• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevil4848

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
22
4
1
24
Öncelikle bu durum burnumla başladı burnunu iyice takıntı haline getirip sosyal hayattan kopmaya başladım odama kapanık biriydim kimseyle konuşmazdım misafirler gelsin istemezdim sonra bir şekilde burnunu yaptırdın üstünden zaman geçti sosyal olmaya başladım sonra en yakın 4 arkadaşım beni birden terketti gibi bir şey benim mutsuzluğum onların enerjilerini aldığını söylediler bu tabi eski halimi tetikledi saçlarımı kazıttı uzamadı iyice kendimi saldım bazmaz oldum kendimi çok çirkin hissetmeye başladım kendi kendime konuşmaya Allah'a isyan hatta küfür etmeye kadar gitti kendi kafamdan seneryolar kurmaya başladım iyice tekrar odama kapanmaya başladım dış dünyadan soğudum resmen kendimi değersiz çirkin görüyorum bu durumu yaşayıp olan var mı bana tavsiye veya öğüt verecek olan

Son düzenleme:
Öncelikle bu durum burnumla başladı burnunu iyice takıntı haline getirip sosyal hayattan kopmaya başladım odama kapanık biriydim kimseyle konuşmazdım misafirler gelsin istemezdim sonra bir şekilde burnunu yaptırdın üstünden zaman geçti sosyal olmaya başladım sonra en yakın 4 arkadaşım beni birden terketti gibi bir şey benim mutsuzluğum onların enerjilerini aldığını söylediler bu tabi eski halimi tetikledi saçlarımı kazıttı uzamadı iyice saç sakal saldım kendime bazmaz oldum kendimi çok çirkin hissetmeye başladım kendi kendime konuşmaya Allah'a isyan hatta küfür etmeye kadar gitti kendi kafamdan seneryolar kurmaya başladım iyice tekrar odama kapanmaya başladım dış dünyadan soğudum resmen kendimi değersiz çirkin görüyorum bu durumu yaşayıp olan var mı bana tavsiye veya öğüt verecek olan

burnunuzdan önce düzeltilmesi gereken bir psikolojiniz varmış oysa.
sizdeki mutsuzluğun farkında olan kimse yok muydu çevrenizde anne, abla, teyze vs.

Öncelikle bu durum burnumla başladı burnunu iyice takıntı haline getirip sosyal hayattan kopmaya başladım odama kapanık biriydim kimseyle konuşmazdım misafirler gelsin istemezdim sonra bir şekilde burnunu yaptırdın üstünden zaman geçti sosyal olmaya başladım sonra en yakın 4 arkadaşım beni birden terketti gibi bir şey benim mutsuzluğum onların enerjilerini aldığını söylediler bu tabi eski halimi tetikledi saçlarımı kazıttı uzamadı iyice saç sakal saldım kendime bazmaz oldum kendimi çok çirkin hissetmeye başladım kendi kendime konuşmaya Allah'a isyan hatta küfür etmeye kadar gitti kendi kafamdan seneryolar kurmaya başladım iyice tekrar odama kapanmaya başladım dış dünyadan soğudum resmen kendimi değersiz çirkin görüyorum bu durumu yaşayıp olan var mı bana tavsiye veya öğüt verecek olan

iyice saç sakal saldım

Sakaldan kastınız nedir ? Çenenizdeki ayva tüylerinden mi bahsediyorsunuz ?

Insanlarin cevrelerinde sizin gibi enerji emen tipleri barindirmadigina sevindim. Hep bunu savunurum çünkü.

Sakalı otomatik klavye yanlışlıkla eklemiş olabilir. Konu etiketlerinizi (#bosanmatravma #depresyon#ayrilikacisi#yanlızlık # suspusluk vd.)bilinçli olarak mı yazdınız ?
Bunlar etiket # koyup daha fazla kişi görmesi için saç diyince klavyede otomatik sakal çıkıyor ben hızlı yazdığım için boşluk bırakınca öneri olarak o kelimeyi koymuş

aaa sac sakali tamamen kaldirmissiniz neden ki? Siz oraya sakal yerine baska bir sey yazacaktiniz herhalde keske cumleyi silmek yerine duzeltseydiniz.
Yok ben anlatamıyorum sanırım hızlı yazdığım için öneri klavyemin üstünde öneri yazılar çıkıyor saç ve sakal kesilmesi birbirine benzer olduğu için klavye öne çıkartıyor bende basmış bulundum galiba

Bunlar etiket # koyup daha fazla kişi görmesi için saç diyince klavyede otomatik sakal çıkıyor ben hızlı yazdığım için boşluk bırakınca öneri olarak o kelimeyi koymuş

Yaşamadığınız durumları, konunuza etiket olarak eklememeniz daha doğru olur.

19 yaşında genç bir kızsınız. 9 ay önce yaptırdığınız burun ameliyatınızın sonuçları istediğiniz gibi olmadığı için; görünüşünüze dair kaygılarınız var.
Ortaokuldan beri yakın olduğunuz 3 arkadaşınızın üniversite kazanması ve onların sizi dahil etmeden buluşması sizi üzmüş.

Siz hayatınıza dair ne yapmak istiyorsunuz ? Üniversite eğitimi almak istiyorsanız, sınava hazırlanıyor musunuz ? Saçlarınızı neden kazıttınız ?

O kadar basit ve bir o kadar etkili bir çözüm biliyorum ki duyunca çok şaşıracaksın. DOKTORA GİT...

Bir ara ben de saçlarımı takıntı haline getirmiştim. Saçlarım ince telli ve seyrektir. Bir de hashimoto hastalığım çıkınca saçlarım iyice dökülmüştü. Eve kapanıp ağlıyordum sürekli. Bebek saçlarımı kazıdım. Tabiki daha kötüye gitti her şey...

Sonunda psikologa gitmeye karar verdim. Birkaç seans gidebildim ama inanın birkaç seans bile çok iyi geldi. İyi yönlerime odaklandım. Spora yazıldım. Hem fiziken hem psikolojik olarak çok iyi hissetirdi.

Lütfen bir an önce psikologa gidin. Emin olun çok iyi gelecek🌸

Back