😕

Hastahane ismi vermem yasak galiba bilmiyorum özel hastahane de yaptırdım 7-10 seans arası değişiyor
Özel mesaj olarak yazarmısınız bana yerini ismini belki onu ikna edebilirsem götürürüm ve onada iyi gelir sizin gibi

Özel mesaj olarak yazarmısınız bana yerini ismini belki onu ikna edebilirsem götürürüm ve onada iyi gelir sizin gibi
Tabiki yazarım inşallah ikna edersiniz yetmezse benim yaşadıklarımı gösterin gerçekten geçmeyecek gibi geliyor inançsız isyankar oluyor insan bir yerden sonra sürekli herkes arkamdan konuşuyor gibi geliyordu kimseye karşı güvenim kalmamıştı malesef

Adınıza sevindim inşallah geçer geri de gelmez.... Tedavinizi tamamlayın. Yarim bırakmayın sakinn kendinize dikkat edin hep iyi olun ins

Adınıza sevindim inşallah geçer geri de gelmez.... Tedavinizi tamamlayın. Yarim bırakmayın sakinn kendinize dikkat edin hep iyi olun ins
Ya ne güzel söylediniz öyle samimiyetinize çok teşekkür ediyorum🙏🏻❤️😍 biliyorum daha tam anlamıyla geçti diyemiyorum tabi ki ama artık nefes almıyorum bunu biliyorum tedavimi doktorum ne zaman uygun görürse o zaman keseceğim kendi başıma asla böyle birşey yapmam başa sarmaktan korkarım çok teşekkür ediyorum

Ve normal hafif bir depresyon değildi majör depresyon geçirdim en ağır en dipte yaşayarak

Ben bunun icin baya sure ilac kullandim gecti mi tam anlamiyla hayir ama ilk yillarimdaki varoluşsal sancilarim yok ama mesela hala en ufak streste kalbim tekliyor elim ayagim buz kesiyor sanki o an dunyadan ayriliyorum son zamanlar asiri asiri ailevi stres yasamaya baslayip kaldiramadigim icin terapi almaya basliyorum randevum da yarin umarim duzeliriz 🥺😍

Ben bunun icin baya sure ilac kullandim gecti mi tam anlamiyla hayir ama ilk yillarimdaki varoluşsal sancilarim yok ama mesela hala en ufak streste kalbim tekliyor elim ayagim buz kesiyor sanki o an dunyadan ayriliyorum son zamanlar asiri asiri ailevi stres yasamaya baslayip kaldiramadigim icin terapi almaya basliyorum randevum da yarin umarim duzeliriz 🥺😍
Bende uzun süre ilaç kullandım terapi aldım ama malesef hiç etki etmedi bende sürekli ataklar yaşıyordum ilaçlar asla sakinleştirmiyordu düşüncelerimi değiştirmiyordu ama bu ekt sayesinde gerçekten baya yol katettim çok şükür 🙏🏻hergün ölmek istiyorum diye ağlayan ben şimdi yaşamak için sebepler yaratmaya başladım kendime yerimden kalkamayan ben şimdi spora başladım diyet yapıyorum ilaçlardan dolayı biraz kilo aldım yavaş yavaş dışarıya çıkabiliyorum önceden balkona adım bile atamıyordum birisi beni görür mü ne düşünür vs kafamda kurup kurup inanıp kötü oluyordum şimdi kalabalıkta öyle kötü olmuyorum çok daha rahatım ileri zamanda koruyucu ekt almayı da düşünüyorum inşallah sizinde tez zamanda geçer çektiğiniz acıyı öyle anlıyorum ki aşırı ama aşırı zor gerçekten yaşamayana kolay geliyor inşallah en koda sürede geçer hafifler içinizdeki acı 🙏🏻😍

X