- 21 Haziran 2023
- 39
- 5
- 25
Kızlar selam şu an bambaşka bir konuyla geldim ama içimi dökmek için buraya yazıyorum. Doğum yapalı 5 ay oldu ama galiba lohusalıktan çıkamadım ben her şey çok gıcığıma gidiyor. Zaten adet de olmadım 5 aydır. Konu şu; Eşimi seviyorum aslında kaynanamlar da bana kötü davranmıyor ama evleneceğimiz zaman kıskançlık ve bi kaç bahane üretip evliliğe biraz mani olur gibi oldular biraz iftira döndü sonra gerçekler ortaya çıktı özürler dilendi vs. Haa şu an çok iyiler bi kötülükleri yok ama oğullarının üzerine çok titriyorlar. Yani eşimin babannesi ve dedesi hayatta ve evli değil gibi her gün onlarla telefonlaşmadan yapamıyor. Çocuğumuzu her gün arıyorlar annesi ve babası da keza öyle. Tamam arasınlar ama her yaptığımızdan haberleri var resmen her gün rapor verir gibi 3 kişi mi yaşıyoruz onlarla mı yaşıyoruz belli değil. Eşimle bu konuda çok tartıştım ama savunmaya geçiyor hemen. Bizim onunla bi problemimiz yok ama aileler konusu evlendik evleneli tartışmamıza sebep oldu. Bi rahat bıraksalar mutlu olucaz ama yok illa her gün rapor verilecek birileri bi şey yazıp içimi rahatlatsın lütfen