anlasalar nasıl yorulduğumuzudur diyecekler kendilerine de işte iş işten geçecek!...kafamçokkarıştıAllah sabır versin arkadaşım tatilde sen çok yorulacaksın gibi görünüyor!
yok kiz ne anlicaklar benimki cayini aldi suyu az dedi dedimki su koy dedim birde önlük baglasaydim diyo sinir oluyorum ben ona biliyorum yarin olsunda
ya 2 dk oturdum bugün kiz yatagini batirmis onla ugrastim camasirdi bulasikti zamanim olmuyo ki birde üste cikmaya calisiyolar
seni çok iyi anlıyoruma.s evde yorulmadığımızı sanıyorlar ama aslında oturduğumuz zamanlar çok kısıtlı:bbo: birde kapris yaparlar gelde sinir olma!...Çok üzgünüm çoook
hihoyyyt:içelim::içelim::içelim:merhabalar bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar.adım buket.ev hanımıyım.2 tane evladım var.kızım 3 e gidiyo.oğlum 4 yaşında.bu site çok güzel.biz kadılara bu imkanı verdiğiniz için çok teşekkürederim.kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:hihoyyyt
bende yeni katılıyorum aranıza yazdıklarınızı okudumda hepiniz çok haklısınız benimde sizden farkım yok malesef hayatta enzor şey sanırım kadın olamak allah bize sabır versin diyorum başka da bişey diyemiyorum arkadaşlar
merhabaa.s. kalabalıklaşmak iyi mi bilmiyorum bu kulüpteCADIARZU giderek depresifleşiyoruz galiba!bugün bana geldiler zaten!:bbo: kızım sayesinde! hala durmuyor çocukhihoyyyt bütün duvarları yazmış mutfakta iş yaparkendelikafadulden valla birgün delireceğim gerçekten!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?