Deotak

Haddem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
234
86
35
arkadaslar terleme önleyici deotak die bi krem var şakın almayın tavsiye etmiyorum kol altlarında beze kist yapıyor Hemde cok ağrılı bi kist aylarca cok cerraha gittim antibiyotikler verdi geçmedi bi sebeb sonuçta bulamadılar inanılmaz agrıloydı kendi kendime kremi kullanmayayım dedim ve bırakınca 2 gun içinde ne beze ne agrı kaldı

Terlemeyi önleyen hiçbir ürün sağlıklı değildir, adı ne olursa olsun. Terleyin ama ter kokmayın.
Geçmiş olsun.

yıllardır hiçbirine güvenmem ve kullanmam
kısa vadede fark etmeyebilirsiniz ama uzun vadede hiçbir kozmetik ürününün sağlıklı olduğuna inanmıyorum

Allah allah bende herkese deotak öneririm teri kesmiyor ama koku sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Sana yaramamış demek ki. Yıllardır kullanıyorum ben çünkü bi sorun olmadı. Eşime de sürdrüyorum hatta. Geçmiş olsun.

Roll on lar enfeksiyona sebep oluyor. Kuzenimin de koltuk altında kitle çıktı cerrahi müdahale ile alındı. Sebep roll on.

evet doğru aynısı olmuştu arkadaşımda da.

ben roll on kullanıyorum ama içeriği en az olanından antipersperantsız ve aliminyumsuz. onu da çok nadir sürerim sık duş almayı tercih ediyorum.

duştan sonra karbonat sürmek koltuk altına koku önlüyor diyorlar bikaç kez denedim efektif gibi aklınızda bulunsun.

Bende niye bende oluyor diyordum ve epilasyondan saniyordum .Hiç aklıma gelmemişti Teşekkürler

Rica ederim felaket bi ağrılı bezeydi uyuyamadığım geceler oluyordu hatta acile gidip agrı kesici yaptırıyodum

Deotak koltuk altı kremini bir çok yorum okuduktan sonra kullanmaya başladım her gün duş alamasamda muhakkak koltuk altımı bebe şampuanıyla yıkayan biriyim yaz kış farketmez dışarı çıkmadan öncede koltuk altımı yıkar öyle giyinirim ama malesef çok eforlu bir iş yaptığınızda ve dışarda olduğunuzda terleme sorunu oluyor ve tişört ve kazaklarda ter kokusu oluşuyor.bunu önlemek için deotak kullanmaya başladım o kadar memnun kaldım ki iki kutu daha sipariş ettim ve yazın için çok umutluydum ki bağzen yazın günde üç dört kez koltuk altımı yıkıyor haftada 2 kez pleeng yapıyordum.ancak üçüncü ayda koltuk altlarım öbek öbek şişti önce inanılmaz bir acı iki üç gün içinde bu şişlikler iyice nar gibi kızartı ve 38 derece ateş yaptı inanılmaz bir acı geceleri uyuyamıyordum ve pamuklu tülbentler bağladım çünki tenim birbirine deyince çok fena oluyordu bir çok kişi kullanıyordu 6 yıl kullanıp şikayeti olmayanda vardı ama bana dokundu koltuk altım ödem ve yara yara yaptı belki epilasyondan sonra banyo yapıncada kullandığım içirdir bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim.şuan antibiyotik merhemler ve ağrı kesici hap kullanıyorum.

Bende acaba kullananlar mennunmudur diye arastiriyim diye bakindim ama ozaman ben kendi kullandigim roll onla yoluma devam edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…