- 24 Kasım 2021
- 20
- -24
- 1
- 33
- Konu Sahibi gizem1234568
-
Esiniz sizi gozden cikarmis artik.Bir muddet zor gelir ama sonra alisirsiniz bu duruma yolunuza bakarsinizLütfen dalga gececek olanlar yazmasın ciddi cevaplar.
Eşim beni ve 2 çocuğunu terk etti. Kısa gececem burasını geçim sıkıntısı çektik parasını abisine yedirdi bu yüzden çok kavga ediyorduk. Yurt dışına gitmeye karar verdik bu yüzden, ben çocuklarla geldim sonra eşim aradı yine tartıştık maddi sebeplerden ona kötü davrandığım icin beni ve çocukları terk etti. Sizce ben haklımıyim? Boşanma davası açtım cunku şimdi kari kızlar geziyormuş ve ben burda çocuk tedavi ettiriyorum tek basima.
Anti depresan kullanmaya başladım cunku ayrılık acısı bana zor geldi yediremiyorjm kendime yemeden içmeden kesildim hiç biseyden zevk almıyorum.
Sizce ne yapmalıyım nasıl atlatırım. Çocuklarımız icin ayri kalmamız nasıl bir etki yapar
Sizce boşunami üzülüyorum böyle birisi icin degermiEsiniz sizi gozden cikarmis artik.Bir muddet zor gelir ama sonra alisirsiniz bu duruma yolunuza bakarsiniz
Çok iyiydik bu duruma nasıl geldik bilmiyorum sizce beni terk etmekte haklımıÇocuklarınızı düşünüyorsanız eğer ayrılmak en doğrusu zaten. Sevgisiz bir ortamda çocuklar daha çok etkilenir. Zaten eşinizi unutun , o sizi çoktan unutmuş bile. Sizde yeni bir sayfa açın kendinize ve çocuklarınız için .
Zor bi durum ama sizi terk eden birisi için üzmemeye çalışın kendinizi bol bol dua edinLütfen dalga gececek olanlar yazmasın ciddi cevaplar.
Eşim beni ve 2 çocuğunu terk etti. Kısa gececem burasını geçim sıkıntısı çektik parasını abisine yedirdi bu yüzden çok kavga ediyorduk. Yurt dışına gitmeye karar verdik bu yüzden, ben çocuklarla geldim sonra eşim aradı yine tartıştık maddi sebeplerden ona kötü davrandığım icin beni ve çocukları terk etti. Sizce ben haklımıyim? Boşanma davası açtım cunku şimdi kari kızlar geziyormuş ve ben burda çocuk tedavi ettiriyorum tek basima.
Anti depresan kullanmaya başladım cunku ayrılık acısı bana zor geldi yediremiyorjm kendime yemeden içmeden kesildim hiç biseyden zevk almıyorum.
Sizce ne yapmalıyım nasıl atlatırım. Çocuklarımız icin ayri kalmamız nasıl bir etki yapar
İnsallahZor bi durum ama sizi terk eden birisi için üzmemeye çalışın kendinizi bol bol dua edinGüzel kapılar açılır her zorluktan sonra muakkak
Neden ki siz naptınız ?Çok iyiydik bu duruma nasıl geldik bilmiyorum sizce beni terk etmekte haklımı
O sizi haketmediği için kendine yakışını yapmış sizlik hiç bi durum olduğunu sanmam genelde suclu insanlar karşı tarafı suclama psikolojisine sokar o yüzden hiç değmez üzülmeyin sevinin kurtulduğunuza sizden daha değerlisi yok böyle düşününİnsallahSizce terk edilmeyi hak edecek ne yaptım sonuçta ben onun herseyine katlandım ama o beni yarı yolda bıraktı
Çok teşekkür ederimO sizi haketmediği için kendine yakışını yapmış sizlik hiç bi durum olduğunu sanmam genelde suclu insanlar karşı tarafı suclama psikolojisine sokar o yüzden hiç değmez üzülmeyin sevinin kurtulduğunuza sizden daha değerlisi yok böyle düşünün
Bana ona kötü davrandığımı söyledi fakat maddi sıkıntılar yaşadık ve o bunu engellemek için bisey yapmadıNeden ki siz naptınız ?
Ve de ne olursa olsun hiç bir baba ya da anne olsun çocuklarını bırakıp gitmemeli
Tabiki degmez.Sizi dusunse hic birakip gider mi?gozü disar da olur muSizce boşunami üzülüyorum böyle birisi icin degermi
Rica ederimÇok teşekkür ederimgüzel dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?