4.5 aylık bi ilişkimiz vardı yaklaşık 1 buçuk ay önce ayrıldık.Daha doğrusu ayrıldı.Sıkıldığını söyledi zaman istedi istediği kadar zaman verdim.Döneceğini söyledi beklememi istedi bekledim.Sonra başkası var deyip gitti hayatımdan.Bir kaç gün sonra mesaj attı konuştuk ertesi sabah buluştuk her şey güzeldi.Eve geldim ertesi gün yine aynı.Eski sevgilisiyle benim aramda seçim yapmak zorundaydı ama yapamadı.Ne onu seçti ne de beni.Ona karşı bir şeyler hissettiği için ayrılmıştı benden.Ama ben onu hiç sıkmamıştım.Her istediğini yapmam rağmen bitti.Çok acı çektim geri dönmesi için defalarca yalvardım istemedi.Bana düşmanıymışım gibi davranıyor artık.Sorun bu değil arkadaşlar.Okuldaki notlarım,hayatım çok iyiydi.O gittikten sonra değişmeye karar verdim.Değişiyordum da.Ama son 1 haftadır bir şeyler oldu bana.Canım hiç bir şey yapmak istemiyor.Resim yapmak,yazı yazmak beni rahatlatırdı ama artık ikisini de yapmak istemiyorum,çabuk yoruluyorum,her şeyden sıkılıyorum,iştahım yok,kendimden nefret ediyorum,duygularım yok gibi,çok sinirliyim.Biliyorum depresyondayım.Daha öncede böyle olmuştu ilaç kullanmıştım ama çevrem tarafından dışlanınca bıraktım ilaçları.Düzelmiştim gerçi.Tekrar ilaç kullanmak istemiyorum.Psikologlar çok yapmacık geliyor ve oraya da gitmek istemiyorum.Ne yapmam lazım ? Yardım ederseniz sevinirim.