Bir şekilde geçecek bu zamanlar. Hüznünü yaşa ama çok yıpratma kendini.
her şeyi yaptığına artık emin olduysan sağlam dik bir şekilde ayağa kalk. artık kendin için uğraş bu kadar yetmez mi acı çekmen? gerçekten bu zamanları yaşayan biri olarak ileride arkana dönüp baktığında geçmişe takılı kalan tek sen olursan o zaman daha büyük acı yaşıyorsun.
Konunu görünce "Bu konuşmaları ekran görüntüsü alıp anne ve ablalarının olduğu gruba atan adam değil miydi?" diye sordum kendime direk. Düşünsenize ne berbat etiket. Bu bile başlı başına ayrılığı öpüp başına koyup yüksek bir yere bırakma sebebi.
Kurtulmuşsun işte sevse ne olacak? Ne değişecek. Bak burda evlenip ayrılan yada mutsuz olan herkes zamanında sevgisinden yapmış herşeyi.
İşin özü ömrünce çekeceğine bikaç gün daha acını çek sonrada üzerine çizgi çek gitsin.
Zorlanıyorsun görüyorum ama ne demişler;seni öldürmeyen acı güçlendirir
Ayrılıktan çok yaşanacaklarına emin olup gerçeklestiremediklerinizi arıyorsun aslında. O hayalleri bırak kenara. Sen o hayallerin peşinde oldukça o adam kendini ulaşılmaz ilan edecek. Niye öyle sevmeyecekmişsin? Emin ol bulunmaz hint kumaşi değildi. Bir sal kendini bakalım.Ahahahhaha cidden öyle kaldı çocuğun adı :) haklısınız belki ama sanki bir daha öyle hiç kimseyi sevemeyecek gibi hissediyorum, başka kimse de beni öyle sevemeyecek gibi
umarım her şey çok iyi olur senin için.
Evet anlıyorum.Tabi ki ama hayal kurup yaşanmayan şeyler de cokk batıyor :) gerçi yaşansa da batacakti. Sadece şimdi güzel geldiği için bu kadar dokunuyor
Ayrılıktan çok yaşanacaklarına emin olup gerçeklestiremediklerinizi arıyorsun aslında. O hayalleri bırak kenara. Sen o hayallerin peşinde oldukça o adam kendini ulaşılmaz ilan edecek. Niye öyle sevmeyecekmişsin? Emin ol bulunmaz hint kumaşi değildi. Bir sal kendini bakalım.
Evet anlıyorum.
Bi arkadaşım da sizin kadar aşıktı.
Hatta o kadar üzülüyordu ki, ömrümün sonuna kadar üzüleceğimi, sadece tek bir gün mutlu olacağımı bilsem de yine de onunla evlenmek isterdim derdi.
Sonuç;iyi ki onunla evlenmemişim diyor.
Bilmem anlatabildim mi :)
Belli başlı olaylar karşısında yaşanan üzüntünün adı “depresyon” değil bildiğim kadarıyla. Örneğin annesini yeni kaybetmiş ve üzgün, bıkkın, her daim ağlamaklı olan biri için “depresyonda” diyemeyiz. Siz de sanırım bir aşk acısı yaşıyorsunuz. Bu tarz acılarda ağlamak, hiçbir şeyden zevk almamak normaldir. Baş etmek için elbette yardım alabilirsiniz fakat ihtiyacınız olan tek şey zaman bence. Duygularını bastırmayıp acınızı yaşarsanız, kısa süre sonra kendinizi daha iyi hissetmeye başlarsınız.
Bikaç yılNe kadar süre sonra dedi bunu :)
Bikaç yıl
Ama onu unutamadığı için değil, evlendiği kişi geç çıktı karşısına:)