Depresyona giriyorum sanırım :((

Bizdede bu konuya benzer bir hassasiyet var doğrusu.
Ben haftada bir alıyorum, ütü genel temizlik vs. Ama sürekli bahane buluyor, burası hala tozlu, bu leke 2 haftadır burda duruyor bilmem ne :)
Evi bırakmama kesinlikle müsade etmiyor mesela, kim olursa olsun güvenemezmiş..
Annem geliyor kadının başında duruyor falan.
Ne bileyim bir erkeğin bunlara karışması banada garip geliyor, ne anlarsın be adam baksana sen işine :)
Kolaysa sen yap diyorum az işmi ya koca ev temizlemek, bana çok zor geliyor valla.
Takdir ediyorum o insanları.
Ne kadar yorulduğunu iyice anlatman lazım eşine canım, evi pis görmek istiyorsa tamam istemesin. Ama insan çalışırken yetemiyor hiçbirşeye, bu bir gerçek

işte bunun bir farklı versiyonu da bizim evde var. alıp bilgisayarını camdan aşağıya atasım geliyor. ama bulacağım bir yol, en azından umuyorum. bu arada muhtemelen bu akşam iyi bir kavga edeceğiz :)

bu kocaların temizlikçi bayanlarla ne alıp veremediği var anlamıyorum. benimki de çok karşı, x hanımı çağırcam şu gün diyorum, gerek yok gerek yok temiz bizim ev diyo..

temizlik konusunda eşine şaşırdım çünkü genelde erkekler bu tarz konulara pek karışmazlar.evde yabancı istemiyorum diyecek kadar ince düşünmezler.ev derli toplu olsun ütülü temiz kıyafeti olsun bir de yemek hazır olsun yeter onlara gersine karışmazlar ama eşin demek ki bu gruba girmiyor:44:
diğer mevzuya gelince bir tanede bende var o modelden canım:97: şikayetde bulununca seninle konuşunca aynı sebeplerden tartışıyoruz diyorben konuşunca gözü hep tv de oluyor bir dakika sus şunu dinliyorum diyor konuşturmuyor soru soruyorum 3-4 defa daha tekrarlatıyor aynı soruyu çünkü kulağı bende değil ki deli oluyorum:84:arkadaşlarına gelince geyet dilli ve neşeli.bunu söylediğimde de dalga geçer gibi yok ben kimseyle konuşmuyorum ki diyor
ama evlilik böyle olmamalı çok can sıkıcı bir durum seni çok iyi anlıyorum

bendede var bir tne bıktım ya inanın kızlar.ne konuşur ne anlatır.ne özür diler.ne öper ne güler.
adam negatif ya.uzun süredir yatak odamızda birşey yok.3 ayda bir yatmıyoruz.
ben sarılıyorum.itiyor.kendisi isteyecekmiş.
hakaretler dizboyu
ne taktir ne sevgi sözcüğü
bende depresyona girdim.

bıktım inanın sevgisizlik ne kötüşey

Eve kadın alman şart bence canım. Senin de evde olduğun günler alsan nasıl karşılar eşin? O zaman evin içinde yalnız da olmaz kadın, sadece temizliğini yapar, gider.
Bir yönde eşin haklı, kadın toparladığı zaman ben arkasından telefon açıp bazı eşyalarımın yerini sormak zorunda kalıyorum hep. Zaten onların yapması gereken toparlama değil, temizlik. Ayrıca bir de bana en son gelen bayan ciddi ciddi çekmece-dolap karıştırdı, fotoğraflara bile baktı. Böyle oyalandığı için de yetiştiremedi.
Yani yardımcı lamanın olumsuz tarafları yok değil, ama çalışan kadın olarak bunu yapmak zorundayız. Eşini ikna etmeye bak tatlım, yoksa yıprandığınla kalırsın.

Diğer konuya gelince.. Onun çözümü çok zor. Biz de bebekten önce çok daha ilgiliydik birbirimizle, sonra ben eve geldiğimde kızımla çok fazla zaman geçirdim ister istemez. O esnada eşim tv'ye dadandı bir dönem. Ama kızım büyüdükçe gene eski sohbetlerimizi geri geldi. Şimdi bebek olacak, muhtemelen biraz uzaklaşma olur. Dikkat etmeye çalışıcam ama, bakalım..:26:

Senin kızın kaç yaşındaydı canım?

aynısından bir tane de benim evde var. hafta içi çağıracak kadar güvenilir kadın bulamadım bir türlü. hafta sonu desen eşim evde, hiç olmuyor. son 1 senede kavga dövüş 3 kere kadın alabildim. şu anda camlar berbat durumda. ben zaten hafta içi ve cts yarım gün çalışıyorum. imkanı yok kendim yapmaya kalksam yetiştiremem. yetiştirsem de pestilim çıkar, hastanelik olurum (bel fıtığım da var zaten). ondan sonra "csi pis" diyorlar. gel de delirme. evi toparlarım misler gibi siler, süpürür tozları alırım. kahvemi yapar tam ohh demeye hazırlanırım ki aman Allah'ım bomba patlamış evde sanki. Küllükler dolu, çekirdekler yerde. Hansel ve Gratel gibi iz bıraka bıraka üst baş çıkarılmış (salondan başlar çoraplarını çıkarmaya ata ata devam eder). Hayır bir de titiz üstelik. Heryer temiz pak olsun ister. Senelerdir anlatamadım. Yapmakta değil tutmakta marifet.Yatılı kadın gelse yetişemez eşimle kızımın hızına valla..

Son düzenleme:

Evet İpekcim dediğin gibi olabilir şöyle ki kızım bebekken daha çok kavga ediyorduk. Kızım şu an 18 aylık belki dediğin gibi büyüdükçe aile ortamı değişebilir.

Benim de demek istediğim eşinle oturup sohbet etme ama yatak konusuna gelince öyle soğuk değil zaten bir de o sorun olsa hiç çekilmezdi. Senin eşin cidden bu boyuttaysa bence çok kötü yani bunun bir çaresini bulmalısın. Böyle ömür boyu uzaktan uzağa ev arkadaşlığı mı yapacak...

bu kocaların temizlikçi bayanlarla ne alıp veremediği var anlamıyorum. benimki de çok karşı, x hanımı çağırcam şu gün diyorum, gerek yok gerek yok temiz bizim ev diyo..

Banyonun duvarları iyice ovulması gerekiyor gerek yok ben hallederim diyor ama bir aydır halledecek.

Eve kadın istememe nedeni gerçekten anlamıyorum sorun para değil eşim geyet iyi para kazanıyor ve bu sıralarda kendisi araba değiştirmekle uğraşıyor o sürekli araba değiştirsin ben de böyle evle uğraşıyım

ohh ne rahat seninle öylesine mi evlenmiş beyefendi hayat müşterek hiç mi duymadı acaba sen yine de görevini yap ama onunla da konuşmaya çalış özellikle de karşısına geç otur" benimle yüzüme bak da konuş "de hem çalış hem çocuk hem temizlik yemek v.s bulmuş böyle rahatlığı sana çok güveniyo haaaa bu sen bi yandan temizlik yaparken de ki az şurdan tutsana az şunu versene de alıştır kendini ona sebeb bunlaıma sokma allahını seversen ne hasta olucam bee zaten bu hayatta gamsızlar hasta olmuyo genelde üzme tatlı canını senin bir minik yavrun var boşver

Son düzenleme:

Hiç unutmuyorum bir kere kızım bebekken kavga etmiştik bana bu çocuğun annesi ben miyim sen misin dedi çok şükür o kavgalar yok artık. Yok canım yetişemiyorum zaten temizlik ayda yılda bir yemek maalesef arada bir yani garip bir yaşam tarzımız var böyle salaş bir hayat sürüyoruz.

Kendisi mi isteyecekmiş beyefendi..
Ha oldu tabi..
O isteyince senin istememe şansın yok muymuş peki?
Onun üzerine mi kurulu dünya?
Senin isteklerin, ihtiyaçların peki..?
Senin de gidip neticeyi bile bile ona sarılmanı anlıyorum.. Kadınca bir his bu, aileyi-yuvayı korumaya çalışıyorsun. Bir görev gibi biraz. Bu iş olmalı, yoksa aile olamayız, olması gerek. Bu mantıkla yaklaşıyorsun, anlıyorum.
Sevgisizlik kötü şey arkadaşım, evet, haklısın..

yok artık evlenirken mi getirdin çocuğu tövbe tövbe annesi sensen babası da o ayy ben ne anlatıyorum yaa anlayışı olmamış adama ne anlatsan boş bön bön bakar belki de, valla allah sabır versin inşaallah birgün düzelir canım yaa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…