ekleyeyim canım
sen son 1.5 aydır bu durumdasın,ben neredeyse 7-8 aydır belki daha fazla zamandır aynı durumdayım...
ameliyat oldum çok kötü geçti,tekrar ameliyat olmam lazım,fakat bir önceki çok kötü geçtiği için korkuyorum,
uzun zamandır işsizim ve artık hiçbir işe yaramayacağımı
neye elimi atsam elimde kalacak gibi
mutlu olamayacağımı
hayatımı idame ettiremeyeceğimi
düşünüyorum.
üstüne bir de aldatıldım,
ailem dahil konuştuğum kişi sayısı çok azaldı
iletişimlerimde kopukluk yaşıyorum
kendimi ifade edebilme yeteneğimi yitirdim ve özgüvenimi yitirmişlik hissim tavan yapmış durumda
sanki kimse beni sevmiyor,istemiyor herkese zarar veriyormuşum gibi hissediyorum
daha sı o kadar çokkimafoldumben
naparım ne ederim nasıl kurtulurum onu da bilmiyorum mafoldumben
deydey cim tedavi oluyor musun peki?
kullanılan ilaç ismi vermek ne kadar doğru bilemediğimden yazmadım buraya...
aslında ben de anksiyete tedavisi gördüm ve o da gerçekten çok sarsıcı bir hastalık.
hatta hala bitti artık da diyemiyorum.
ancak yaşadığım sorunlardan dolayı depresyon tedavim öne alındı bi nevi.
ilk 3 hafta beklenen gelişmeyi göstermeyince zaten dozu da arttı ilacımın.
aslında hiç ilerleme yok diyemem ama aniden birdenbire üstüme çöküverecek gibi oluyor bazen gök.
ve gerçekten tüm hayat böyle yaşanmaz ben de farkındayım.
düşünmemek için kendimi boş bırakmamak için sürekli oyalancak bir şeyler arıyorum.
ama bunlar hep oyalanmak için
zevk aldığım da yok yani
ömür boyu bu yası taşıyamam diyorum, kafamı farklı şeylere yönlendiriyorum ama bu sefer de yaptıklarımdan zevk almıyorum.
hayatta yapmayı en çok sevdiğim şeyler bile zevk vermiyor.
bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum ama kendimce mücadele etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.
zaten bu konuyu buraya taşıma sebebim de bu.
ayrıca ilgin ve yakınlığın için teşekkür ederim:)
bende teşekkür ederim catharsis
yine kötü bir gündü
ağlama krizi peşine kendimi sakinleştirebileceğim tek şeyi yaptım ve uyudum
yeni uyandım hatta
yarın başlayacağım diyorum hayatıma yeniden şekil vereceğim
olmuyorrr...sabah oluyor canım kolumu kıpırdatmak istemiyor
gerçekten tedaviye ihtiyacım var,buna eminim
umarım bir an önce iyi bir doktor bulurum
son 1,5 aydır depresyon tedavisi görüyorum.
görünüzde bazı iyileşmelerim olsa da arada hiç ummadığım anlarda birdenbire bir yalnızlık, terk edilmişlik duygusu sarıyor her yanımı. insanlar bıraksın ben ağlayayım, yalnız kalayım hatta mümkünse kimse bana dokunmasın istiyorum.
hiç mutlu olacağıma dair inancım yok. kendimi umutsuz bir vaka gibi görüyorum. sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.
daha önce de buna benzer şeyler yaşadım ama hiç bu kadar derin olmamıştı. elime verilen her güzelliği kaybediyorum. herkes mutlu, ben çok mutsuzum gibi geliyor. sanki herkesin hayatı düzelir de bi benimki düzelmez gibi...
benzer şeyler yaşayan arkadaşlar eminim vardır. ne olur bana yardm edin....
canım geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. çok zor biliyorum, aynı duyguları zaman zaman ben de hissediyorum. hele son dönemdeki problemlerle kendimi iyice yalnız mutsuz ve işe yaramaz hisseder oldum. evden bile çıkmak istemiyorum, beni bana bıraksınlar, kimse aramasın istiyorum. dilerim iileşiriz bi an önce.sevgiyle kal.
deydey cim, doktorum bana sadece tedaviye gelip bir şeyler anlatmış olamk bile çok önemlidir. tedaviye bir adım atmak aslında tedavinin yarısı... sadece güvenebilmek gerekiyor doktoruna.
ayrıca ilaçların seni uyuşturmasından ya da uyutmasından çekiniyorsan bunu doktorunla paylaşınca sana ona göre ilaç verebiliyor. örneğin ben ilacımı günde 2 doz kullanıyor olsam da ekstra bir uyku hali yaşatmıyor. bu ilaçlar bizim karamsarlığımızdan dolayı salgıladığımız hormonların etkisini azaltmak için zaten.
en kısa zamanda tedavine başlayacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?