Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya en son test hariç hepsinde ağır depresyonda çıktım bu son testte de depresyonda değilim ama yakınım nasıl iştir bu 35 çıktı puanım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
bu tarz testlerle kesin bi karar vermek ya da insanları yanlış yönlere iletmek bana pek doğru gelmiyor insanlae bazen geçici üzüntüler ya da sıkıntılar yaşayabilirler bunu hemen depresyon vakasıymış gibi değerlendirmeye neden olmamamlıyız bence.
valla bendede 30 çıktı ama ben böle cansız deildim yawf:) şimdi kendimi ölü gibi hissediyorum evleneli 9 ay oldu eşimle toplasan 1 ay yanlız akşam yemekleri yemişizdir bu aile toplantıları eşimide benide öldürecek giribm benim ailemede fırsat bulursak gidioz ancaa off offf
ben zaten piskolog ve piskiyatır a gidiyom piskologum rahatlatıyor ama ilaçlar beni uyutuyor sersem yapıyor ama herkese tavsiye ederim benim en iiyi dostum doktorum size de tavsiye ederim inanılmaz rahatlayacaksınız