Densizlik mi çözemedim

Evet hemde ne manyakmis sana neki milletin cocugundan seni beni ne ilgilendirir yazik olmuş çocuğa. Aile ne yaptı bişey demedimi kadina niye böyle dengesizlik yaptin diye o_O
Söylediler tabi. Biz profesyonel yardım alarak söyliyecektik zaten sen neden söyledin diye. Aldıkları cevap : "Ne yani yalan mı söylemişim evlatlık almadınız mı? " oldu :KK43:

Söylediler tabi. Biz profesyonel yardım alarak söyliyecektik zaten sen neden söyledin diye. Aldıkları cevap : "Ne yani yalan mı söylemişim evlatlık almadınız mı? " oldu :KK43:
Allah seni kahretmesin kadin tövbe estagfurlah şu piskinlige bakarmisin hadi gel şu kadını parçalama :KK11::mad:

Kimi cocuk en az 1 dk aglr asidn snra bnm kiz 10 sanye anca aglrdi aglmyo dedgm ama oglum eve gdene kadar ic ceke ceke agliyor.belkide sadce anlatim bozuklugdr arkadasininkide .az aglyn cocuga hic denr ya hic denck kadr denir canim.sen hic canini skma onunkide seninkide norml cocuklr yani ortdada kiyas yok bnce arkdsnla arani bozmya degmz.bde ilk 4 ay gaz sancisi olur 3 saat kivranir aglr bebk bnm oglanda oylydi bizde sasrydk napcgmzi kizda gormdk cunku boyle seylr.smdi 7 aylik ve bir kez emyo sadce dogdu dogali emmeye meyilli dgl.hic stres yapma canim.hic emmeyende buyuyor merak etme

Buda bir şey mi? evde çocuğunun yüzüne bakmayıp sırf çocuğu olmuyor diye karşısına geçip çocuğunu bağrına basanlar gördüm ben
Ya onu ben istemeden yaptım bir kere hatirladikca icim acır , o gun oglum kucagim da hep severim operim ensesinden baya bi sevdim oradan ciktiktan sonra ogrendim yanimdaki kadinin cocugu olmuyormus kim bilir bilerek yaptiğimi dusundu . off cok kotu hissetmistim kendimi ya.

Arkadasim cocukla hava olmaz , o cok ahkam kesenlerin cocuklari bir nazar olurlar gorurler sonra.

Ya onu ben istemeden yaptım bir kere hatirladikca icim acır , o gun oglum kucagim da hep severim operim ensesinden baya bi sevdim oradan ciktiktan sonra ogrendim yanimdaki kadinin cocugu olmuyormus kim bilir bilerek yaptiğimi dusundu . off cok kotu hissetmistim kendimi ya.
O bahsettiğim kadın bilerek yapıyodu her defasında. üstelikte diğerini çocukluğundan beri tanıyordu yani gayet bilinçliydi. Bilmeden hepimiz birçok şey yaparız ama bilerek birinin canı yakmak çok başka

Valla oluyolar ben de şaşıyorum. ;Üstelik yıllarca her türlü yolu ve tedaviyi denediklerini ve inanılmaz
derecede çocuk sevdiklerini bile bile
gözümün önünde gerçekleşti bu olay.
Üstelik gerçektende evinde çocuğunun
yüzüne bakmaz azarlar vs sürekli. Ama o
komşumuzun karşısına geçip böyle
yapardı :KK43: Neyseki o komşumuz şimdi
evlat edindi, bebekti henüz evlat
edindiklerinde ve onun evlatlık olduğunu
ilk söyleyen de çocuğa yine o canı
kadındı :KK43:

Halamın basına geleni hatırlattın bana :KK43: cocuğu hic olmadı onunda,bebekken cami avlusuna bırakılan bir evlat edindi.
Aynı bahçe icinde kiracısı vardı,kadınla can ciğerler yiyenimin evlâtlık olduğunu biliyor tabi. Zamanla kira yüzünden araları açıldı kadınla.
Yememiş icmemiş ilk fırsatta oğlanı kenara çekip,sen evlatliksin demiş vicdansiz. Cocuk o zaman 9 yasında.
Eve gelmiş anne ben evlâtlık miyim diye ağlamış yavrum :KK43:
Halam o gece cocuğu babaaneme bırakıp evini topladı.evini değil komple sehri değiştirdi. Şimdi yiyenim biliyor sagliklica öğrendi. Ama halamı bırakmıyor o benim annem canım diyor. İnşallah ta degismez

Halamın basına geleni hatırlattın bana :KK43: cocuğu hic olmadı onunda,bebekken cami avlusuna bırakılan bir evlat edindi.
Aynı bahçe icinde kiracısı vardı,kadınla can ciğerler yiyenimin evlâtlık olduğunu biliyor tabi. Zamanla kira yüzünden araları açıldı kadınla.
Yememiş icmemiş ilk fırsatta oğlanı kenara çekip,sen evlatliksin demiş vicdansiz. Cocuk o zaman 9 yasında.
Halam o gece cocuğu babaaneme bırakıp evini topladı.evini değil komple sehri değiştirdi. Şimdi yiyenim biliyor sagliklica öğrendi. Ama halamı bırakmıyor o benim annem canım diyor. İnşallah ta degismez
Bunlar harbiden manyak şuna bak nasil intikam almış o_O:KK57:

Bir de şimdi yeni moda sorsan herkesin çocuğu ileri zekalı :KK47:

İlk başta çocuk çok kötü oldu ben de o sıra memlekette tatildeydim ve 5 yaşlarındaydı. Evlatlık aldıklarında 20 günlüktü. Pedagogla hani okulda biri söyler o yüzden daha erken söylenmeli nasıl söylenmeli vs için görüşürken manyak kadın lap diye söylemiş. Önce annesini babasını sordu ister istemez. Bizim öğrendiğimizse annesi doğumdan sonra hastanede terkedip gitmiş ve bebekte zaten yetimhaneye verilmiş. komşumuz sırada evlatlık beklerken tam onlara denk geldi ve bebek olması da sevindiriciydi. aile ona isterse ileride annesini görebileceğini birlikte arayıp bulabileceklerini söyledi ama sonra nedense çocuk hiç sormadı birdaha belki öğrenmek istemedi

Manyak ki ne manyak. Hırsını cocuktan alıyor. Böyleleri cokkk.
Beyinleri çalışmıyor ki ne derdin varsa git buyukle hallet. Söyledi de ne gecti eline olunce vericek hesabını.
Böyle dengesiz insanlara ne diyelim bilemedimki.Sanki madalya takacaklar söyleyince o_Oolan cocuklara oluyo ailede yikiliyo ama cocuk aklı ile kim bilir neler düşünür :KK43:

İlk başta çocuk çok kötü oldu ben de o sıra memlekette tatildeydim ve 5 yaşlarındaydı. Evlatlık aldıklarında 20 günlüktü. Pedagogla hani
okulda biri söyler o yüzden daha erken
söylenmeli nasıl söylenmeli vs için
görüşürken manyak kadın lap diye
söylemiş. Önce annesini babasını sordu
ister istemez. Bizim öğrendiğimizse
annesi doğumdan sonra hastanede
terkedip gitmiş ve bebekte zaten
yetimhaneye verilmiş. komşumuz sırada
evlatlık beklerken tam onlara denk geldi
ve bebek olması da sevindiriciydi. aile
ona isterse ileride annesini görebileceğini
birlikte arayıp bulabileceklerini söyledi
ama sonra nedense çocuk hiç sormadı
birdaha belki öğrenmek
istemedi

Biz Edirne liyiz. Tornadan çıkmış gibi hepimiz sarı renkli gozluyuz. Amcalarım dayılarım hep aynı. Halam da Enistem de öyle. Birtek babam buğday tenli kahverengi gozluydu. Cocuk öğrenince sorgulamış tabi herkes aynı ben niye boyleyim diye.
Halam hep oğlan dayıya benzer,sende en büyük dayına benziyorsun dermiş. Cocuk aklı ya ben zaten en çok büyük dayımı seviyorum ondan ona benziyorum diye avutmuş kendini :KK43:
Halamlar söyleyene kadar da öyle bildi. Ve siz beni kandırdınız diye hic hesap sormadı. Şimdi kocaa adam oldu lafını dahi etmez. İstemedi ailesini bulmak. Belkide kızgın onlara cami avlusuna bırakmışlar yavruyu :KK43:

Biz Edirne liyiz. Tornadan çıkmış gibi hepimiz sarı renkli gozluyuz. Amcalarım dayılarım hep aynı. Halam da Enistem de öyle. Birtek babam buğday tenli kahverengi gozluydu. Cocuk öğrenince sorgulamış tabi herkes aynı ben niye boyleyim diye.
Halam hep oğlan dayıya benzer,sende en büyük dayına benziyorsun dermiş. Cocuk aklı ya ben zaten en çok büyük dayımı seviyorum ondan ona benziyorum diye avutmuş kendini :KK43:
Halamlar söyleyene kadar da öyle bildi. Ve siz beni kandırdınız diye hic hesap sormadı. Şimdi kocaa adam oldu lafını dahi etmez. İstemedi ailesini bulmak. Belkide kızgın onlara cami avlusuna bırakmışlar yavruyu :KK43:
Belki o da kendince kızgın onu da hastanede bırakıp kaçmış annesi. Yetimhaneden sadece tahminen istenmeyen gebelikti demişler bilgi olarak onlar da net bilmiyodu. çocuk hiç sormamış istememiş de ilginç. belki ileride sorar bilemem ama şimdi liseye gidiyo ve lafını etmedi yani

Böyle dengesiz insanlara ne diyelim bilemedimki.Sanki madalya takacaklar söyleyince o_Oolan
cocuklara oluyo ailede yikiliyo ama cocuk
aklı ile kim bilir neler düşünür :KK43:

Kızım 3 yaşındayken düğün resimlerimizi gördü de ben nerdeyim diye ağladı. Nasıl üzülmüş ki çok ağladı.
Anlatsam anlamicak bende o anda uydurdum resmi sen çekiyordun ondan yoksun resimlerde dedim :)
Cocuk aklı iste kim bilir ne düşündü de ağladı. Farklı dunyaları var onların. Ne fırtınalar kopuyor ne heyecanları bitiyor.
O yüzden cocukla ilgili hersey hassastir.

Konu sahibi gordunuzmu neler neler varmış bende şok oldum :KK57:millet ne kadar fesatmis :KK53:

Valla oluyolar ben de şaşıyorum. ;Üstelik yıllarca her türlü yolu ve tedaviyi denediklerini ve inanılmaz derecede çocuk sevdiklerini bile bile gözümün önünde gerçekleşti bu olay. Üstelik gerçektende evinde çocuğunun yüzüne bakmaz azarlar vs sürekli. Ama o komşumuzun karşısına geçip böyle yapardı :KK43: Neyseki o komşumuz şimdi evlat edindi, bebekti henüz evlat edindiklerinde ve onun evlatlık olduğunu ilk söyleyen de çocuğa yine o canı kadındı :KK43:
Oha Or..pu!

Ps. Bende de var böylesi. Kendisi yakın arkadaşım geçinir. Aynı zamanda gebe kaldık. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Neyse bu zerzevat, 2 ay sonra dışarı çıkalım sende çok sıkıldın diye 3 defa arayınca bana da bir değişiklik olsun diye tamam demiştim.
Masada oturuyoruz, muhabbetin ortasında AYYYYY diye bir çığlık, bütün herkes bize bakıyor! Ne oldu?
Tekmeliyor, sağlıklı bebek ya tekmeler benim kuzum....
3 dk sonra AYYYYY hayırdır bişey mi var? Hiç öyle bir seveceğim tuttu. Sarılıp karnına ay biz çok iyi bakıyoruz kuzumuza....
Abartmıyorum 5 dk geçmedi, yine AYYYYY! Şimdi ne oldu dedim? Hiçbir öyle karnım gerildi sanki, kendini hatırlattı yavrum. Eeee sıkıldı tabi biraz da benimle ilgilwnin istiyor, ne var yaaaağ; dedi! :KK57::KK17:

Sözde bana desteğe gelmiş hanım.. Ama fevkaladenin fevkinde darbeleyip gitmiş, bir daha görüşmememize sebep olmuştu. :KK55:
İyi de oldu, kim olduğunu öğrenmiş oldum...

Kızım 3 yaşındayken düğün resimlerimizi gördü de ben nerdeyim diye ağladı. Nasıl üzülmüş ki çok ağladı.
Anlatsam anlamicak bende o anda uydurdum resmi sen çekiyordun ondan yoksun resimlerde dedim :)
Cocuk aklı iste kim bilir ne düşündü de ağladı. Farklı dunyaları var onların. Ne fırtınalar kopuyor ne heyecanları bitiyor.
O yüzden cocukla ilgili hersey hassastir.
Evet cok haklısınız cocuklara yazik kiyamam:KK43:

Oha Or..pu!

Ps. Bende de var böylesi. Kendisi yakın arkadaşım geçinir. Aynı zamanda gebe kaldık. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Neyse bu zerzevat, 2 ay sonra dışarı çıkalım sende çok sıkıldın diye 3 defa arayınca bana da bir değişiklik olsun diye tamam demiştim.
Masada oturuyoruz, muhabbetin ortasında AYYYYY diye bir çığlık, bütün herkes bize bakıyor! Ne oldu?
Tekmeliyor, sağlıklı bebek ya tekmeler benim kuzum....
3 dk sonra AYYYYY hayırdır bişey mi var? Hiç öyle bir seveceğim tuttu. Sarılıp karnına ay biz çok iyi bakıyoruz kuzumuza....
Abartmıyorum 5 dk geçmedi, yine AYYYYY! Şimdi ne oldu dedim? Hiçbir öyle karnım gerildi sanki, kendini hatırlattı yavrum. Eeee sıkıldı tabi biraz da benimle ilgilwnin istiyor, ne var yaaaağ; dedi! :KK57::KK17:

Sözde bana desteğe gelmiş hanım.. Ama fevkaladenin fevkinde darbeleyip gitmiş, bir daha görüşmememize sebep olmuştu. :KK55:
İyi de oldu, kim olduğunu öğrenmiş oldum...
Tovbeler tovbesi bu nasil bi üslup :KK57:aman iyi yapmışsın boylesi eksik kalsin:KK5:Hoppa

X