Eve kadın alman şart bence canım. Senin de evde olduğun günler alsan nasıl karşılar eşin? O zaman evin içinde yalnız da olmaz kadın, sadece temizliğini yapar, gider.
Bir yönde eşin haklı, kadın toparladığı zaman ben arkasından telefon açıp bazı eşyalarımın yerini sormak zorunda kalıyorum hep. Zaten onların yapması gereken toparlama değil, temizlik. Ayrıca bir de bana en son gelen bayan ciddi ciddi çekmece-dolap karıştırdı, fotoğraflara bile baktı. Böyle oyalandığı için de yetiştiremedi.
Yani yardımcı lamanın olumsuz tarafları yok değil, ama çalışan kadın olarak bunu yapmak zorundayız. Eşini ikna etmeye bak tatlım, yoksa yıprandığınla kalırsın.
Diğer konuya gelince.. Onun çözümü çok zor. Biz de bebekten önce çok daha ilgiliydik birbirimizle, sonra ben eve geldiğimde kızımla çok fazla zaman geçirdim ister istemez. O esnada eşim tv'ye dadandı bir dönem. Ama kızım büyüdükçe gene eski sohbetlerimizi geri geldi. Şimdi bebek olacak, muhtemelen biraz uzaklaşma olur. Dikkat etmeye çalışıcam ama, bakalım..:26:
Senin kızın kaç yaşındaydı canım?
bendede var bir tne bıktım ya inanın kızlar.ne konuşur ne anlatır.ne özür diler.ne öper ne güler.
adam negatif ya.uzun süredir yatak odamızda birşey yok.3 ayda bir yatmıyoruz.
ben sarılıyorum.itiyor.kendisi isteyecekmiş.
hakaretler dizboyu
ne taktir ne sevgi sözcüğü
bende depresyona girdim.
bıktım inanın sevgisizlik ne kötüşey
bu kocaların temizlikçi bayanlarla ne alıp veremediği var anlamıyorum. benimki de çok karşı, x hanımı çağırcam şu gün diyorum, gerek yok gerek yok temiz bizim ev diyo..
ohh ne rahat seninle öylesine mi evlenmiş beyefendi hayat müşterek hiç mi duymadı acaba sen yine de görevini yap ama onunla da konuşmaya çalış özellikle de karşısına geç otur benimle yüzüme bak da konuş de hem çalış hem çocuk hem temizlik yemek v.s bulmuş böyle rahatlığı sana çok güveniyo haaaa bu sen bi yandan temizlik yaparken de ki az şurdan tutsana az şunu versene de alıştır kendini ona sebeb bunlaıma sokma allahını seversen ne hasta olucam bee zaten bu hayatta gamsızlar hasta olmuyo genelde üzme tatlı canını senin bir minik yavrun var boşver
bendede var bir tne bıktım ya inanın kızlar.ne konuşur ne anlatır.ne özür diler.ne öper ne güler.
adam negatif ya.uzun süredir yatak odamızda birşey yok.3 ayda bir yatmıyoruz.
ben sarılıyorum.itiyor.kendisi isteyecekmiş.
hakaretler dizboyu
ne taktir ne sevgi sözcüğü
bende depresyona girdim.
bıktım inanın sevgisizlik ne kötüşey
Hiç unutmuyorum bir kere kızım bebekken kavga etmiştik bana bu çocuğun annesi ben miyim sen misin dedi çok şükür o kavgalar yok artık. Yok canım yetişemiyorum zaten temizlik ayda yılda bir yemek maalesef arada bir yani garip bir yaşam tarzımız var böyle salaş bir hayat sürüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?