depresyona giriyorum..yalnızlıktan

manolya555

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
6
0
16
39 yaşındayım..evlenmedim..son günlerde iyice bunu kafama taktım.üzüntüden hasta edicem kendimi.

hayatımında yalnız ve sıkıntılı zamanlarından birini yaşıyorum.

Neden mutlu olmayı evli olmaya cocuklarımın olmasına baglıyorum ,kendimi bu saplantıdan kurtarmaya calışıorum..yok olmuyor.
Allah kimseyi tek başına bırakmasın.

alınyazım zormuş..
psikiyatrıde gitmek istemiyorum..anlar anlat para.

Yalnızlığı takıntı haline getirmişsin her şey evlilik değil ki bende yeni evliyim ama farklı bi şehire geldim bende yalnızım. Eşim işe gidiyor ben kalıyorum

Merhaba ...... da hocalar ücretsiz psikolojik soruları cevaplıyorlar. Durumun hakkında ön bilgi alabilirsin.
Merhaba, ..... sitesinde doktorlar ücretsiz cevaplıyor soruları belki durumun hakkında ön bilgi alabilirsin yardımı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkesin nihai amacı, hedefi evlenmek veya çocuk sahibi olmak zorunda değil ki. kendinize yeni hedefler belirleyin, başka kapılar açın, ilgi alanlarınızı tazeleyin. belki de böyle depresif hissederkende yanıbaşınızdan geçen kişileri ıskalıyorsunuz. kim bilir...

Allah yardimciniz olsun.Herseyin basi saglik stres yapip kendinizi hasta etmeyin..Belki hic ummadiginiz anda Allah sizin arayip da bulamayacaginiz birini karsiniza cikaracak belli mi olur.hersey Allahtan..Bir kaza ile aileler yok oluyor cocuklar oksuz,yetim kaliyor.Daha cok kucukken yalnizlikla tanisan cok insan var..

ben de çok yalnız hissediyorum, ailemle aynı şehirde yaşamam evli ve hamile olmama rağmen yalnızlık hissini yenemiyorum.

Yalnızlık hissi seni anlaya n sana değer veren birinin olmayışından hepimizde var aynı sıkıntı

Benimde bir bekar arkadasim var sizin yaslarinizda anne olmayi cok istiyor erkek arkadasida yok yasi geciyor diye icten ice uzuluyor biyolojik saatiniz gelmis olabilir ama kendinizi cok yipratmayin hayatta herkes nasip kismet ne istiyorsaniz onun icin acin ellerinizi dua edin hakkinizda hayirlisi olsun mutlu bir omrunuz olsun

canım benm dalga geçmiyorum,ama git evlilerin dertlerini dinle,burda bır derdim varı oku,sen yaşıt sayılırım,hiç evlenmedım,çokkkkk mutluyum,evlilik çocuk şartmı,bunları aileler çocuklarını dıkta edıyor,ah sonuç ortada,evlenenlein çoğu pişman,hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…