• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Depresyondsyim

Cikamiyorum uyuyuprum tüm gün hicbirsey gelmiyor icimden yapmiyorumda zaten. Annem geldi yardima ama o gidicek. Nasil cikicam bu isin icinden. Doktor bana gözlerin cok kuru dedi. Bir gözüm bana daha farkli geliyor nasil diyim daha sulu damar dolu hep sol gözüm ayna elimde geziyorum maalesef artik kepekleniyor kirpiklerim.. Yüzüm artik karincalaniyor. Kulagim cinliyor gecmiyor kac gündür. Beni dibe cekiyor bu durum. Allahim saglikla kimseyi sinamasin.

psikiyatriste gittiniz mi, ilaç kullanıyor musunuz?

gozlerinizden bahsetmiyorum, depresyon için ilaç kullanıyor musunuz onu soruyorum...

Sizi burada daha önce defalarca yönlendirdik. Acil uzman desteği almanız, gerekiyorsa ilaç kullanmanız, tedavi görmeniz gerekiyor dedik. Başladınız mı tedaviye?
Gözlerim farkli gercektende cok üzülüyorum. Biri daha damarli islak duruyor ve kafayi yiyorum dusundukce hic bisey yapmiyorum uykum var surekli. Ne yapicam ben boyle. Tedaviye baslanmisti yarida kaldi.

Depresyondsyim

Cikamiyorum uyuyuprum tüm gün hicbirsey gelmiyor icimden yapmiyorumda zaten. Annem geldi yardima ama o gidicek. Nasil cikicam bu isin icinden. Doktor bana gözlerin cok kuru dedi. Bir gözüm bana daha farkli geliyor nasil diyim daha sulu damar dolu hep sol gözüm ayna elimde geziyorum maalesef artik kepekleniyor kirpiklerim.. Yüzüm artik karincalaniyor. Kulagim cinliyor gecmiyor kac gündür. Beni dibe cekiyor bu durum. Allahim saglikla kimseyi sinamasin.
Düzenlemezsiniz tabi ki, düzelmek için bir çaba sarf etmiyorsunuz ki.

Acilen tekrar bir psikiyatriye gidip ilaca baslamakisiniz.Yazilan yan etkiler korkutmasin onlarin cogunun gorulme ihtimali binde bir.Ayrica yan etkiler 15 gun surer vucut alisinca gecer.15 gun sonra ilacin etkilerini gordukce kendinizi iyi hissedeceksiniz o zaman gözünüze olan bakış açinizda degisecek ve gözünüz size öyle gelmeyecek.Bu tavsiyeyi dinlemezseniz kimse size yardim edemez boyle yarı ölü seklinde hayati kendinize de cevrenize de zindan ederek yasarsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back