- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
O ne demekKızlar iyi geceler depersonalizasyon geçiren var mı tamamen geçen bir durum mu
Anlatması yaşamadan anlaması zor ama kısaca ruhunuz bedeninizden çıkmış gibi yasamiyo gibi hissediyosnus sesiniz aynadaki görüntünüz bile sanki başkasınınKendine yabancılaşma derken yaşanılan his nedir? Ne hissediyorsunuz tarif edebilir misiniz?
YouTube’da Kök Çakra dengeleme meditasyonları var. Size çok iyi geleceğini düşünüyorum.Anlatması yaşamadan anlaması zor ama kısaca ruhunuz bedeninizden çıkmış gibi yasamiyo gibi hissediyosnus sesiniz aynadaki görüntünüz bile sanki başkasının
Ben yaşıyorumKendine ve çevreye yabancilasma
Ne zamandan beriBen yaşıyorum
Zengin depresyonuO ne demek
Zengin depresyonu dediğiniz şey benim hissedemediklerim yaşadıklarımın birikimi beynimin artık kendini koruma şekli keşke dediğiniz gibi olsaydı yaşamadan yargılama bence.Zengin depresyonu
Depresyon mu bu durum dusmanimin başına gelmesin insan kendi sesini yüzünü tanimiyo kınadığınızla sinanmayinZengin depresyonu
Senelerce yaşadım inan zamanla azalıyorZengin depresyonu dediğiniz şey benim hissedemediklerim yaşadıklarımın birikimi beynimin artık kendini koruma şekli keşke dediğiniz gibi olsaydı yaşamadan yargılama bence.
Bitmedi yani öyle miSenelerce yaşadım inan zamanla azalıyor
Kınadığınızla mı? Benim yaptığım yorumun neresinde kınama var? Birde beddua et tam olsun :)Depresyon mu bu durum dusmanimin başına gelmesin insan kendi sesini yüzünü tanimiyo kınadığınızla sinanmayin
Bilmediğiniz bi hastalık hakkında zengin depresyonu demişsiniz ki depresyonla alakası yok sizin bile başınıza gelsin istemem kızdığım hatta üzüldüğüm nokta bilmediğiniz bi durum hakkında atıp tutmanizKınadığınızla mı? Benim yaptığım yorumun neresinde kınama var? Birde beddua et tam olsun :)
Şuan sadece çok üzülürsem.yasiyorum normal hayatımda artık bitti çok zordu demek istediğim birden bıçak gibi kesilmiyor tedaviye başlayınca yavaş yavaş düzelme oluyorBitmedi yani öyle mi
Anladim umarım tamamen biter kim bu sorunu yaşıyorsa cidden cok zorŞuan sadece çok üzülürsem.yasiyorum normal hayatımda artık bitti çok zordu demek istediğim birden bıçak gibi kesilmiyor tedaviye başlayınca yavaş yavaş düzelme oluyor
Amin bu öyle zor bir seyki yaşamayan birine tarif edilecek kelime bulamıyor insan tedavi görüyorsunuz değil miAnladim umarım tamamen biter kim bu sorunu yaşıyorsa cidden cok zor