Ben de 10 yıldır bu hastalığın içindeyim.Tam olarak sıyrılamıyorum birtürlü.Bu hastalığa yakalanmadan önce okadar çok güler kahkahalar atardım ki,çok enerji dolu pozitif bir insandım.Ancak şuan bu halimden eser yok.Çok çok olumsuz bir insan değilim ama beni etkileyecek çok komik olan şeyler dışında pek birşeye gülemiyorum:))))))))))))))
Ben de depresyon başlangıcı olarak başlamıştı,sonra anksiyete oldu buna bir de pa eklendi:)))
İlaç kullan iyi ol tedaviyi tamamla.Birkaç ay ilaç içmeden yaşa.Snr en ufak bir üzüntüde yeniden başa say,yeni bir doktor arayışına gir bu sefer olacak de.Aynı şeyleri yaşadım durdum senelerdir.
Ben de depresyon hastası bir annenin çocuğuyum hatta evleneli 4 yıl oldu.Depresyon hastası bir kayınvalidenin geliniyim ve eşim de depresyon hastası görümcem de.kaydirigubbakcemile3
bir de bu aralar bebiş düşünüyoruz bebişimize geçmez inşallah bu rahatsızlık.
Allahım çok zor bir durum ,hepimize acil şifalar versin,Hayata güzel bakış açıları versin ,dayanma gücü versin.
:Saruboceq:
allah askina nasil cocuk düsünürsün iylesmeden.. en iyi sekilde cocuk yetistirmek nasildir haberin varmi?
cocuk büyütmek icin saglikli bireyler lazim senin kendine hayrin olmazken bir cocuk dogurmak!!!!!!!!!!!! sasiyorum inan ki!!!!!!!
hamilelik... dogum...uykusuz geceler...hastalanmalari.... depresyonun en agirini yasarsin..ne olur iyi düsün..iyles sen iyi olki cocugunda saglikli olsun bide diyosun ki insallah onunda psikolojisi bozuk olmaz sen böyleyken o saglikli birey olarak yetisirmi cok cok iyi düsün..