atom bombasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2023 2.654 2.554 34 8 Eylül 2023 Konu Sahibi Yavrumveben #21 yorgunyillarim .!.: A Amin bu öyle zor bir seyki yaşamayan birine tarif edilecek kelime bulamıyor insan tedavi görüyorsunuz değil mi Genişletmek için tıkla... Kendinizi gerçekte tanimiyormusunuz yoksa sizemi öyle geliyor
yorgunyillarim .!.: A Amin bu öyle zor bir seyki yaşamayan birine tarif edilecek kelime bulamıyor insan tedavi görüyorsunuz değil mi Genişletmek için tıkla... Kendinizi gerçekte tanimiyormusunuz yoksa sizemi öyle geliyor
La vie en Rosee Ben senin psikoloğun değilim Pro Üye 1 Haziran 2018 5.246 14.650 8 Eylül 2023 Konu Sahibi Yavrumveben #22 Bir ara yaşar gibi oldum, çok korktum… Hemen bir uzmanla görüştüm. Gittiğim dallar: nöroloji, psikiyatri. Önce nörolojiye gidin bir sıkıntı yoksa psikiyatri doktoru ile görüşmelisiniz. Umarım tez zamanda kurtulursunuz.
Bir ara yaşar gibi oldum, çok korktum… Hemen bir uzmanla görüştüm. Gittiğim dallar: nöroloji, psikiyatri. Önce nörolojiye gidin bir sıkıntı yoksa psikiyatri doktoru ile görüşmelisiniz. Umarım tez zamanda kurtulursunuz.
La vie en Rosee Ben senin psikoloğun değilim Pro Üye 1 Haziran 2018 5.246 14.650 8 Eylül 2023 Konu Sahibi Yavrumveben #23 Doktorunuz antidepresan uygun görürse ilaç ile atlatılabiliyor, hiç merak etmeyin var her şeyin çaresi.
Doktorunuz antidepresan uygun görürse ilaç ile atlatılabiliyor, hiç merak etmeyin var her şeyin çaresi.