Merhaba hanımlar,
Benim 9 aylık bir oğlum var. Doğduktan sonraki ilk 5 ay iflahımı kuruttu. Gece, gündüz, sabah, akşam demez sürekli ağlardı. Hatta birgün saydım tam 2 saat 40 dakika durmaksızın ağlamıştı:) Bir derdi de yoktu, doktorumuz yaramazlığından ağlıyor demişti. Neyse, benden 2 ay sonra doğum yapan komşumuzun kızı da maşşallah pek bir sakinmiş. Ayrı şehirlerdeyiz, yazışırız arada. Ama böyle nasıl desem, ben dert yanarken o hep ''aaaaa benim kızım hiç öyle değil, hııııı seninki emmeyi de bıraktı orda olsam ben emzirirdim onu'' diye saçma sapan hava yapar gibi konuşurdu. (Doyasıya emziremedim hep içimde yaradır, yarama tuz basıyor bile bile sanki) En son geçen gün aşılarda ağladı mı çok dedim '' ay hiç sesi çıkmıyo aşı yapılırken''dedi. Nasıl yani 3 aşı üstüste vuruluyor ve çocuk gıkını çıkarmıyor. Ya bu hatun bana hava yapmak için şişiriyor çocuğunu yada gerçekten acı hissetmiyor Allah korusun birçok hastalığın belirtisi. Kaç yaşında insanım asla kıskançlıktan değil, benim de oğlum sakinleşti. Zaten her çocuğun farklı karakteri vardır, Allah gönlüne göre versin herkesin ama çok sinir bozucu bir tavrı var her defasında. Var mı sizin de etrafınızda böyle densiz insanlar? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum söylediklerini?
Ay yazıklar olsun böyle vicdana...inadına bam teline vurmak... Nası bu kadar kötü kalpli olabilir ki bir anne?Buda bir şey mi? evde çocuğunun yüzüne bakmayıp sırf çocuğu olmuyor diye karşısına geçip çocuğunu bağrına basanlar gördüm ben
Valla oluyolar ben de şaşıyorum. ;Üstelik yıllarca her türlü yolu ve tedaviyi denediklerini ve inanılmaz derecede çocuk sevdiklerini bile bile gözümün önünde gerçekleşti bu olay. Üstelik gerçektende evinde çocuğunun yüzüne bakmaz azarlar vs sürekli. Ama o komşumuzun karşısına geçip böyle yapardıAy yazıklar olsun böyle vicdana...inadına bam teline vurmak... Nası bu kadar kötü kalpli olabilir ki bir anne?
Valla oluyolar ben de şaşıyorum. ;Üstelik yıllarca her türlü yolu ve tedaviyi denediklerini ve inanılmaz derecede çocuk sevdiklerini bile bile gözümün önünde gerçekleşti bu olay. Üstelik gerçektende evinde çocuğunun yüzüne bakmaz azarlar vs sürekli. Ama o komşumuzun karşısına geçip böyle yapardıNeyseki o komşumuz şimdi evlat edindi, bebekti henüz evlat edindiklerinde ve onun evlatlık olduğunu ilk söyleyen de çocuğa yine o canı kadındı
Yok valla maalesef o kadar yıl geçti halen daha bir sıfat bulamadımben böyle insanları tabir edecek kelime bulamıyorum
siz bulabiliyor musunuz?
Arkadaşınız biraz atmış bence. Biz bile kaç yaşında insanlarız, utanmasak kan verirken ağlayacağız, küçücük çocuk mu ağlayamayacak? Ben görüyorum hastanede hiç ağlamayan yok. Hastaneyi ayağa kaldırıyorlar. Bence arkadaşınız sizle itiiyor gibi. Kıskanıyor olabilir. Herkesin çevresinde var böyle insanlardan. :) Hepsi de beni buluyo nedense :) BoşverMerhaba hanımlar,
Benim 9 aylık bir oğlum var. Doğduktan sonraki ilk 5 ay iflahımı kuruttu. Gece, gündüz, sabah, akşam demez sürekli ağlardı. Hatta birgün saydım tam 2 saat 40 dakika durmaksızın ağlamıştı:) Bir derdi de yoktu, doktorumuz yaramazlığından ağlıyor demişti. Neyse, benden 2 ay sonra doğum yapan komşumuzun kızı da maşşallah pek bir sakinmiş. Ayrı şehirlerdeyiz, yazışırız arada. Ama böyle nasıl desem, ben dert yanarken o hep ''aaaaa benim kızım hiç öyle değil, hııııı seninki emmeyi de bıraktı orda olsam ben emzirirdim onu'' diye saçma sapan hava yapar gibi konuşurdu. (Doyasıya emziremedim hep içimde yaradır, yarama tuz basıyor bile bile sanki) En son geçen gün aşılarda ağladı mı çok dedim '' ay hiç sesi çıkmıyo aşı yapılırken''dedi. Nasıl yani 3 aşı üstüste vuruluyor ve çocuk gıkını çıkarmıyor. Ya bu hatun bana hava yapmak için şişiriyor çocuğunu yada gerçekten acı hissetmiyor Allah korusun birçok hastalığın belirtisi. Kaç yaşında insanım asla kıskançlıktan değil, benim de oğlum sakinleşti. Zaten her çocuğun farklı karakteri vardır, Allah gönlüne göre versin herkesin ama çok sinir bozucu bir tavrı var her defasında. Var mı sizin de etrafınızda böyle densiz insanlar? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum söylediklerini?
Bu nasıl bir vicdansizlik nasil bir insan diyemiycem.Söyleyince ödül mü verecekler ne kendini bilmez insanlar var yaziklar olsun o kişiyeValla oluyolar ben de şaşıyorum. ;Üstelik yıllarca her türlü yolu ve tedaviyi denediklerini ve inanılmaz derecede çocuk sevdiklerini bile bile gözümün önünde gerçekleşti bu olay. Üstelik gerçektende evinde çocuğunun yüzüne bakmaz azarlar vs sürekli. Ama o komşumuzun karşısına geçip böyle yapardıNeyseki o komşumuz şimdi evlat edindi, bebekti henüz evlat edindiklerinde ve onun evlatlık olduğunu ilk söyleyen de çocuğa yine o canı kadındı
Üstelik öyle bir zamanda söylediki tam pedagogdan ne zaman söylenmeli vs diye diye görüşmeler yapılırken zart diye çocuğa söylemiş. Çocuk evden kaçtı zor bulduk ve bir süre hiç konuşmadı. Sonra söyledi o manyak kadının ona öyle söylediğiniBu nasıl bir vicdansizlik nasil bir insan diyemiycem.Söyleyince ödül mü verecekler ne kendini bilmez insanlar var yaziklar olsun o kişiye
Evet hemde ne manyakmis sana neki milletin cocugundan seni beni ne ilgilendirir yazik olmuş çocuğa. Aile ne yaptı bişey demedimi kadina niye böyle dengesizlik yaptin diyeÜstelik öyle bir zamanda söylediki tam pedagogdan ne zaman söylenmeli vs diye diye görüşmeler yapılırken zart diye çocuğa söylemiş. Çocuk evden kaçtı zor bulduk ve bir süre hiç konuşmadı. Sonra söyledi o manyak kadının ona öyle söylediğiniÇocuk şimdi liseye gidiyor ama inan benim bile hafızama kazınmış o zaman yaşananlar. anlamıyorum ben bu insanların içindeki kötülüğü. Ben evli değilim iki tane yeğenim var ve onlara çok düşkünüm ama asla o komşumuzun yanında ilgilenmezdim yeğenlerimle hatta onlar ilgilenirlerdi bir nevi evlat özlemi giderirlerdi o zamanlar henüz evlat edinmemişlerdi kendi çocuklarını. Ama o kadın tam bi manyaktı unutamadım yani