- 20 Ocak 2021
- 276
- 542
- 18
- 37
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
-
ADB Alaska'da 3 gün önce 8.2 oldu.Depremin hava sıcaklığı ile hiçbir bağlantısı yok. 99 depremi öncesi sıcak olduğu için bilinçaltında durumu “sıcakta deprem oluyor” olarak kodladığınızdan bunu yaşıyorsunuz.
Her an her hava sıcaklığında deprem olabilir, hazırlıklı olmak lazım. Ne yazık ki kaçış yok, bilinçlenip hazırlık yapmak önemli.
Haklısın valla o panikle belirlediğimiz yere mi sığınıcaz o bile belli değil. Ben paniktem dışarı fırlarım diye korkuyorum. Asansörde kalırız merdivenlerin altında kalırız Allah korusunKesinlikle bir gün olacak ama o gün hangi gün hçbşeyi bilmemek çok kötü. İnsanın aklından birsürü seneryo geçiyor bazen evde sağa sola bakıp şuraya mı sığınsak diye konuşuyoruz. Fakat sunuda biliyorum o an öyle panikliyorum ki aklımdan herşey yok oluyor. Belirlediğim yere sığınmayıda unutacagım kesin o panikle.
Aynen bende unutuyorum ki bekleyemiyorum evde aklım gidiyor sanki o an. Ölmeyeceksekte kendimizi öldürücez yani. Allah aklımıza mukayyet olsun gerçekten yaHaklısın valla o panikle belirlediğimiz yere mi sığınıcaz o bile belli değil. Ben paniktem dışarı fırlarım diye korkuyorum. Asansörde kalırız merdivenlerin altında kalırız Allah korusun
Ah anneler sizin ×2bide evlat korkunuz varSadece sıcak havada değil her zaman deprem korkum var. Hep tetikteyimdir. 99 depreminde İzmit’teydim, 9 yaşındaydım. Geçen seneki Elazığ depreminde de bulunduğumuz şehirde çok sallandık. En üst katta olmamızın da etkisi var. Deprem+o an oğluma ulaşamama korkusu var.
Benim gibi olan var mı diye merak ettiğim için bu konuyu açtım
Hava sıcak olduğunda deprem olacak korkusu ruhumu emiyor.. her an sanki sallanıyormuşum hissi uyanıyor.. 99 depremini iyi hatırlıyorum şükür hiç çevremden kaybım olmadı. Fakat bu korku bende kaldı.
Şuan yine çok sıcak bir hava var ve ben ya evim yıkılırsa ya ölürsem ya da ölmezsem beni bulamazlar diye türlü türlü kötü seneryolar yazıyorum.
Aranızda var mı benim gibi evhamlı olan?
Barış muslu nedr hiç duymamştımBende cok korkardim sonra Baris Muslunun izmir depremi sonrasi yaptigi demoya katildim su an iyiyim koltuk sallansa icim hoplardi aksam etrafi kontrol edip yatardim
Hic biri kalmadi
99 depremini yasadim.
Barış muslu nedr hiç duymamştım
99 Depremi bizzat yaşadım. Şimdi yine büyük deprem bekleniyor. Deli gibi korkuyorum özellikle en sonki depremden snra hergun aklımda Allah yardımcımiz olsun inşallah. 99 depremini yaşadık bitti kaydı diyemiyoruz aynı etki bekleniyor burda yineBenim gibi olan var mı diye merak ettiğim için bu konuyu açtım
Hava sıcak olduğunda deprem olacak korkusu ruhumu emiyor.. her an sanki sallanıyormuşum hissi uyanıyor.. 99 depremini iyi hatırlıyorum şükür hiç çevremden kaybım olmadı. Fakat bu korku bende kaldı.
Şuan yine çok sıcak bir hava var ve ben ya evim yıkılırsa ya ölürsem ya da ölmezsem beni bulamazlar diye türlü türlü kötü seneryolar yazıyorum.
Aranızda var mı benim gibi evhamlı olan?
Ki Alaska’da hava sıcaklığına baktım, 20 derecelerde :)ADB Alaska'da 3 gün önce 8.2 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?