- 8 Haziran 2017
- 417
- 811
- 103
- Konu Sahibi praying angel
Merhaba kızlar
Bu aralar özellikle son 2-3 aydır kendimi aşırı derece de yorgun bitkin halsiz hissediyorum. hiç bir şeyden zevk alamıyorum. En ufak şeye büyük tepkiler verebiliyorum. Arkadaşlarımla eskisi kadar da samimi değilim sanki her kes art niyetli çıkarcı gibi geliyor kimseye güvenemiyorum. Sanki hayatım sarpa saracak gibi . ev iş - iş ev hayatım hep bu . ayda bir kere nişanlımla buluşup eksik falan alıyoruz o yani. ne eski neşem var ne evliliğe hevesim. İşten gelince yemek yeyip yatıyorum sürekli hasta oluyorum. halsizlik yorgunluk bıkkınlık tüm hayatımı sarmış durumda sürekli uyumak istiyorum. korkuyorum da bir yandan depresyon mu yada başka bir şey mi . 26 yaşındayım ve hiiç depresyon muş falan yaşamadım o yüzden çok garip bi duygu bu benim için
. Hiç bir şeyden mutlu olmaz mı bir insan ya. beni tek mutlu eden şey ikiz yeğenlerim onların haricinde hiç bir şeyden mutlu olamıyorum. Nazar değmiştir diyorlar da nazar bu kadar uzun mu sürer
Moralim sıfır sıfır sıfır ![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Belki biriniz bir akıl verirsiniz de bi değişiklik olur hayatımda diye yazıyorum buraya da desteklerinizi bekliyorum kızlar.
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Belki biriniz bir akıl verirsiniz de bi değişiklik olur hayatımda diye yazıyorum buraya da desteklerinizi bekliyorum kızlar.