- 25 Eylül 2018
- 1.015
- 2.908
-
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
Merhaba
Hayatımda ilk defa ocak ayında olan Elazığ depremini hissettim. Elazığ da yaşamıyorum ama sağlam bir deprem bölgesinde yaşıyorum. O depremden sonra bir kaç gün kızımdan ayrı yatamadım, sürekli tetikte oldum, evdeki yaşam üçgeni alanlarını düşündüm, deprem çantası hazırladım. Bir süre sonra kendime geldim ama ara ara aklıma deprem görüntüleri geliyor, deprem olursa ne yaparız diye düşünüyorum, her gece yatarken en önemli duam deprem olmasın oluyor. İzmir depremi ile tekrar pekişti tabi. Gece rüyamda Ankara da deprem olduğunu her yerin yıkıldığını gördüm. Uzak olmamıza rağmen evimiz epey sallanmış. Korkarak uyandım gece. Aslında bu korkular hayatımı çok etkilemiyor ama ara ara rahatsız oluyorum. Sizce uzman desteği almalık bir durum var mı? Kendi kendime aşabilir miyim bu durumu?
Bizim bina sakat, bende çok korkuyorum, çocuklarım icin. Sürekli onları nasıl kurtarabilirim planları yapıyorum her gece.
3 daire tasindi bu ay içinde, riskini siz düşünün.
Ama taşınma şansımiz hic yok. Bu evin kirasını bile ittire kaktira ödemeye çalışıyoruz.
"Tedbir alsalarmış" tarzi alay eder gibi konuşuyor siyasetçiler.
Villada oturmak benim hiç aklıma gelmemişti gerçekten.
Sadece deprem olmasın diye dua ediyorum, elimden daha fazlası gelmiyor
durumunuza çok üzüldümBizim bina sakat, bende çok korkuyorum, çocuklarım icin. Sürekli onları nasıl kurtarabilirim planları yapıyorum her gece.
3 daire tasindi bu ay içinde, riskini siz düşünün.
Ama taşınma şansımiz hic yok. Bu evin kirasını bile ittire kaktira ödemeye çalışıyoruz.
"Tedbir alsalarmış" tarzi alay eder gibi konuşuyor siyasetçiler.
Villada oturmak benim hiç aklıma gelmemişti gerçekten.
Sadece deprem olmasın diye dua ediyorum, elimden daha fazlası gelmiyor
Biraz etkilese de gecer.Ben aksam deprem oldu sandım nasıl bağırmışim esimin ödü koptu galiba olmadi ama her an tetikteyim zor durum ama zamanla atlatacagiz ins.Merhaba
Hayatımda ilk defa ocak ayında olan Elazığ depremini hissettim. Elazığ da yaşamıyorum ama sağlam bir deprem bölgesinde yaşıyorum. O depremden sonra bir kaç gün kızımdan ayrı yatamadım, sürekli tetikte oldum, evdeki yaşam üçgeni alanlarını düşündüm, deprem çantası hazırladım. Bir süre sonra kendime geldim ama ara ara aklıma deprem görüntüleri geliyor, deprem olursa ne yaparız diye düşünüyorum, her gece yatarken en önemli duam deprem olmasın oluyor. İzmir depremi ile tekrar pekişti tabi. Gece rüyamda Ankara da deprem olduğunu her yerin yıkıldığını gördüm. Uzak olmamıza rağmen evimiz epey sallanmış. Korkarak uyandım gece. Aslında bu korkular hayatımı çok etkilemiyor ama ara ara rahatsız oluyorum. Sizce uzman desteği almalık bir durum var mı? Kendi kendime aşabilir miyim bu durumu?
Yan sokağımızda sıfır bina ,dışarıdan cok güzel gözüküyor fahiş fıyatlara satıldı. Ama 30 ekim İzmir depreminde çatlamayan yeri kalmadı. Neye güveneceğimizi bilmiyoruz artık.Öyle vallahi. Sıfır ev alın demesi kolay.
İnanın ben de evi satıp bi arsa alayım üzerine de bi koynerter mini ev kondurayım diyorum