Depen Depresyon

Kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Onu hatırlatacak ve duygularınızı tetikleyecek şeylerden uzak durun.
Yeni arkadaşlar yeni hobiler edinin. Zamanla azalacak. Hatta yeni biri olunca karşılaşırız diye ihtimal olan yerlere bile girmeyeceksiniz emin.olun. kurtulmuşsunuz.

Çok yikikca ama yaş tutarcasina hala onu hatırlatacak şeyleri yapmaya devam ediyorum sanki unutunca tamamen yok olacak gibi geliyor

Çok yikikca ama yaş tutarcasina hala onu hatırlatacak şeyleri yapmaya devam ediyorum sanki unutunca tamamen yok olacak gibi geliyor

Takıntı haline getirme nasıl beni istemez diye. Bundan sonrası hazimsizlik olur çünkü. Sonra bi bakarsın seneler geçmiş sen hala aynı yerdesin.

Takıntı haline getirme nasıl beni istemez diye. Bundan sonrası hazimsizlik olur çünkü. Sonra bi bakarsın seneler geçmiş sen hala aynı yerdesin.

Takıntı haline getirmedim.(umarım yanılmıyorumdur.) Ya doğru kelime ne bilmiyorum ama yaşayamadığımız şeylerin üzüntüsü var, üstelik sevildiğime aşırı şekilde inaniyordum bunun tam tersini gösteren yığınla detay olsa da. Ama şu kafayla mantıkli konuşmadığım için takintiya doğru gidiyor

X