22 yaşındayım, 2 yıllık üniversite bitirdim sonrasında 1 yıl dershaneye gittim kpss hazırlandım girdim iyide bir puan aldım ama atanamadım bölümden alım olmadı.. şimdi özelde iş bulamıyorum çünkü küçük bir yerde yaşıyoruz ailemle. sürekli evdeyim kimseyle görüşmüyorum arkadaş ortamımdan çok uzaktayım... tek etkinliğim boncuk işlemek. oda sıktı bi süre sonra evde vakit geçmiyor.. birde annem gelirin yok giderin çok demeye başladı.. ne yapmalıyım??
lütfen cevap verinn
bir annenin gelirin yok giderin çok demesi de nedir yahu.. arkadaş ortamından birden ayrılıp ev hayatı yaşamak zor olmuştur.. ama bende öyleydim evde ev hayatı iiçinde şimdi evliyim yine farkım yok.. yalnız değilsin aama bu kadarda evham yapmaa ya..
umarım herşey düzelir canım, bir yere atanıp ailenden biraz uzaklaşırsan biraz mekan değişikliğği yaşarsan çok iyi gelir, keşke bir iş bulabilseydin ne kadar iyi olurdu.
umarım herşey düzelir canım, bir yere atanıp ailenden biraz uzaklaşırsan biraz mekan değişikliğği yaşarsan çok iyi gelir, keşke bir iş bulabilseydin ne kadar iyi olurdu.
Orta okul veya lise mezunu olsaydın daha çok iş bulurdun, Ne iş olursa yaparım diyenler, maaşın azlığını dert etmeyenler, özel sektörde iş buluyor.
Öncelikli tercihi devlet işi olunca Üniversite mezunları zor iş buluyor, zor iş seçiyor, her işi begenmiyorlar.