• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda misiniz? -Testler-

sınırı geçtim depresyondayım :delphin:
Depresyonda olabilirsiniz. Bunu daha iyi ayirt etmek ve tedavisi için bir hekimle görüsmekte fayda var.(14 puan ve üzeri) kafamçokkarıştı

2.testi çözdüm 18'in çok üstünde çıktı bıraktım çözmeyi depresyondayımmm offffff napıcam yaa en iyisi en kısa zamanda piskoloğa görünmek..............

depresyondayım evet...testle değilde doktora gitmekle öğrendim zaten...depresyon yazıyodu zaten reçetelerde..oooofff ooofffffffff

ben bunalimda depresyonda oldugumu biliyorum insan hissediyor tabi ama bekliyorum bi yerden patliycak biseyler yasadiklarimizda etkili kizlar birikiyo tabi zamanla ben artik hic bir seyden zevk almiyorum ve nefesim daraliyo normal tabi yurt disindayim cok erken evlendim ve bir akrabam bile yok bütün gün evde iki cocuklar Allah bi cikis kapisi göstercek insallah

benim durum çok vahim farkındaydım depresyonda olduğumun hiçbişeyden tat almaz herşeyden çabuk sıkılır oldum kendi kendime aşmaya çalışıyorum hocalarımda uyardı herşeyi bukadar takma bak psikolojin tamamen bozulursa toparlayamazsın dediler herşeye ağlar sinirlenir oldum nası aşıcam bilmiyorum

ben de kesinlikle mutsuzum... her şey çok ağır geliyor,tat vermiyor hiçbiey,mutluluklarım anlık...senağlama

25 çıktı evet depresyondayım -tatlicadiarzu-sabah ezanıyla beraber yatağa giriyorum ,sabahtan akşama kadar sadece kahve ve sigara içiyorum iştahımı kaybettim akşam eşimin zoruyla bişeyler yiyebiliyorum , hiç birşeyden mutlu olamıyorum,evden dışarı çıkmak bile istemiyorum :delphin:

Son düzenleme:
12çıktı..gecen sene doktor kontrolü olmadan bırakmıştım ilaçlarmı ve tedaviyi kesmiştim birden.. daha kötü yapıodu beni sadece anlık uyuşturan antidepresanlar bazen bitti sanıyorum ama aslında hala izleniri taşıyorum sanırım.. çogu zaman..

Back