DEPRESYONDA MIYIM ?

praying angel

нer ɴαѕιp vαĸтιɴe eѕιrdιr
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
417
811
103
Merhaba kızlar Bu aralar özellikle son 2-3 aydır kendimi aşırı derece de yorgun bitkin halsiz hissediyorum. hiç bir şeyden zevk alamıyorum. En ufak şeye büyük tepkiler verebiliyorum. Arkadaşlarımla eskisi kadar da samimi değilim sanki her kes art niyetli çıkarcı gibi geliyor kimseye güvenemiyorum. Sanki hayatım sarpa saracak gibi . ev iş - iş ev hayatım hep bu . ayda bir kere nişanlımla buluşup eksik falan alıyoruz o yani. ne eski neşem var ne evliliğe hevesim. İşten gelince yemek yeyip yatıyorum sürekli hasta oluyorum. halsizlik yorgunluk bıkkınlık tüm hayatımı sarmış durumda sürekli uyumak istiyorum. korkuyorum da bir yandan depresyon mu yada başka bir şey mi . 26 yaşındayım ve hiiç depresyon muş falan yaşamadım o yüzden çok garip bi duygu bu benim için . Hiç bir şeyden mutlu olmaz mı bir insan ya. beni tek mutlu eden şey ikiz yeğenlerim onların haricinde hiç bir şeyden mutlu olamıyorum. Nazar değmiştir diyorlar da nazar bu kadar uzun mu sürer Moralim sıfır sıfır sıfır

Belki biriniz bir akıl verirsiniz de bi değişiklik olur hayatımda diye yazıyorum buraya da desteklerinizi bekliyorum kızlar.

Ozaman bu günlerin tadını çıkart.
Kendine zehir etme,evlilik psikoloji böyle birşey herkesde oluyor,ama tadını çıkarmaya bak

Ozaman bu günlerin tadını çıkart.
Kendine zehir etme,evlilik psikoloji böyle birşey herkesde oluyor,ama tadını çıkarmaya bak

tadını çıkartamıyorum işte ilk başta herşey çok güzeldi çok güzel gidiyordu şu zamanlar o kadar boş geliyor ki herşey benim için sorun haline geliyor. hiç bişey istediğim şekilde olmayacak mış gibi geliyor.

Çok derin düşünme sende unutma karşındaki erkek ve onunda sıkıntıları var ve sabrı var ,durup dururken mutlu evliliğinizi zulme çevirmeyin.
Kendini toparla olumsuzlara kafa patlatma güzel yanlarını düşün.

ona elimden geldiğince yansıtmamaya çalışıyorum bilmiyo bile çoğu durumumu onunda kafası dolu farkındayım. kendiminde farkındayım ama düzeltmek için hiç birşey yapasım gelmiyor içimden. bu yzüden de sürekli hasta oluyorum yataklardayım. ruhum çekildi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…