• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresif anksiyete

ceren3333

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
64
0
16
İçel Mersin
mrb arkadaşlar ben psikiyatriste gittim sende depresif anksiyete var dedi ilaç verdi 3 gündür ilacı kullanıyorum beni perişan etti yan etkileri. ben sorunumu çok iyi biliyorum yani eğer bu hastalığa neden olan durumu ortadan kaldırsam ilaçsızda iyileşeceğimi biliyorum yani işten ayrılırsam. bana fikir verin sizce işi mi bırakayım yoksa ilaç mı kullanayım

eyer sorunun gerçektende işle ilgiliyse işi bırakınca mutlu olucaksan işi bırak yoksa mücadele etderim dünya çilesi bitmek bilmez hastalıgın tam olarak neye dayalı

aynı durumdayız canım bendede depresif anksiyete var psikiyatriye gidiyorum sevmediğim bir bölümde okuyorum şuan staj görüyorum ve çok ama çok huzursuzum bence sen o işi bırak ve sevdiğin işi yap ben öyle yapıcam seneye tekrar sınava giricem ve sevdiğim mutlu olduğum bir bölüm istiyorum

Depresif anksiyete nedir tam olarak. Bende kendimde anksiyete bozukluğundan şüpheleniyorum da, biraz bilgi verebilirmisiniz. Hatta bende bi başlık açtım kendimle ilgili. Yorumlarınıza göre pisikitaire gidicem. Bakabilirseniz çok memnun olurum. Geçmiş olsun.

Back