• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda misiniz? -Testler-

ya en son test hariç hepsinde ağır depresyonda çıktım bu son testte de depresyonda değilim ama yakınım nasıl iştir bu 35 çıktı puanım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Depresyonda olabilirsiniz. Bunu daha iyi ayirt etmek ve tedavisi için bir hekimle görüsmekte fayda var.(14 puan ve üzeri)

14 cikti.. zaten cikmasa sasardim :)

bu tarz testlerle kesin bi karar vermek ya da insanları yanlış yönlere iletmek bana pek doğru gelmiyor insanlae bazen geçici üzüntüler ya da sıkıntılar yaşayabilirler bunu hemen depresyon vakasıymış gibi değerlendirmeye neden olmamamlıyız bence.

39 ben..4 ğuanla kurtardık yakında düşerim arada bir çıldırıyorum stresten :(

:1shok: 46 çıktı....delikafadulden çıkmasaydı şaşardım bu kocayla az bile çıktı.senağlama senağlama senağlama

valla bendede 30 çıktı ama ben böle cansız deildim yawf:) şimdi kendimi ölü gibi hissediyorum evleneli 9 ay oldu eşimle toplasan 1 ay yanlız akşam yemekleri yemişizdir bu aile toplantıları eşimide benide öldürecek giribm benim ailemede fırsat bulursak gidioz ancaa off offf:delphin:

daha 18 yasındayım ve 46 cıktı bende..:S

:1shok: skandal ben depresyondayım

:utangac: ben zaten piskolog ve piskiyatır a gidiyom piskologum rahatlatıyor ama ilaçlar beni uyutuyor sersem yapıyor ama herkese tavsiye ederim benim en iiyi dostum doktorum :utangac: size de tavsiye ederim inanılmaz rahatlayacaksınız

Back