• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondan, dr.dr.gezmekten bıktım diyen arkadaslari benimle iletişime geçebilirsiniz.

yasyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
42
20
98
48
Yıllardır depresyonla uğraştım. Gitmediğim dr.kalmadi.ama artık bitti allahın izniyle tabi.bende tüm zorda kalan kurtulmak isteyipte kurtulamayan tüm insanlara faydali olmak istiyorum . Çünkü çok zor bu hastalikla baş etmek

benn 4yıldır depresyon anksıyete panik atak boğuşuyorum bıktım

Öncelikle geçmiş olsun diyorum.allaha inaniyosaniz namaza başlayın.neler yaşadığınızi bana anlatin.sonra size başka tavsiyelerim olacak

mutsuzluk daralma çevreye ilgisizlik korku kaygı hiçbiseye sabrım yok ve fızıksel tepkımeeler

Nereye giderseniz gidin ne yaparsanız yapın istediğiniz kadar ilaç kullanin bu hastaliktan kurtulamazsiniz.ancak bir mursidi kamile bağlanmalisiniz.buda bedir karahan hz.tarikata girip ders almalısınız. Himmet istemelisiniz.namazini kılıp sabırla bu yolda devam etmelisiniz.ben çok çektim gitmediğim yer kalmadı hiç bir şeyin faydası olmadi.bu yola girdim rabbime çok şükür nasip etti.karsiliginda hiç bir ücret alınmadan en iyi tedavi şekli.rabbim herkesi nasiplenirsin inşallah.

Back