Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz ögrensin alman kanallarinida bakar
günaydın arkadaşlar uğrayamıyorum bu aralar nasılsınız?a.s.
sda günaydin canim bende rahatim cikmiyorum artik kk dan :jeyyar: :jeyyar:
iyi aksamlar bayanlar emiy nerelerdesin görüsemedik denk gelemedik bir türlü
selam bayanlar evet emiy kursta yok görüsemiyoruz artik msn dede yoksun
derin iyiyim sagol sen nasilsin burda bugün is ve okullar 3 hafta tatile giriyor esim ve cocuklar 3 hafta evde ler allah yardimcimiz olsun deme emiy
evet emiy allah yardimcimiz olsun haklisin bende 3 erkek var
aksama görüsürüz[/QUOTE
görüsürüz insallah canim
bende 1 sende 3 senin isin cok zor :roflol: :roflol: :roflol:
selam bayanlar evet emiy kursta yok görüsemiyoruz artik msn dede yoksun
derin iyiyim sagol sen nasilsin burda bugün is ve okullar 3 hafta tatile giriyor esim ve cocuklar 3 hafta evde ler allah yardimcimiz olsun deme emiy
abooovvv!:1shok:sana kolay gelsin ne diyeyim!:uhm:hiç dertleri bitmez şimdi onların....laelaelaelaelae
iyi geceler bayanlar evet derin hic isim bitmiyor benim pazardan beri kosturuyorum yoruldum
benim büyük oglan bugün ketcap almis üzerine bilerek döküp babasina baba kaniyor demis tabi bu arada mutfagida halletmis
bende sabha yogurt dökmüstüm bugün bana mutfaktan göründüler nasil depresmeyeyim benklava:klava:klava:klava:
iyi geceler bayanlar evet derin hic isim bitmiyor benim pazardan beri kosturuyorum yoruldum
benim büyük oglan bugün ketcap almis üzerine bilerek döküp babasina baba kaniyor demis tabi bu arada mutfagida halletmis
bende sabha yogurt dökmüstüm bugün bana mutfaktan göründüler nasil depresmeyeyim benklava:klava:klava:klava: