Densizlik mi çözemedim

asidan aglamayan cocuk olur mu yaa... tamm bnm kizimda ilk ignede aglamadi şoka girdi aniden yapilinca , diger koluna yapinca hastane kalkti.ayagi ya.
ayrica her cocugun istahi, huyu farklidir. bebek 2 yasina kdr emiyrsa annenin mahareti degil bebegin tercihidir ayni sekilde bazi bebekler acliktan olse emmiyor bu durumda anne suclu, yeteneksiz fln oldugunun dusunulmesi tamamen cahilliktiiir.

ayrica aglamayan bebek problemlidir buda bi gercek

asidan aglamayan cocuk olur mu yaa... tamm bnm kizimda ilk ignede aglamadi şoka girdi aniden yapilinca , diger koluna yapinca hastane kalkti.ayagi ya.
ayrica her cocugun istahi, huyu farklidir. bebek 2 yasina kdr emiyrsa annenin mahareti degil bebegin tercihidir ayni sekilde bazi bebekler acliktan olse emmiyor bu durumda anne suclu, yeteneksiz fln oldugunun dusunulmesi tamamen cahilliktiiir.

ayrica aglamayan bebek problemlidir buda bi gercek
Hiç bu açıdan bakmamıştım. Ben hep benim beceriksizliğim diye düşündüm. Ki son 4 aydır sağarak veriyorum sütümü. Azaldı iyice ama şifa niyetine az da olsa içiriyorum. Çok rahatlattınız beni teşekkür ederim yorumunuz için.

Söylediler tabi. Biz profesyonel yardım alarak söyliyecektik zaten sen neden söyledin diye. Aldıkları cevap : "Ne yani yalan mı söylemişim evlatlık almadınız mı? " oldu :KK43:
ayyy konu sahibinin konusu da ayrıda bu anlattığınız ne nefretlik bir kadınmış yahu
içi dışı irin sevgisizlik dolu kesinlikle normal hayatında çok mutsuzdur
ne evliliği ne anneliği ne insanlığı ile mutlu olmamış
kendinde tek bir özellik görmüş doğurabilmek :rolleyes:bir tek onla avunuyor bir tek o özelliğiyle öne geçiyor ne büyük marifet allahım:KK9:
evladını yetiştiren kadın bin kat daha iyidir annelik olarak kendinden

konu sahibinin konusuna gelince vardır böyle tipler bir konu da mutsuz olmaya gör derhal aman kendi çocuğu hiç ağlamaz amanın kendi kocişi sabahları serenatlar yaparak uyandırır vs.:KK36::-)
herkesin çocuğu çok mükemmel, ileri derece de akıllı, dombik çocuklard:KK51:ı
bu konuya yazacağım da kuzguna yavrusu kartal gözükür demişler

X