uzun süredir depresyondayım bunun farkındayım ama tedavi olamam maddi imkansızlık var devlet hastaneleride 5 dk dinleyip ilaç yazıo gönderio..acaba özel hastaneler ssk daha az fiyata bakıomu onuda bilmiyorum nese
kendimi hiç bi işe yaramaz buluyorum
durduk dura ağlıyorum
kendi kendime konuşuyorum
evde tek başımayım bazen kapıdan dışarı çıkmadığım 1 hafta bile oluo çıktığımdada zaten markete bişiler almaya çıkmış oluyorum..bi kaç kez kendi kendime çarşıya çıktım ama olmadı olmuo
okulum bitti ve ben eve döndüm bir tek arkadaşım yok...
asosyallik başladı
asla kendime gövenemiyorum
sınıfın en aptal insanları şuan çalışırkenken ben okulu bitiridiğimden beri işsizim elimi neye atsam ters tepiyor..bi kaç iş buluyorum anında aksilik çıkıyor...
ve 2 gün önce 7 yıllık ilişkimde bitti
napcam ben bilmiyorum
kızlar kendinizi dinlemeyinn çok büyük sağlık probleminiz yoksa kendinizi özgür hisedinn,,,,size kendi üzüntümü anlatıcamm((belkii daha hafifse sizinki şükredersinizz,,kesinlikle doğrudur anlatıcaklarımm(((bundan 6 sene önce uykumda konuşmalar başladıı,,,sonra bağırmalar başladıı çok geç farkettim komşularınn(kendinibilmez insanların)alayları üzerine zorla farkettirdiler,,bağırma ama nasıl cinsel rüyalar görüyordumm birde dışımdan sesli bağırıyormuşumm (((((((( umursamaz: peşime komşunun oğlu arkadaşları takıldırlar ölesiye aşağıladılar (((bir sene geçmeden ailem tatildeyken balkon kapısı açık giriş kapısı tamamen kilitli..balkon kapısından ben banyo yaparken girmoiş komşunun oğluu vede resimlerimi çekmiş çıplak ben taa çıkarken gördümm..sokaklarda uluorta dağıttılarr,,şurası şöle burası bölee(((((avukata gittim,,polise gittimm kanıtım olamdığından birşey yapamadım ağladım krize girdim,ölesiye ağladım üzüldümm aileme söylesem ne olucak?ancak ya abim olucaktı,,,uykum geçmedi dahada ilerledii vede bu insanlar iyice bana takıldılar her yere peşimde evin içinde dinliyorlar küfür feryat işleri güçleri yok zaten mutsuz ve zararlı insanlardıı eli bıçaklı hırsız evime giren oğlan taksiiciyi bıçaklamakktan içeri girdi sonra,,annesi öle aynı kumaştann,,,bunlar normal aileler değiller zaten,,senelerce çektim ordan taşındık bende .ok derin izleri varrr,,,beni onlarhasta etttii,,,şuan taşınalı bir sene oldu ama uykularım çok aşırı ve insnalar bunun uykuda olabileceğğine inanmak istemiyor istediğim kadar söyleyim kız bilerek yapıyo gene hakaretler tehditler yaşamaktan bıktım,,,gene beraber gidiyorum peşime çocukları takıyolar ya inanması zor ama ne yazıkki durum bu,,,evlenicem insan inşş destek olur bana henüz öle fedakar birinide göremedimm(((((evlenince yavş yavaş kaybolur kanısındayımmm,,,benim bahçeli evde otursaydım hiç düşmanım olmıcaktıı,,sessizim kimselere zararım yok,,zaten oyüzdedn bunlar başıma geldii(((((resimlerim hala dolaşıyoo onlarda çok zülme uğradımmm gelde üzülme üzmek için çok kötü sözler sarfediyolar tam yanımdan geçerkenn duysanız tepeniz atar dövversiniz o insanıı((((((senelerdir işitiyorum ses çıkarmıyorummm pasif agresif oldum bu yüzdennn ne bitcek çilemm((eğer dışardan bir etken yaşamdıysanızz sağlığınız yerindeyse çıkın hemen dışarıı güzel süslenin püsleninnn
şükredin allaha benim gibi bişeyle karşılaşmadığınız içinnn
bende yeni basladim tedaviye ben cok kötü seyler yasadim bu hastaliga iyice battigimi farkettim ama sanki cokmu gec kaldim hissi var icimde hep. Nedense birtürlü yardim almaya cesaret edemedim. Yasadigim sorunlar hakkinda konusmak cok zor zaten doktorumada hepsini acilmam imkansiz gibi belki daha yeniyim ondan bilemicem. Doktorda az bucuk sorunlarim hakkinda acilinca ordan eve dönerken cok ama cok pisman oluyorum anlattigima icime pismanlik cöküyor neden anlattim diyorum kendi kendime huzursuzluk sariyor icimi ve o gece hic uyuyamiyorum kafamda hep neden anlattin bu saklanmasi gereken konuydu diyorum merak ettigim sizlerdende böyle durumla karsi karsiya kalan varmi? Benim 7 seansim protokoll icin konusmalarim oldu asil tedavi süreci baslamadi daha aceba basta böyle olup sonradan gecici bir durummu zaten simdilik konusmalarimi protokoll yazacak olan doktorla yapiyorum asil tedavim kendi doktorumda basliyacak. Allah hepimize sifa versin
Antidepresif haplara baslayanlar icin bir onerim bu haplar hemen etkilerini gostermiyorlar. 6-8 hafta sonra ancak ruh halinizde bir degisiklik gorebiliyorsunuz bundan once enerji geliyor ama bir mutluluk veya huzur gelmiyor o yuzden cogu hasta hap kullanmayi birakiyor, eger basladiysaniz yardim etmiyor diye birakmayin soyledigim gibi aylar cekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?