Kırıkkale den fay geciyor diye biliyorum. Kırklareli daha iyi olabilir.Kırıkkale
Allahım yorumun kalbin güzelliğine bakKonya Ilgın'da tam şehir merkezinde, en nezih mahallede 2 katlı müstakil bahçeli evim var. Evi satılığa çıkarmıştım ama siz kendinizi hazır hissedene kadar satmam. Zaten satış için de çok gönülsüzüm.
Kaymakamlığa evi depremzedelere tahsis etmesi için dilekçe vermiştim, dilediğiniz zaman gelip yerleşebilirsiniz.
Ev 2 katlı ama 2 ayrı girişi olan altlı üstlü 2 daire. Alt katı maalesef kiracı yakıp yıkmış ama üst katta daha düne kadar teyze yaşıyordu..
Kaymakamlığa anahtarları teslim ettim, belki birileri yerleşmiş bile olabilir. Bu sebeple mutlaka öncesinde oradan bilgi almalıyım, anahtar şu anda bende olmadığı için oturan olup olmadığını bilmiyorum.
hiç bir kira talep ETMİYORUM, tek isteğim ata evinin bacası tütsün, sizler de mağdur olmayın.
Evler betonarme min 150 m2 sıcak suyu olan sobalı evlerdir. Konya ovası deprem konusunda güvenli kabul ediliyor.
Bu önerim tüm depremzedeler için geçerlidir.
Çok alakasız bir yerden girdim ama önce konu sahibinden özür dileyerek size özel mesaj atabilir miyim?Farklı bir konu hakkında bir şey konuşmak istiyorum.Çorum Amasya civarında da yıkıcı bir deprem bekleniyor.
Sinan Bozkurt’u takibe alın isterseniz. Hep nokta atışı yapıyor.
Ay ne kadar can bi insansin Kazen yaKonya Ilgın'da tam şehir merkezinde, en nezih mahallede 2 katlı müstakil bahçeli evim var. Evi satılığa çıkarmıştım ama siz kendinizi hazır hissedene kadar satmam. Zaten satış için de çok gönülsüzüm.
Kaymakamlığa evi depremzedelere tahsis etmesi için dilekçe vermiştim, dilediğiniz zaman gelip yerleşebilirsiniz.
Ev 2 katlı ama 2 ayrı girişi olan altlı üstlü 2 daire. Alt katı maalesef kiracı yakıp yıkmış ama üst katta daha düne kadar teyze yaşıyordu..
Kaymakamlığa anahtarları teslim ettim, belki birileri yerleşmiş bile olabilir. Bu sebeple mutlaka öncesinde oradan bilgi almalıyım, anahtar şu anda bende olmadığı için oturan olup olmadığını bilmiyorum.
hiç bir kira talep ETMİYORUM, tek isteğim ata evinin bacası tütsün, sizler de mağdur olmayın.
Evler betonarme min 150 m2 sıcak suyu olan sobalı evlerdir. Konya ovası deprem konusunda güvenli kabul ediliyor.
Nedennn kötü ZonguldakZonguldak çok kötü bir şehir.
Sinop diyorum bende
Bu guzel teklifiniz icin oncelikle Allah razi olsunKonya Ilgın'da tam şehir merkezinde, en nezih mahallede 2 katlı müstakil bahçeli evim var. Evi satılığa çıkarmıştım ama siz kendinizi hazır hissedene kadar satmam. Zaten satış için de çok gönülsüzüm.
Tabi kiÇok alakasız bir yerden girdim ama önce konu sahibinden özür dileyerek size özel mesaj atabilir miyim?Farklı bir konu hakkında bir şey konuşmak istiyorum.
Kırklareli tarafi oldukça güvenli,ayrıca Çorlu sanayi bakımından çok gelişmiş bir yer.Lüleburgaz çok güzel ve çoğu fabrikaya servis var oradan.Biz tekirdaga geldik kardeşim burda diye ama eşime göre iş yokesnafti oto yıkama ve kuafor u vardı araba al sat yapıyordu burda ortada kaldı adam birde şu İstanbul depremi olacak diye aklım çıkıyor 1 ay oldu hala uyku yok bilmiyorum bu psikoloji nasıl.duzelecek
Biz Ordu' ya yerleşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'dan gidecegiz kısmetse..Öncelikle çok geçmiş olsun. Kaybınız varsa başınız sağolsun. Sinop güzel bir il, deprem konusunu bilemem. Ama yaşanılır bir şehir. Gidip gezmiştim.Arada yorumlara baktım Ordu yazanlar var. Ordu çok güzel. Perşembe ilçesine gitmiştim ben.Harika bir şehir. Eşimde Ordulu.Eğer iş olmasaydı Ordu'ya yerleşirdik.Lakin bu depremler de Ordu'da da hissedilenler var. Neresi güvenli olur bilemicem. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Tekrar geçmiş olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gerçekten çok güzel bir şehir. Çok beğeneceksiniz. Düğünüm Ordu da yapıldı. Gezdim. Çok beğendim. Ben aslen Hatay'lıyım. Karadeniz nasıl olcak derdim. Cidden beğeneceksiniz. Yerleştiğinizde vakit geçsin biraz sonra memnuniyetinizi burdan öğreniriz inşallahBiz Ordu' ya yerleşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'dan gidecegiz kısmetse..