Sarsıntıyı yaşayan ayrı travma yaşıyor yasamayan ayrı hepimizin tertemiz piskolojisi bozulduMerhaba deprem bölgesi diyarbakırdan yazıyorum.Resmi kayıtlara göre sadece Diyarbakırda 35 bina yıkıldı ve binlerce ölü var. hayatımda böyle bir sallantı görmedim ,bir haftadır kapalı hiç bir alana giremiyorum girdiğim gibi baygınlık geçiyorum ,sürekli sallanıyor gibiyim ne zaman iyileşeceğim nasıl geçecek bilmiyorum
Ben de aynıyımMerhaba deprem bölgesi diyarbakırdan yazıyorum.Resmi kayıtlara göre sadece Diyarbakırda 35 bina yıkıldı ve binlerce ölü var. hayatımda böyle bir sallantı görmedim ,bir haftadır kapalı hiç bir alana giremiyorum girdiğim gibi baygınlık geçiyorum ,sürekli sallanıyor gibiyim ne zaman iyileşeceğim nasıl geçecek bilmiyorum
Allah'ım yardımcınız olsun.Cok geçmiş olsun.Merhaba deprem bölgesi diyarbakırdan yazıyorum.Resmi kayıtlara göre sadece Diyarbakırda 35 bina yıkıldı ve binlerce ölü var. hayatımda böyle bir sallantı görmedim ,bir haftadır kapalı hiç bir alana giremiyorum girdiğim gibi baygınlık geçiyorum ,sürekli sallanıyor gibiyim ne zaman iyileşeceğim nasıl geçecek bilmiyorum
Lütfen terapi alın, Allah yardımcınız olsunMerhaba deprem bölgesi diyarbakırdan yazıyorum.Resmi kayıtlara göre sadece Diyarbakırda 35 bina yıkıldı ve binlerce ölü var. hayatımda böyle bir sallantı görmedim ,bir haftadır kapalı hiç bir alana giremiyorum girdiğim gibi baygınlık geçiyorum ,sürekli sallanıyor gibiyim ne zaman iyileşeceğim nasıl geçecek bilmiyorum
bende diyarbakırdayım herkes bu durumda hep sallanıyoruz gibi hissesiyorum gece irkilerek uyanıyorum gözüm hep avizedeMerhaba deprem bölgesi diyarbakırdan yazıyorum.Resmi kayıtlara göre sadece Diyarbakırda 35 bina yıkıldı ve binlerce ölü var. hayatımda böyle bir sallantı görmedim ,bir haftadır kapalı hiç bir alana giremiyorum girdiğim gibi baygınlık geçiyorum ,sürekli sallanıyor gibiyim ne zaman iyileşeceğim nasıl geçecek bilmiyorum
yaralı kurtulanların birçoğu öldü ,iç organları patladı .Yaralı kurtulanların hepsi maalesef sonradan da ölebiliyorhangi resmi kayıt o ?
255 kişi öldü Diyarbakır'da
Allah korkularınızı dindirsin, kalbinize sakinlik versin bedenen ve ruhen güç kuvvet versin.Merhaba deprem bölgesi diyarbakırdan yazıyorum.Resmi kayıtlara göre sadece Diyarbakırda 35 bina yıkıldı ve binlerce ölü var. hayatımda böyle bir sallantı görmedim ,bir haftadır kapalı hiç bir alana giremiyorum girdiğim gibi baygınlık geçiyorum ,sürekli sallanıyor gibiyim ne zaman iyileşeceğim nasıl geçecek bilmiyorum
hanımefendi iç organ patlaması diye bir şey yok , verdiğiniz bilgiler yanlış.yaralı kurtulanların birçoğu öldü ,iç organları patladı .Yaralı kurtulanların hepsi maalesef sonradan da ölebiliyor
Çok geçmiş oldun. Ben de 99 depremini yasadım enkazların üstünden atlaya atlaya evime varmıstım aşagıdan sesler geliyordu. Hala unutabilmiş değilim. Ama kabulleniyor bir süre sonra normal hayata dönğyor insanoğluMerhaba deprem bölgesi diyarbakırdan yazıyorum.Resmi kayıtlara göre sadece Diyarbakırda 35 bina yıkıldı ve binlerce ölü var. hayatımda böyle bir sallantı görmedim ,bir haftadır kapalı hiç bir alana giremiyorum girdiğim gibi baygınlık geçiyorum ,sürekli sallanıyor gibiyim ne zaman iyileşeceğim nasıl geçecek bilmiyorum
Patlamadan kasti iflas etmesidir. Il sağlığında çalışıp insanların ne kastettiğini anlamamakta direnmek de ayri ilginç.hanımefendi iç organ patlaması diye bir şey yok , verdiğiniz bilgiler yanlış.
ben yakın bir sehirin il sağlığında çalışıyorum bilgilere vakifim.