Depresyon/tek basına çocuk büyütmek

gizem1234568

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
20
-24
1
33
Lütfen dalga gececek olanlar yazmasın ciddi cevaplar.

Eşim beni ve 2 çocuğunu terk etti. Kısa gececem burasını geçim sıkıntısı çektik parasını abisine yedirdi bu yüzden çok kavga ediyorduk. Yurt dışına gitmeye karar verdik bu yüzden, ben çocuklarla geldim sonra eşim aradı yine tartıştık maddi sebeplerden ona kötü davrandığım icin beni ve çocukları terk etti. Sizce ben haklımıyim? Boşanma davası açtım cunku şimdi kari kızlar geziyormuş ve ben burda çocuk tedavi ettiriyorum tek basima.

Anti depresan kullanmaya başladım cunku ayrılık acısı bana zor geldi yediremiyorjm kendime yemeden içmeden kesildim hiç biseyden zevk almıyorum.

Sizce ne yapmalıyım nasıl atlatırım. Çocuklarımız icin ayri kalmamız nasıl bir etki yapar

Esiniz sizi gozden cikarmis artik.Bir muddet zor gelir ama sonra alisirsiniz bu duruma yolunuza bakarsiniz

Çocuklarınızı düşünüyorsanız eğer ayrılmak en doğrusu zaten. Sevgisiz bir ortamda çocuklar daha çok etkilenir. Zaten eşinizi unutun , o sizi çoktan unutmuş bile. Sizde yeni bir sayfa açın kendinize ve çocuklarınız için .

Çok iyiydik bu duruma nasıl geldik bilmiyorum sizce beni terk etmekte haklımı

Zor bi durum ama sizi terk eden birisi için üzmemeye çalışın kendinizi bol bol dua edin Güzel kapılar açılır her zorluktan sonra muakkak

İnsallah Sizce terk edilmeyi hak edecek ne yaptım sonuçta ben onun herseyine katlandım ama o beni yarı yolda bıraktı
O sizi haketmediği için kendine yakışını yapmış sizlik hiç bi durum olduğunu sanmam genelde suclu insanlar karşı tarafı suclama psikolojisine sokar o yüzden hiç değmez üzülmeyin sevinin kurtulduğunuza sizden daha değerlisi yok böyle düşünün

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Sen güçlü bir kadınsın 2 evladın var inşallah çok çok mutlu olursun evlatlarına sarıl seni bırakıp giden içinde yıpratma çünkü hayatında başkaları olmasa seni bırakmazdı sen güzel bir annesin tek başınada büyütürsün maddi desteğin varmı çalışıyomusun bilmiyorum ailen inşallah senin yanındadır herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…