Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Ben depresyonu nasıl atlattım nasıl daha iyiyim neler yaşadım neler yaptım bu süreçte bahsetmek istiyorum. Anlatmak istiyorum ki kendisini çukurda yalnız kötü hissedenlere biraz olsun umut olmak istiyorum. Ben çok araştırdım gerçekten geçiyor mu diye öyle fazla da bir cevap bulamadım. İnsan o an geçeceğine inanmasa bile içinde ki az da olsa kalmış olan umudu araştırmaya itiyor gerçekten ya geçiyorsa diye. Yaranız çok büyük anlıyorum. Size geçecek diyenler olacak ve bu size küfür gibi gelecek belki küfür etseler böyle zorunuza gitmicek öyle birşey yani. Kimisi de depresyondayım diyerek ağzına sakız ediyor depresyon geçiren bir kişinin hissettiğinin yüzde birisini hissetseler yaşamazlar asla depresyon yatağa girip film izleyince geçen birşey değil malesef keşke öyle olsaydı. Depresyon öyle birşey ki sinir krizlerinden ağlama krizlerinden tutun da kendine ve eşyalara zarar vermeye kadar gidiyor boyutu birisi size selam verse eve gidip kendinizi yolmak istiyorsunuz. Vs vs vs bir çok his duygu aynı anda oluşuyor. Ben 5-6 yıldır depresyonla mücadele ediyorum. Son 2 yıldır prof bir doktor tarafından teşhis konuldu ilaçla falan asla fayda etmedi bana. Ekt tedavisi oldum şimdi çok şükür daha iyiyim ev işlerini yapıyorum yemek yapabiliyorum en güzeli banyo yapabiliyorum ya depresyon yüzünden banyo yapmak bir bardak su almak bile işkenceydi gerçekten. Daha detaylı isterseniz anlatırım tabiki EMİN OLUN GEÇİYOR